Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu insanın içine doğan bir şey mi siz pozitif gördüğünüz de içinize dogmusmuydu hamile oldugunuzBen de profectorla yapdım gordum 7 vı gunde sevındım artık hayalar falan sonu husran bende onda dolayı gunu beklemek ve test vermek doğru bu defa öğle yapcsm
Yoxx hıss etmedın ben temmuz doğalda kaldım onda kımysala oldu onda bıle ilaçlardan falan reglım bozulfu olmadı kfasında ıdım kanda gorunce şok oldum ama oda kımysal olduBu insanın içine doğan bir şey mi siz pozitif gördüğünüz de içinize dogmusmuydu hamile oldugunuz
Onda dolayı size dedım bu testlere guvemıyımq kan sadece doğruProdocterla yaptığım test negatif
Duratestte silik çizgi var ikininde güvenilir olduğunu araştırdım bilmiyorum hangisi dogru
Progestan 200 mg fitil dimi bisey soracam vajinadan ilacı ittirirken bi et parçasına elimiz çarpıyor mu zaten ilacı onun arkasına koyuyor gibi hissediyorum benProgestron fıtıl kullqnıyormusunuz? Ben onu kullanıyorum dıye mevbur gunluk ped kullanıyorum durmadwn gerı akıyor
Evet vajına gırşı oProgestan 200 mg fitil dimi bisey soracam vajinadan ilacı ittirirken bi et parçasına elimiz çarpıyor mu zaten ilacı onun arkasına koyuyor gibi hissediyorum ben
Negatif sonuç aldım benEvet vajına gırşı o
Nasıl ne yapdınız kanmı? Bende dün nerdıvende düştümNegatif sonuç aldım ben
Kaç çıkdıkı kan? Evet bakalım bende doktola konuşdum yarın sabah vercem ama ayagımın ustıne basamıyorım evden gelıb alcaklar , geçmiş olsun sizede geride embryınuz varmı?Evet kan testi verdim negatif. Çok geçmiş olsun büyük bir kaza mı
Merhabalar ben 10 nisanda 5. Gün taze embriyo transferi oldum.bugün transfer günü hariç 4. Gün dayanamadım ucuz bir erken gebelik testi yaptım.2 dk da hayalet bir çizgi çıktı.2 gün önce ovitrelle vurdumMerhaba bugün belirtileriniz neler test yapanlar var
İğne etki ede bilir belkı bılmedım ben yarın kan vercem ıdtersenız kan verınMerhabalar ben 10 nisanda 5. Gün taze embriyo transferi oldum.bugün transfer günü hariç 4. Gün dayanamadım ucuz bir erken gebelik testi yaptım.2 dk da hayalet bir çizgi çıktı.2 gün önce ovitrelle vurdum
Bence var işallah sağlıcakla gelirKızlar bugun 7 vı gunum silik çizgi varmı ??
Dün düştüm nerdıvende ayagım falan basamıyotum ona rağmen mucızem benımşe ola bılermı?
Kan vermem hemen versem kan sürekli kontrol gerekirİğne etki ede bilir belkı bılmedım ben yarın kan vercem ıdtersenız kan verın
InshAllah canım ben sabah kan vercem sizde baya rrken ama bekleyın hcg kana 6-7 vı gun salıhlanırBence var işallah sağlıcakla gelir