Gelinlik Modelleri Bugün baktigim gelinlikler, sizce nasil?

eeebruuu

02.12.2011 Seni Seviyorum
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
203
0
116
Almanya
Basindan söyleyim gelinlikler arkadan acikti kapanmadi maalesef

daha karar vermedim yarinda bakmaya gidecegim ama simdiden bunlari eklemek istedim...

Fikirlerinizi bekliyorum...

birincisini beğenmedim. ikincisi de fena değil. ama tasarımcı olarak çok iyi görmedim modelleri olmamış sanki tarzın değil gibi. bence farklı modeller de dene kesinlikle

bu 2si arasında kesinlikle bence alttaki..ama tabiiki hemen karar verme derim.daha bakmak için alternatifin varsa her birini gör üzerinde dene çünki modelde farklı giyimde üzerinde farklı duracaklardır..

bu 2si arasında kesinlikle bence alttaki..ama tabiiki hemen karar verme derim.daha bakmak için alternatifin varsa her birini gör üzerinde dene çünki modelde farklı giyimde üzerinde farklı duracaklardır..

yok hemen karar vermek istemiyorum ama cuma gününe kadar vaktim var cumartesi almanyaya dönüyorum o yüzden maalesef fazla vaktim yok... bugün tekrar farkli biseyler aricam umarim bisey bulurum, bedenime göre olmadigi icin karar vermek cok zor oluyor (

ebru ben cogu kisinin aksine 1ci gelinligi begendim, Sade zarif ve hos. ben seni cok iyi anliyorum suan bende yurtdisindayim ve turkiyede kisa surede guzel bir gelinlik bulmak insani strese sokuyor. Bu sitede bir cok gelinglige baktim genelde etek kismini begenmiyorum boyle tulden burusuk oldugu icin ve kullanilan kumas begenmiyorum. ama bunun etek modeli hosuma gitti. Sunuda fark ettim turkiyedeki kizlarimizin zevki yurtdisindakilerden farkli olabilir yetistirilme tarzi ve ortam etkili oluyor. O yuzden benim sana tavsiyem giydiginde icindeki ses evet benim gelinligim bu demeden sakin alma. Sonra pisman olabilirsin.

ben de birinciyi daha çok beğendim. kumaşları biraz daha iyi duruyor. arkada sanırım tülden toplama var değil mi? ama bu ikisinden de daha iyisini bulabileceğinizi düşünüyorum. benim zevkime göre biraz kalabalık modeller bunlar...

Aralarında iyisi 1.bence.
Tabi ben olsaydım bunlara odaklanmaz baska bakardım canım.
Eminim daha güzelleri çıkacaktır karşına.

Mutluluklar.

Bence de biraz daha bakınabilirsiniz farklı modellere,bunlar karmaşık gözüküyor..
Birde gelinlik bakmaya giderken çamaşırınızı ona uygun giyerseniz duruşunda etki edeceğini düşünüyorum.

peki nasil tarz bisey bakmaliyim sence?

üst kısmın kalın görünüyo. üstünü ince gösterecek bişeyler denemen lazım. yani üstteki işlemeler drapeler incecik olmalı. bel kısmında asla kabarıklık olmamalı. eteğin de A tipi olursa çok şık olur diye düşünüyorum canım. yani etek karın kısmının altından başlamalı belden kabarıklık başlamamalı

güzelim bence yutdışındaki gelinlikler daha güzel.bir de orda denesen şansını.hiç baktın mı ?

resimleri gordugumde aklima ilk gelen bu oldu :) bide strapless olmayanlarida denerdim ben, buyuk ihtimalle daha cok yakisacaktir

gelinlik secimde vucut olçulerıde önemli. begendıgın bır model ıstedıgın gıbı durmayadabilir. işin ehli olan kımselerle bu konuya konus. ömurde bir defa giyiliiyor ne de olsa :))))

fazla detayları var ikisinin de sanki gözü yoruyor gibi mesela 1 inci gelinlikte bel kısmına tül sarılmış tutturulmuş alt etek kısmı işlemeli göğüs kısmı işlemeli tabi zevk meselesi en önemlisi sen gelinliği giydiğinde işte bu diyorsan hangisinde mutlu oluyorsan onu seçmelisin mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…