- 27 Ağustos 2012
- 125
- 0
-
- Konu Sahibi kalpsancisi06
siz istemediğiniz halde sizden anal ilişki talep eden ve sizi defalarca aldatan bir adamdan kurtulmuş olduğunuz için ağlamayın lütfen..belli ki siz bu tarz cinsel isteklerini karşılamadığınız için başka kadınlara gitmiş..ve siz karşılamadğınız süree de gidecek..
illk konunuzu okudum. eşiniz aldatacağının sinyalini vermiş zaten önceden
açın bi dava alın her şeyini, görsün gününü
Cok üzüldüm, yasadiklarini, duygularini cok iyi anliyorum. Sakin esinin yalanlarina inanma. Eger evliligine devam edersende hic aklindan cikmayacak, esini affetsende bu konuyu pisirip pisirip önüne sunacaksin. Artik ona olan güvenin bitti. Birdahada kolay Kolay güvenemezsin.daha sonra ne sevgi ne saygi kalacak aranizda belki. bekleide ikinci defa da aldatilacaksin.Adam nasil olsa karim beni affetti diyecek.
Ona Göre iyi düsün ve kararini ver ne yapman gerektigine.
Allah yardimcin olsun.
Allah yardimcin olsun telefonu ve pc yi sakin esine verme
hatta sakla saglam biyerde
dava acmayi dusunursen tum kozlar sende olur
Hayirlisi olsun hakkinda cok zor bi durum
eşiniz yanlışlar yapmış ama neden yapmış bu yanlışları.burada sizin bir suçunuz olduğunu düşünmüyorum.alışkanlık olmuş olabilir.
boşanmayı düşünüyorsan olabilir.
fakat cinsellikle ilgili taleplerini yerine getirmediğin için gidiyorsa bilemiyorum yani bence sevgiye yazık.eğer farklı cinsel deneyimler imkansız diyorsanız bilemem.tabuların var belkide.halbuki eşinle farklı deneyimler yaşaman utandırıcı bir şey değildir benim anlayışıma göre.o halde normal(ki bu kelimeyi müstehcen kelimeler kullanmamak için kullanıyorum) ilişki de sapıklıktır.yani öyle bakıyorsan.eşinin cinsel anlamda bu tarz taleplerini karşılamaya çalışablirsin.bir süre sonra sık sık istemeyecektir zaten.tabi bu benim düşüncem.
evet o sinyali verdi ama ben konduramadım işte....sadece allaha havale etmek istiyorum ama biryandan da süründürmek istiyorummm nasıl yaparım inan bilmiyorum zaten şuan beynim durmuş gibi.
Canım... inan ki gözlerim doldu. Çünkü benimde birinci evliliğim benzer şekilde bitti. Şimdi ne desem bilmiyorum... Ama şuna inan ki bir kere harama uçkur çözüp ailesinin rızkını ona buna yediren adam iflah olmaz... Sakın susma.. Ailene söyle bu durumu. Seni sahipsiz bilmesin ve aç bi dava kıçındaki donuna kadar herşeyini al !!!! Şerefsiz herif başka kadına tek taş alacak para buluyorsa kıçı donsuz kalsın görsün gününü... Aldatmayı hele bunun gibi birşey asla affetme derim...