- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babamla 10 aydır görüşmüyorum..dün babalar günü diye telefona mesajı yazıp yazıp ,geri sildim..gönderemedim...yapamadım..
bende nişanlımın babasının babalar gününü kutladım yutkunarak, babamın gününü kutlayamadım hiçbirzaman(
newlife cım alenle yaşadıklarını az çok biliyorum
ama sana tek sözüm içinde nnasıl geliyorsa öyle yap
pişmanlık duymak sonra fayda etmiyor çünkü
İçimden gelen onunla konuşup bana yaptıkları haksızlıkların nedeni sormak,kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmak..dünya tatlısı bi torunu var ama hiç görmedi..ben ona hiçbişey yapmadım ki yaptıysam da bu kadar mesafa konucak şeyler değil..ablam neler getirdi başına babamın..onun yüzünden ne acılar ne rezillikler yaşadı ama ne ondan vazgeçti nede torunlarından..bana gelince bir anda kesti herşeyi..gururum engelledi hep arayıp konuşmaya..dünde öyle oldu yapamadım..yazdım ama hep sildim kaç defa..:gitme:
başın saolsun canım yazını okudum ağladım.... Allah sana eşine ve çocuklarına uzun mutlu ömür nasip etsin :Saruboceq:
Sabah sabah ağlaya ağlaya bir hal oldum kardeşim.mafoldumben
Acıyı yaşamayan bilemez bilirim ama hani insanın boğazına bişeyler düğümlenir ya koptum resmen düşünmesi bile insanı bu denli üzerken Allah sana sabır versin sana.mafoldumben
İşte bu yüzden hiç sevmiyorum şu anneler günü, babalar günü mevzularını yeri geldiğinde RTÜK bir sucuk reklamını bile efendim alabilen var almayabilen var diye engellerken bu tarz kutlamaları haftalar evelinde her dk. başı gösterilmesine izin veriyor.:mymeka: Sözüm ona duyarlı toplumuz işte.lmaz:
seni çok iyi anlyıorum cnm
maalesef bnde babamı kansere verdim
allah düşmanımın başına vermesn
duygularıma tercuman oldun canım
sevinçlerim hep yarımsenağlama-tatlicadiarzu-senağlama
amin canım
Allah tüm ölenlerimize rahmet versn
hemen ara babanı
benim babacığım da haftada ayda 1-2 arkdaşlarıyla 2 tek derler ya o türdenmiş ama ne oldu
halamı kanserden kaybettik (kan kanseriymiş rahmetli o babasmdan önce vefaat etti)
sonra babam
sonra da amcam (sadece sigara içermiş)
vücutta kansere karşı bi hasssyet var...
kimde ne olduğunu bi Allah bilir.
ama ne olur dikkat
Canım benim sende dikkatli ol Allahım korusun sana eşine uzun ömürler versin inşallah kolay şeyler değil bunlar kendini üzme diyemem elbet üzülürsün ama yıpratma arkadaşım sen babacığın için dualar et
basin sag olsun canim senağlama