Bugun 7 nisan transfer olan varmı birliktde beklıyelım

Ben onla yapdım hepsıburda 3 tanesı 199 tl 1 gune kapında ordan al , ama sende erken ben 7 nisan oldum dondurlmuş sende ovırtlerde var bekle canıa
Ben onla yapdım hepsıburda 3 tanesı 199 tl 1 gune kapında ordan al , ama sende erken ben 7 nisan oldum dondurlmuş sende ovırtlerde var bekle canım
Aynen günümü beklerim kan için ama dayanamayıp yarın bir test daha yaparım😊ilk hamileliğim 5. Gün dönmüş embriyo transferiydi.erkenden testlere başlamıştım.acaba donmuş embriyo transferinde çatlatma iğnesi kullanılıyor mu?yıllar geçmiş unutmuşum

Aynen günümü beklerim kan için ama dayanamayıp yarın bir test daha yaparım😊ilk hamileliğim 5. Gün dönmüş embriyo transferiydi.erkenden testlere başlamıştım.acaba donmuş embriyo transferinde çatlatma iğnesi kullanılıyor mu?yıllar geçmiş unutmuşum
Yok kullanılmıyor bu brnım 3 cu transferım ama hepsı donmuş

Test yapdım 1 saat olur çıkdı yarın kan vercem

Eklentiler

• IMG_3852.webp
    IMG_3852.webp
    106,7 KB · Görüntüleme: 37
Önermedi doktorumuz. Eşimde de bende de hiç bir problem yok hormonlarınız değerlerimiz rahim kalınlığı çok iyiydi ama kismet
Kaçıncı deneme önermedı ? Yunurtanız ne kafdardu ? Yaş?
Çatlamış olabilir çok şişmiş nazar 😣
Bılmıyorumkı doktoa rontgen ıster dıye gıtmedın bugub zaten yuruyenıyorun sabah kan netleşsın bakalım

26 yaşındayım 9 tane toplandı 4 tane 5. Embriyosu vardı amh 1.2
3 tane kaldi
Yaşınız az olur yıneınshAllah bende 34 ıdı 13 de 7 sı geldı 5 cı gune , ıkk kımysal sora negatıf oldu 2 cı gerıl kalan embryoblsro ımka etdıkı sıfırda opu olduk ve genetıye yoladık budefa 2 gebetıklı vsr bırı transfer oldu nacızane fıkrım pgt her zaman yapılmalı zaman kaybı ve umjt kaybı olmadın sorun yoksa garantıdır

Günaydınlar bugün transfer günü hariç 5. Günüm dayanamayıp test yaptım yine .5.gün taze embriyo transferi.bu kez predictor early testiyle yaptım.5 dk içinde böyle oldu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 24
Back
X