Bugün Babalar Günüydü ve Ben.........

bende 18 yasindayim 8 yıldr babacmsz yasiyorum.daha mezarna 2-3 yıldr gidebiliorm.nasil gideyim o orda yatarken dayanamıorumkisenağlamaallahm mekanlarını cennet etsin.onu cok ozledim

Allah rahmet eylesin babana..
Benim babamda yaşlanıyor artık..Saçları döküldü,beyazladı.Elleri buruşmaya başladı..
Üzülüyorum..:gitme:

ahh canım kader ortagım baska bısey dıyemıyorum
bende babamı 3 yasındayken kaybettim ...babasızlıgın ne demek oldugunu yoklugunun ne kadar acı bısey oldugunu ıyı bılırım...
en cokta okul zamanlarımda kınamda dugunumde ve dogumumda o kadar ıyı anladımkı babasızlgın;sol tarafımın sonsuza kadar bos kalıcagı kapanmayan sureklı kanayan bı yara gıbı oldugunu....
bende babamı kanserden kaybettım ....
herkes kendıne ettı ıctı sıgarayı genc yasta gıttı dıyorlar ama yanlıs bılıyorlar o bıze en cokta bana yaptı belkı yasaydı belkı hayatta olsaydı hersey cok farklı olurdu...
yapabılıcek soleyebılıcek farklı bı soz bulamıyorum ALLAH hepsının mezarını nur topragını bol mekanını cennet eylesınsenağlama

ahh canım kader ortagım baska bısey dıyemıyorum
bende babamı 3 yasındayken kaybettim ...babasızlıgın ne demek oldugunu yoklugunun ne kadar acı bısey oldugunu ıyı bılırım...
en cokta okul zamanlarımda kınamda dugunumde ve dogumumda o kadar ıyı anladımkı babasızlgın;sol tarafımın sonsuza kadar bos kalıcagı kapanmayan sureklı kanayan bı yara gıbı oldugunu....
bende babamı kanserden kaybettım ....
herkes kendıne ettı ıctı sıgarayı genc yasta gıttı dıyorlar ama yanlıs bılıyorlar o bıze en cokta bana yaptı belkı yasaydı belkı hayatta olsaydı hersey cok farklı olurdu...
yapabılıcek soleyebılıcek farklı bı soz bulamıyorum ALLAH hepsının mezarını nur topragını bol mekanını cennet eylesınsenağlama

cümlemzinkin canım...
gene içim sızladı...
kalbim ağrıdı
Allah mekanlarını cennet etsin...

canlarim cok saolun.beni istemeye geldklerinde sozumde nişanmda cok kotu olurum heralde.okulda hep hissettm acisini baban ne iş yapıo dediklernde boğazima bişeler duğumlenirdi.

cümlemzinkin canım...
gene içim sızladı...
kalbim ağrıdı
Allah mekanlarını cennet etsin...

uzuluyoruz yokluklarını en ıcten bı sekılde hıssedıyoruz ama dua etmekten baska yapabıldıgımız elımızdne gelen hıc bısye yok
Allah kabırlerını nur mekanlarını cennet eylesınsenağlama

canlarim cok saolun.beni istemeye geldklerinde sozumde nişanmda cok kotu olurum heralde.okulda hep hissettm acisini baban ne iş yapıo dediklernde boğazima bişeler duğumlenirdi.

benımde dedıgım gıbı en cok okul zamanımda yoklugunu hıssettım cok zor bısey ama olum bu herkes ıcın olan bısey senı cok ıyı anlıorum
ne dıyelım Allah gunahlarını affetsın :gitme:

arkadaşlar szler de babanızı kaybettiğinizde yaşadığınız duyguları dökün buraya....
birbirimizi daha iyi anlar ve destek olabiliriz böylece

Ne tesadüfkü bende nalet sigara yüzünden babamı kaybettim.Kanser olup gitti.Bende sadece hastane anıları var ve beni yanına cagırıp sigara icirmesi sonra ben öksürünce sen icmeyeceksin bundan sakın tamam mı demesi.baska hicbirsey hatırlamıyorum sadece resimlere bakıp aglıyorum..

Ne tesadüfkü bende nalet sigara yüzünden babamı kaybettim.Kanser olup gitti.Bende sadece hastane anıları var ve beni yanına cagırıp sigara icirmesi sonra ben öksürünce sen icmeyeceksin bundan sakın tamam mı demesi.baska hicbirsey hatırlamıyorum sadece resimlere bakıp aglıyorum..

:gitme:mafoldumben:sinifsinif:senağlama

yanlış anlasılmazın ama benim babam ölseydi şimdiki gibi üzülmezdim.war olupta yanında olmaması küüçüklükten beri bişi paylaşmaman şimdiki esi ve çocuklarına daha ii dawranması ilgilmesii çok kötü yaaa.hadi annemle geeçinemedi bizim ne günahımız wardı .naptığımıı bile bilmiyo keşke ölseydide bare öldü yok derdim .böle baskalarına ii bize böle olduğunu görmek daha acı.........:(

Back