Bugün aldatıldığımı öğrendim!!!!

bilmiyorum canım hazmedemiyorum neden aldattı diye okadar kötü bir durumki aileme anlatsam ailem bana arka çıkarlar biliyorum o eşim demeye bile utandığım adama da haddini bildirirler ama ben onun canını adalet yoluyla yakmak istiyorum tabi öncelikle allaha havale ediyorum...

o konuda hiç merak etme hem nafaka davası aç hemde hakaret davası... kadınlık gururumu incitti de al donuna kadar her şeyi... ya adalet onu öyle bir yapacak ki :KK66:

kk sayesinde şu aldatma olayında öğrendiğim bazı şeyler var ve bence hepimiz bunları aklımızda tutmalıyız; :KK4:

1-eğer evde yeni bir hat,cep teli bulduysak ve eşimiz yakın arkadaşımın diyorsa bilin ki yalan!

2-eğer bilgisayarda garip fotolar vb..bulduysak ya da harcama fişleri bulduysak ve eşimiz yine arkadaşımın,sende dursun sakla dedi diyorsa bu da yalan!

3-telinde herhangi bir bayan numarası,mesajları ve biz de bunu ıspatlamışsak ama o,arkadaşımın sevgilisi,eşi vb..şeylere başvuruyorsa yalan!

konu sahibi tabii boşanıp boşanmamak sizin tercihiniz ama farklı cinsel istekleri olan br adamla aldatma olmasaydı bile çok zorlanırdınız..

Senden talep ettiği iğrençliği yaşamak için
dışarıda ava çıktı demekki.
Evli adamdan gelecek bir tektaşa, iki yemeğe tavlanan, evli adam bile ayartırım diye böbürlenen
ama kullanıldıklarıyla kalan bi dünya salak var dışarıda.
Yazık çok yazık.
Ailelere durumu açıklayın ki kimsenin yüzüne bakacak hali kalmasın.
Seksomanyak pislik.

Son düzenleme:
bilmiyorum canım hazmedemiyorum neden aldattı diye okadar kötü bir durumki aileme anlatsam ailem bana arka çıkarlar biliyorum o eşim demeye bile utandığım adama da haddini bildirirler ama ben onun canını adalet yoluyla yakmak istiyorum tabi öncelikle allaha havale ediyorum...

Cnm buradaki herkes sana iyi yada kötü gelen yorumlar yapabilirler. en güzel cevabı eşine sen sessiz kalarak evi terk ederek hatta dava açarak yapabilirsin. Bu ona çok koyar emin ol. Yinede acı ama son kararı verecek olan sensin iyi düşün demiycem yaptığı adilikten sonra...

Kesinlikle tek kelime etme daha ona.
Seninle ne konuşmaya nede yüzüne bakmaya yüzü yok onun.
Aç tazminat davasını da .
Madem adam gibi koca olamayacaktın, fantezi peşinde koşacaktın ne yaktın kızın başını.

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar bu siteye konu açmak için yeni üye oldum sayılır...ancak daha önce arasıra takip ederdim sonra bende paylaşmak fikir sahibi olmak istedim.şuan yazacaklarıma nerden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum haketmediğimi düşünüyorum böyle bir durumu hiçbir kadın haketmez...konuya giriyorum kızlar neolur yardım edin!!!

Daha önce de bir konu açmıştım o konumu okuyanlarınız varsa belki beni daha iyi anlar..yaklaşık 8 aylık evliyim eşimi severek evlendim o da beni...ancak eşimin cinsellik üzerine birtakım istekleri vardı ve ben istemiyordum yani hayatımda cinselliği ilk eşimle yaşadım belki zamana ihtiyacım vardı bilmiyorum ama onun talepleri bana cazip gelmiyordu o yüzden istemiyordum ama normal olarak bana göre düzenli bir evliliğimiz ve cinsel hayatımız vardı..bugün sabah öğrendiklerim beni yıktı resmen!! eşimin başka bir telefonu olduğunu gördüm ve evimizdeki kütüphanede saklamış mesajlarını okudum rehberine girdim birsürü kız ismi ve mesajlar....okudum ve okudukça ağladım kendimi kaybettim beni defalarca aldatmış bana iş yemeğine gidiyorum diyordu kızlarla yemeğe çıkmış hediyeler almış onlara bunları mesajlarda okudum...öğleden sonra eve geldi ve bilgisayarını açmasını söyledim facebook'una girmesini söyledim açtı ve eklemediği ama mesajlaştığı bir sürü kız....birkaçını okudum..ne yapıyorsun sen bana güvenmiyor musun dedi ve facebook'unda kızın biri yazmış ''seni çok özledim aldığın tek taş çok güzel teşekkür ederim ne zaman bana geliyorsun'' ne demek bu diye bağırdım ağladım o hemen bilgisayarını kapattı ve bahaneler üretti arkadaşının üstüne atmaya çalıştı beni çok sevdiğini asla aldatmadığını birsürü şey söyledi hemen gizli kullandığı telefonu getirdim peki bu ne dedim önce afalladı nerden buldun dedi sen telefonu nereye koyduğunu bilmiyor musun dedim inkar etti arkadaşınınmışta eşime vermişte saklasın diye yoksa arkadaşının da eşiyle arası bozulacakmış boşanırlarmışta birsürü çocukça yalanlar nasıl bir adamla evlenmişim onu hiç tanıyamamışım.ağlaya ağlaya eşimi evden kovdum ve saatlerdir arıyor açmıyorum kendimi çok kötü hissediyorum severek evlendiğim insanı tanıyamadığımamı yanayım aldatıldığımamı yanayım arkadaşlar ne yapacağım bilmiyorum...beni cinsel istekleri yüzünden mi aldattı neden aldattı bilmiyorummm tek bildiğim çok kötüyüm kabullenemiyorum kimseye birşey anlatmadım nasıl bir yol izleyeceğim...çok karmaşık yazmış olabilirim kızlar neolur kusura bakamyın inanın ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım titriyor.. hepinize teşekkür ederim..

kurtulmuşsun bence sevinmelisin yol yakınken fark ettıgın cok iyi olmus sevındm adına

merhabalar arkadaşlar bu siteye konu açmak için yeni üye oldum sayılır...ancak daha önce arasıra takip ederdim sonra bende paylaşmak fikir sahibi olmak istedim.şuan yazacaklarıma nerden başlayacağımı gerçekten bilmiyorum haketmediğimi düşünüyorum böyle bir durumu hiçbir kadın haketmez...konuya giriyorum kızlar neolur yardım edin!!!

Daha önce de bir konu açmıştım o konumu okuyanlarınız varsa belki beni daha iyi anlar..yaklaşık 8 aylık evliyim eşimi severek evlendim o da beni...ancak eşimin cinsellik üzerine birtakım istekleri vardı ve ben istemiyordum yani hayatımda cinselliği ilk eşimle yaşadım belki zamana ihtiyacım vardı bilmiyorum ama onun talepleri bana cazip gelmiyordu o yüzden istemiyordum ama normal olarak bana göre düzenli bir evliliğimiz ve cinsel hayatımız vardı..bugün sabah öğrendiklerim beni yıktı resmen!! eşimin başka bir telefonu olduğunu gördüm ve evimizdeki kütüphanede saklamış mesajlarını okudum rehberine girdim birsürü kız ismi ve mesajlar....okudum ve okudukça ağladım kendimi kaybettim beni defalarca aldatmış bana iş yemeğine gidiyorum diyordu kızlarla yemeğe çıkmış hediyeler almış onlara bunları mesajlarda okudum...öğleden sonra eve geldi ve bilgisayarını açmasını söyledim facebook'una girmesini söyledim açtı ve eklemediği ama mesajlaştığı bir sürü kız....birkaçını okudum..ne yapıyorsun sen bana güvenmiyor musun dedi ve facebook'unda kızın biri yazmış ''seni çok özledim aldığın tek taş çok güzel teşekkür ederim ne zaman bana geliyorsun'' ne demek bu diye bağırdım ağladım o hemen bilgisayarını kapattı ve bahaneler üretti arkadaşının üstüne atmaya çalıştı beni çok sevdiğini asla aldatmadığını birsürü şey söyledi hemen gizli kullandığı telefonu getirdim peki bu ne dedim önce afalladı nerden buldun dedi sen telefonu nereye koyduğunu bilmiyor musun dedim inkar etti arkadaşınınmışta eşime vermişte saklasın diye yoksa arkadaşının da eşiyle arası bozulacakmış boşanırlarmışta birsürü çocukça yalanlar nasıl bir adamla evlenmişim onu hiç tanıyamamışım.ağlaya ağlaya eşimi evden kovdum ve saatlerdir arıyor açmıyorum kendimi çok kötü hissediyorum severek evlendiğim insanı tanıyamadığımamı yanayım aldatıldığımamı yanayım arkadaşlar ne yapacağım bilmiyorum...beni cinsel istekleri yüzünden mi aldattı neden aldattı bilmiyorummm tek bildiğim çok kötüyüm kabullenemiyorum kimseye birşey anlatmadım nasıl bir yol izleyeceğim...çok karmaşık yazmış olabilirim kızlar neolur kusura bakamyın inanın ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım titriyor.. hepinize teşekkür ederim..

bence yapman gereken belli canım benim çok üzüldüm senin için ve bunu kesinlikle haketmedin. seni aldatması için hiçbir sebepte yok olsa bile yapmaması gerekirdi zaten. üzgünüm ama böyle iğrenç bi adamla hayatının geri kalanını mahvetme sakın yol yakından ayrıl ve kurtul o şeref yoksunu insandan.
bi düşün daha sekiz aylık evliyken bunları yapan ileride ne yapmaz. bence kesinlikle affetme ve bitir. gerçekten sinirlerim bozuldu ya benim başıma gelse ne hale gelirdim bilmiyorum.

Kesinlikle hemen kendi aileni ara gelsinler,
hemde hemen onun ailesini ara ve herseyi anlat,
rezil et onu bütün sülalesine,
herkes görsün duysun nekadar pislik utanmaz ve namussuz ahlaksiz sapik biri oldugunu :KK47: :KK47: :KK47: :KK47:
ahh cnm aileler affet kızım,hata yapmıs kızım baslarlar.. kadın yapsa tabi oooooooooo

teşekkürler canım beni şuan iyi anlıyorsundur sen nasıl toparlandın inan şuan öyle bir durumdayımki mecalim yok ailemi aramaya utanıyorum millet duyacak aldatıldım!!!!bunu nasıl kaldıracağım psikolojim berbat durumda...tazminat davası açabilir miyim nasıl açarım bilmiyorum??

asıl o utansın yaptıklarından canım sen niye utanıyosun ki pisliklerini herkes duysun da rezil olsun

Senden talep ettiği iğrençliği yaşamak için
dışarıda ava çıktı demekki.
Evli adamdan gelecek bir tektaşa, iki yemeğe tavlanan, evli adam bile ayartırım diye böbürlenen
ama kullanıldıklarıyla kalan bi dünya salak var dışarıda.
Yazık çok yazık.
Ailelere durumu açıklayın ki kimsenin yüzüne bakacak hali kalmasın.
Seksomanyak pislik.

Ne tektasi ne yemegi bir kutu biraya bi ton kadin bulabilirsin disarda yatmak icin
Pislik dolu pislik
Ama en adisi evli olup bu pislikleri bulanlar

Arkadasim bosan herturlu mikrobu kapmistir zaten yakinda geberir

Laptopla telefonu çok güvendiğiniz bir arkadaşınız veya yakınınıza bırakın. Siz yokken eve girip her şeyi silebilir.
Hatta bana kalırsa kilidi filan değiştirin.
Söylemeye dilim varmıyor ama bu adam anal yolla cinsel ilişkiye bu kadar meraklı ise ve siz bir çok kadınla birlikte olduğuna eminseniz cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda test yaptırın adamın kiminle ne yaptığı belli değil. En azından içiniz rahat eder.

Yapılacak şey belli...
Şimdi acınız taze, şoktasınız sizi çok iyi anlıyorum fakat zaman geçince farkedeceksiniz iyiki 8 ayda görmüşsünüz gerçek yüzünü.

Genceciksiniz, önünüzde kocaman bir hayat var ve bu yüzden lütfen gözyaşlarınızı hakeden birine saklayın...

ters ilşki direk boşanma sebebidir hatta bildiğim kadarıyla etraftan duyduğum hakim karşısında hiç konuşmayıp direk ayakkabınızı çıkarıp ters koyuyormuşsunuz olay anlaşılıyormuş direk boşuyorlarmış :KK17:

bende aldatma sebebiyle boşandım bazen bende utanıyorum kendimi ezik gibi hissediyorum ama eşime göre çok güzelim insanların ilk tepkisi demekki güzel olanda aldatılıyor olıyor. üzülme o kaybetmiş bence hemde 8 aylık evlisin çok yazık etmiş :KK43:

ters ilşki direk boşanma sebebidir hatta bildiğim kadarıyla etraftan duyduğum hakim karşısında hiç konuşmayıp direk ayakkabınızı çıkarıp ters koyuyormuşsunuz olay anlaşılıyormuş direk boşuyorlarmış :KK17:

bende aldatma sebebiyle boşandım bazen bende utanıyorum kendimi ezik gibi hissediyorum ama eşime göre çok güzelim insanların ilk tepkisi demekki güzel olanda aldatılıyor olıyor. üzülme o kaybetmiş bence hemde 8 aylık evlisin çok yazık etmiş :KK43:

ayakkabı olayı ilginçmiş:44:

Dikkat ettiniz mi karılarından fellik fellik sakladıkları msn,face,twit şifrelerini nedense arkadaşları biliyor :)) O kadınlara yazılan mesajlar nedense hep bir arkadaşın olur..

Yakalanan yeni hatlar mutlaka arkadaşlarınındır (!) ve bu adam(cık)lar hep masumdur..

X