Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onla yapdım hepsıburda 3 tanesı 199 tl 1 gune kapında ordan al , ama sende erken ben 7 nisan oldum dondurlmuş sende ovırtlerde var bekle canımBu arada ben day’s doctor marka ile test yapmıştım.eczaneden almıştım.genelde yanlış çıkıyormuş.bilginize .predictor 300 tl alamadım valla
Ben onla yapdım hepsıburda 3 tanesı 199 tl 1 gune kapında ordan al , ama sende erken ben 7 nisan oldum dondurlmuş sende ovırtlerde var bekle canıa
Aynen günümü beklerim kan için ama dayanamayıp yarın bir test daha yaparımBen onla yapdım hepsıburda 3 tanesı 199 tl 1 gune kapında ordan al , ama sende erken ben 7 nisan oldum dondurlmuş sende ovırtlerde var bekle canım
Yok kullanılmıyor bu brnım 3 cu transferım ama hepsı donmuşAynen günümü beklerim kan için ama dayanamayıp yarın bir test daha yaparımilk hamileliğim 5. Gün dönmüş embriyo transferiydi.erkenden testlere başlamıştım.acaba donmuş embriyo transferinde çatlatma iğnesi kullanılıyor mu?yıllar geçmiş unutmuşum
Çok geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz bebeğinizle alakalı. <0.100 çıktı.Kaç çıkdıkı kan? Evet bakalım bende doktola konuşdum yarın sabah vercem ama ayagımın ustıne basamıyorım evden gelıb alcaklar , geçmiş olsun sizede geride embryınuz varmı?
Bende ıkıncıde aynen bu çıkmışdı transfer ( çok üzgünüm (Çok geçmiş olsun inşallah bir sorun olmaz bebeğinizle alakalı. <0.100 çıktı.
Kesinlikle var hayırlı uğurlu olsun inşallahTest yapdım 1 saat olur çıkdı yarın kan vercem
Sizin sebep neydi acaba. Bizimki sebepsiz İnfertilite acayip can sıkıcı neyin neden olduğunu bilmemekBende ıkıncıde aynen bu çıkmışdı transfer ( çok üzgünüm (
InshAllah canım sabah gelıb evde kan alcaklar düşenden dolayı yuyuyemıyorumKesinlikle var hayırlı uğurlu olsun inşallah
Benım eşimde morfolojı sıfır , 2 opu 3 transfer oldum ama bu ılk pgt lı ıdı sız neden pgtvyapdrımadınız?Sizin sebep neydi acaba. Bizimki sebepsiz İnfertilite acayip can sıkıcı neyin neden olduğunu bilmemek
Önermedi doktorumuz. Eşimde de bende de hiç bir problem yok hormonlarınız değerlerimiz rahim kalınlığı çok iyiydi ama kismetBenım eşimde morfolojı sıfır , 2 opu 3 transfer oldum ama bu ılk pgt lı ıdı sız neden pgtvyapdrımadınız?
Çatlamış olabilir çok şişmiş nazarInshAllah canım sabah gelıb evde kan alcaklar düşenden dolayı yuyuyemıyorum
Kaçıncı deneme önermedı ? Yunurtanız ne kafdardu ? Yaş?Önermedi doktorumuz. Eşimde de bende de hiç bir problem yok hormonlarınız değerlerimiz rahim kalınlığı çok iyiydi ama kismet
Bılmıyorumkı doktoa rontgen ıster dıye gıtmedın bugub zaten yuruyenıyorun sabah kan netleşsın bakalımÇatlamış olabilir çok şişmiş nazar![]()
26 yaşındayım 9 tane toplandı 4 tane 5. Embriyosu vardı amh 1.2Kaçıncı deneme önermedı ? Yunurtanız ne kafdardu ? Yaş?
Bılmıyorumkı doktoa rontgen ıster dıye gıtmedın bugub zaten yuruyenıyorun sabah kan netleşsın bakalım
Yaşınız az olur yıneınshAllah bende 34 ıdı 13 de 7 sı geldı 5 cı gune , ıkk kımysal sora negatıf oldu 2 cı gerıl kalan embryoblsro ımka etdıkı sıfırda opu olduk ve genetıye yoladık budefa 2 gebetıklı vsr bırı transfer oldu nacızane fıkrım pgt her zaman yapılmalı zaman kaybı ve umjt kaybı olmadın sorun yoksa garantıdır26 yaşındayım 9 tane toplandı 4 tane 5. Embriyosu vardı amh 1.2
3 tane kaldi
Bencede pozitif kan verinTest yapdım 1 saat olur çıkdı yarın kan vercem
Yarın sabah gelıb alcaklar evde yuryemıyorum düşmeden dolayıBencede pozitif kan verin
Çatlatma iğnesi oldunuz muGünaydınlar bugün transfer günü hariç 5. Günüm dayanamayıp test yaptım yine .5.gün taze embriyo transferi.bu kez predictor early testiyle yaptım.5 dk içinde böyle oldu
Çatlatma iğnesi oldunuz mu 3 gün önce