Bugün Babalar Günüydü ve Ben.........

babamla 10 aydır görüşmüyorum..dün babalar günü diye telefona mesajı yazıp yazıp ,geri sildim..gönderemedim...yapamadım..

newlife cım alenle yaşadıklarını az çok biliyorum
ama sana tek sözüm içinde nnasıl geliyorsa öyle yap
pişmanlık duymak sonra fayda etmiyor çünkü

bende nişanlımın babasının babalar gününü kutladım yutkunarak, babamın gününü kutlayamadım hiçbirzaman:((

ben kimseninkni kutlamadım şimdiye dek
babamınkni kutladım mı hatırlamıyorum bile
eşim başta bozulsa da anladı neden kutlamadığımı
kayınpederimin başım üzeri yeri var ama bunu benden kimse istemesin.....

:umursamaz:

newlife cım alenle yaşadıklarını az çok biliyorum
ama sana tek sözüm içinde nnasıl geliyorsa öyle yap
pişmanlık duymak sonra fayda etmiyor çünkü

İçimden gelen onunla konuşup bana yaptıkları haksızlıkların nedeni sormak,kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmak..dünya tatlısı bi torunu var ama hiç görmedi..ben ona hiçbişey yapmadım ki yaptıysam da bu kadar mesafa konucak şeyler değil..ablam neler getirdi başına babamın..onun yüzünden ne acılar ne rezillikler yaşadı ama ne ondan vazgeçti nede torunlarından..bana gelince bir anda kesti herşeyi..gururum engelledi hep arayıp konuşmaya..dünde öyle oldu yapamadım..yazdım ama hep sildim kaç defa..:gitme:

Sabah sabah ağlaya ağlaya bir hal oldum kardeşim.mafoldumben

Acıyı yaşamayan bilemez bilirim ama hani insanın boğazına bişeyler düğümlenir ya koptum resmen düşünmesi bile insanı bu denli üzerken Allah sana sabır versin sana.mafoldumben

İşte bu yüzden hiç sevmiyorum şu anneler günü, babalar günü mevzularını yeri geldiğinde RTÜK bir sucuk reklamını bile efendim alabilen var almayabilen var diye engellerken bu tarz kutlamaları haftalar evelinde her dk. başı gösterilmesine izin veriyor.:mymeka: Sözüm ona duyarlı toplumuz işte.:olmaz:

İçimden gelen onunla konuşup bana yaptıkları haksızlıkların nedeni sormak,kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmak..dünya tatlısı bi torunu var ama hiç görmedi..ben ona hiçbişey yapmadım ki yaptıysam da bu kadar mesafa konucak şeyler değil..ablam neler getirdi başına babamın..onun yüzünden ne acılar ne rezillikler yaşadı ama ne ondan vazgeçti nede torunlarından..bana gelince bir anda kesti herşeyi..gururum engelledi hep arayıp konuşmaya..dünde öyle oldu yapamadım..yazdım ama hep sildim kaç defa..:gitme:

canım benim
Allah bebeğini sweni eşini ayırmasın birbirinizden

elbet herşey düze çıkar

Sabah sabah ağlaya ağlaya bir hal oldum kardeşim.mafoldumben

Acıyı yaşamayan bilemez bilirim ama hani insanın boğazına bişeyler düğümlenir ya koptum resmen düşünmesi bile insanı bu denli üzerken Allah sana sabır versin sana.mafoldumben

İşte bu yüzden hiç sevmiyorum şu anneler günü, babalar günü mevzularını yeri geldiğinde RTÜK bir sucuk reklamını bile efendim alabilen var almayabilen var diye engellerken bu tarz kutlamaları haftalar evelinde her dk. başı gösterilmesine izin veriyor.:mymeka: Sözüm ona duyarlı toplumuz işte.:olmaz:

canım çok sağol
öyle deme bazen bugünler çok yararlı oluyor kimimizin içi acısa da küçük çocuklar için anne babaya olan ve verilmesi gereken kymate atılmış bir adım oluyor...

dün sürekli söylediğim türkü

bugün benim efkarım var zarım var
bugün benim efkarım var zarım var
değme felek değme değme telime benim
değme zalım değme değme telime benim....
gülyüzlü cananı dost dost elden aldırdım....
gülyüzlü cananı dost dost elden aldırdım...
ecel oku değdi değdi gülüme benim...
değme felek değme değme telime benim...
değme zalım değme değme telime benim

seni çok iyi anlyıorum cnm
maalesef bnde babamı kansere verdim
allah düşmanımın başına vermesn

bazen annem iyiki küçüktün hatırlamıyordun diyor.
mesela babamı serumlar çinde solunum cihazına bağlı görmüşüm hatırlamıyorum....

belki çektiği acıları görsem daha da derinleşecekti yaram rabbim neylerse güzel eyler diyorum

aman yarın söylerim ararım demeyin
aman o hoşlanmaz sarılmaktan öpmekten demeyn
arayın sarılın öpün anne babalrınızı sonra yaşana pişmanlık hasretlik çok acı oluyor inanın

amin canım
Allah tüm ölenlerimize rahmet versn
hemen ara babanı
benim babacığım da haftada ayda 1-2 arkdaşlarıyla 2 tek derler ya o türdenmiş ama ne oldu
halamı kanserden kaybettik (kan kanseriymiş rahmetli o babasmdan önce vefaat etti)
sonra babam
sonra da amcam (sadece sigara içermiş)
vücutta kansere karşı bi hasssyet var...
kimde ne olduğunu bi Allah bilir.
ama ne olur dikkat

Canım benim sende dikkatli ol Allahım korusun sana eşine uzun ömürler versin inşallah kolay şeyler değil bunlar kendini üzme diyemem elbet üzülürsün ama yıpratma arkadaşım sen babacığın için dualar et

Back