Bugun basıma gelenler . Psikatriste gitmek hakkinda ....

Bi çocukken trenle gidip geliyorduk, babamla annem geldik sanmışlar dağın başında inmiştik. Annem babama söyleniyor babam anneme🤪 olur öyle…

Eşimde gençken bir ilde ineceğine uyuyup farklı ilde inmiş🤓

Olabilir. Bir dahaki sefere baban yanında olabilir mi? Ben tek başıma doktora gitmeyi sevmiyorum. Unutkanlık var dediği şeyi unuturum diye ciddi hastalıkta iki kişi gitmeyi tercih ederim. Basit bişiyse kendim giderim

Bi çocukken trenle gidip geliyorduk, babamla annem geldik sanmışlar dağın başında inmiştik. Annem babama söyleniyor babam anneme🤪 olur öyle…

Eşimde gençken bir ilde ineceğine uyuyup farklı ilde inmiş🤓

Olabilir. Bir dahaki sefere baban yanında olabilir mi? Ben tek başıma doktora gitmeyi sevmiyorum. Unutkanlık var dediği şeyi unuturum diye ciddi hastalıkta iki kişi gitmeyi tercih ederim. Basit bişiyse kendim giderim
Bende her şeyi tek başına yapma hastalığı başladı. Yanımda birini istemiyorum aşırı bireyselciyim. Her şeyimi tek başıma yaparım. (Tek çocuk olmamın da sonucu olabilir)

Yormayacak aslında ama benim dalgınlık. Doktora gitsem büyük ihtimal maladaptive daydreaming ve dehb tanısı koyacak . İlaç kullanacağımı düşünüyorum. Başka türlü iyileşme mümkün değil gibi geliyor
sakin ol kuzum yapacak bişey yok 15 gün sonra gidersin
istersen bir dahaki kontrole babanla git
doktor ne ilaç verirse düzenli olarak iç ama

Allah ım acil şifalar versin inşallah

Back
X