- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- Konu Sahibi kalpsancisi06
merhaba canım güzel yorum ve dileklerin için çok teşekkür ederim...bazı şeyler elinde değil insanın üzülüyorsun yıpranıyorsun ama dediğin gibi biryerde bırakmam lazım...sevgi aşk hikaye bana göre artık sevgiden önce SAYGI VE KARAKTER..bunlar lazım bir insana...inşl. rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın bazen gücümün tükendiğini hissediyorum sonra ailemin desteği okadar iyi geliyor ki dimdik duruyorum çünkü yıkılmamı üzülmemi görsünler istemiyorum.hayatımda hiç aşırı üzülüp ahh keşke dediğim an olmadı ama bu hafta en büyük keşkemler oldu hayatımda....allah bu acıyı hiçbir kadına yaşatmasın aldatılamının vermiş olduğu his acı üzüntü okadar kötü ki....bende seni öpüyorum canım çok sağol
canım daha öncede yazmıştım. eminim senin durumunda daha da zordur. ben hala paronayak gibiyim. kendimden değil ama bu seferde annemden örnek vereyim sana. benim annemde severek evlenmiş hatta dedem vermek istememiş zorla evlencem demiş. evlendiği adam hem aldatmış hem şiddet uygulamış annem bebeğini düşürmüş. 7-8 ay içinde boşanmışlar. o zaman kim bilir neler yaşamış. nasıl üzülmüş ama iikide o bebeği düşürmüş. sonrası çok zor ama insan hayata bir şekilde tutunmalı. sonra babamla tanışmışlar. ve benim babam gibi erkek yoktur dünyada derim hep. eşine ailesine bu kadar değer veren bir insan. biz annemin hikayesini yıllar sonra öğrendik ve anlatırken iyiykide ayrılmışım dedi.
hayat umarım senin karşınada bundan sonrası için hep güzellikler çıkartsın. psikolağa gidiyor olmanda çok iyi ve bence burda yazıyor olmanda öle. çünkü insan tanımadığı insanlara anlatınca rahatlıyor. acın günden güne hafifliycek. anladığım kadarıyla çalışıyorsunda en azından işinle oyalanırken günler akıp gidicek. birde bakmışsın mükemmel bir hayatın var. o ş..refsiz kendi derdine yansın. gitsin otursun anasının dizinin dibinde kimle ne b.k yemek istiosa rahat rahat yapsın.
değmicek insanlar için sakın kendini üzme. hayatta hiçbirşey senden değeli değil