Bugün 24:00 'da kapatıyorum yetişen alır & 2 alana 1 bedava/satılmıştır.

Canm ikisi de satilmadi bi arkads sordu ama bilmiyrm dha grmedi sanrm tomm 38 40 beden dar kalip canim icli disli l beden lcwaikikiden :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ben ikisinide beğendm sen benden ne alırsn yada hangisini sadece takasla vereblrm dersen benm içn fark etmes

tmm cnm olsun l beden gömlek ve mavı içli dişlıyı bırde kırmızı kombım gömlek hesaplasana cnm

Takas yapicaktik nereye gittin(

Canm clkusuruma bakma bgn snavim varda uyums kalmism dua et iyi gecsn gelnce hemen whtsptn yazicam sana

tmm cnm olsun l beden gömlek ve mavı içli dişlıyı bırde kırmızı kombım gömlek hesaplasana cnm

ay zayıflaman ne ıyı olmuş bnede bıraz daha zayıflasam ıyı olcak nasıl verdın takaslarmısın cnm 38 beden elma marka etegım var, defacto gomlegım var kılo alınca gıyemedım param da yok dugun nedeniyle acıldık:2::2

Sanrm burda takasa hayr demek mmknd egl canm :) hepmz ayni durmdayz sen ekle ben bakiym canm tabii olr

Canm ramaznda zayfladm ben bir ay da yedi kilo verdm bi daha almadm 61dm hatta o zaman 52 oldm smdo 54 ama turk kahvesnn cok faydasi var gnde 2fncan sekersiz icmelisn bir de yemeklerden once mtlaka bir bardk ilik limonlu su yag yakimini hzlandryr

Canm kareli kesin olr diye dusnuyrm da digerini de olceym ona gore

Kzlar cok az urun kaldiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…