- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
bende 18 yasindayim 8 yıldr babacmsz yasiyorum.daha mezarna 2-3 yıldr gidebiliorm.nasil gideyim o orda yatarken dayanamıorumkisenağlamaallahm mekanlarını cennet etsin.onu cok ozledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 18 yasindayim 8 yıldr babacmsz yasiyorum.daha mezarna 2-3 yıldr gidebiliorm.nasil gideyim o orda yatarken dayanamıorumkisenağlamaallahm mekanlarını cennet etsin.onu cok ozledim
Allah rahmet eylesin babana..
Benim babamda yaşlanıyor artık..Saçları döküldü,beyazladı.Elleri buruşmaya başladı..
Üzülüyorum..:gitme:
ahh canım kader ortagım baska bısey dıyemıyorum
bende babamı 3 yasındayken kaybettim ...babasızlıgın ne demek oldugunu yoklugunun ne kadar acı bısey oldugunu ıyı bılırım...
en cokta okul zamanlarımda kınamda dugunumde ve dogumumda o kadar ıyı anladımkı babasızlgın;sol tarafımın sonsuza kadar bos kalıcagı kapanmayan sureklı kanayan bı yara gıbı oldugunu....
bende babamı kanserden kaybettım ....
herkes kendıne ettı ıctı sıgarayı genc yasta gıttı dıyorlar ama yanlıs bılıyorlar o bıze en cokta bana yaptı belkı yasaydı belkı hayatta olsaydı hersey cok farklı olurdu...
yapabılıcek soleyebılıcek farklı bı soz bulamıyorum ALLAH hepsının mezarını nur topragını bol mekanını cennet eylesınsenağlama
canlarim cok saolun.beni istemeye geldklerinde sozumde nişanmda cok kotu olurum heralde.okulda hep hissettm acisini baban ne iş yapıo dediklernde boğazima bişeler duğumlenirdi.
yaseminsencim canim seninde babanin mekani cennet olsun
aaah bilirim hepsini canım bilrimmm
en cokta lisemn bittiğine bu yuzden seviniorum ya tum oğretmenler herkes sormak zorundami baban ne iş yapio kac yasinda die.mafoldumbencok doldum yamafoldumben
cümlemzinkin canım...
gene içim sızladı...
kalbim ağrıdı
Allah mekanlarını cennet etsin...
yaseminsencim canim seninde babanin mekani cennet olsun
canlarim cok saolun.beni istemeye geldklerinde sozumde nişanmda cok kotu olurum heralde.okulda hep hissettm acisini baban ne iş yapıo dediklernde boğazima bişeler duğumlenirdi.
Ne tesadüfkü bende nalet sigara yüzünden babamı kaybettim.Kanser olup gitti.Bende sadece hastane anıları var ve beni yanına cagırıp sigara icirmesi sonra ben öksürünce sen icmeyeceksin bundan sakın tamam mı demesi.baska hicbirsey hatırlamıyorum sadece resimlere bakıp aglıyorum..