Bugün 3. Yılımız Bitiyor =))

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Rabbime şükürler olsun ki 3. yılımızı da bitiyoruz..

Rabbim İsteyen Herkese Huzurlu Mutlu bir evlilik nasip etsin..

İlk sene açıkcası yaşadığımız sıkıntılardan dolayı bugünleri görebileceğim aklımın ucundan geçmezken bugün 3. bitiyor Allah'ın izni ile..İlk defa biten bir şeye bu kadar sevindim :))

Eşime Yazdığım bir yazı onu da paylaşmak istiyorum =)))

3. Yıl önce tamda bugün Başlayan bir MASAL Varmış .. Adı Mutluluk Masalıymış..
Bu Masal iki sevdalı Gencin Hikayesiymiş..2010 7 Şubat da dillere destan bir düğün İle başlamış Hayata Yolculukları..Birbirlerini çok seviyorlarmış..Genç kız eşinin eve geliş saatinde pencerenin önüne geçer hasretle eşini beklermiş..Mutlu bir hayatları varmış..

2011 12 Martta Dünyaya gözlerini açan mucizeleri Yusuf Kayra ile Mutlulukları Taçlanmış

2012’ ye dair tek bildikleri zamanın su gibi akıp gitmesiymiş ..Kıymetlileri ile zamanın nasıl geçtiğini onlar da bilmiyorlarmış..Evin neşe Kaynağı haline gelmiş Paşazadeleri..Artık bu çift dünyanın en mutlu insanları olmuşlar..

2013 7 Şubat da birbirlerine sevgi dolu gözlerle bakıyorlarmış ..Gözlerinde ilk günün ki gibi Mutluluk ışıltıları ,Kendi dünyalarını aydınlatıyormuş..Ve TAÇSIZ buradan Ömrünün sahibine bir kez daha haykırarak söylüyormuş ;

Seni Çok SEVİYORUM..

tebrik ederim allah mutlulugunuzu daim etsin

Amiiiiin cümlemizin inşallah.. İNsanın hayatında böyle özel günlerde birşeyler yapmak gerçekten iyi geliyor :)))

1 saat kadar önce çiceğim geldi sevindirik oldummm

Allah mutluluğunuzu sevinçli günlerinizi daim eylesin inşallah.Bir ömür mutlu olun ve üç değil otuz üçüncü yıllarınızı da böyle mutlu şekilde yazmak nasip olsun

Allah mutluluğunuzu sevinçli günlerinizi daim eylesin inşallah.Bir ömür mutlu olun ve üç değil otuz üçüncü yıllarınızı da böyle mutlu şekilde yazmak nasip olsun

Allah Razı Olsun..

Aminnnn inşallah..

Genelde burada sıkınıtılarımı paylaşıyorum bugün de Mutluluğumu Paylaşmak istedim :)))

Allah Razı Olsun..

Aminnnn inşallah..

Genelde burada sıkınıtılarımı paylaşıyorum bugün de Mutluluğumu Paylaşmak istedim :)))

Ne güzel mutluluğu paylaşmak.Mutluluk ve paylaşmak her zaman mutluluğu getirir benim nazarımda öyle de olsun inşallah

cnm bnm daha nice güsel mutlu seneler sizlerin olsun inş.Rabbim mutlulugunuzu hep daim eylesin.
masallah subhanallah...

cnm bnm daha nice güsel mutlu seneler sizlerin olsun inş.Rabbim mutlulugunuzu hep daim eylesin.
masallah subhanallah...

Canımmm benim Teşekkür ederimmm..Allah Razı olsun..

Rabbim ümmeti Muhammedin e huzur sağlık versin..Gönlündeki dileğin gönlümüzdeki dileklerimizi Rabbim Hayırlısı ile Nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…