• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün 24:00 'da kapatıyorum yetişen alır & 2 alana 1 bedava/satılmıştır.

Canm 4tane ustu 30tlden veririm 7.5a gelms oluyr sen begen bana goster;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok mu bakmak isteyen :50:

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1138954&d=1401536900
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1138949&d=1401536821
$b1.jpg $b2.jpg
ve bunlar kıyafetler 42/44 e olurmu + eşarplar ne kadar .takas düşünürmüsün

cnm bu söylediklerim 2 alana bir bedava oluncamı oluyor toplam 30 tl demiştin değilmi tommy hilfer tunik kırmızı buluz lcw kareli tunik, siyah tunik diğerini hatırlayamadım :) dur bakim gelim:1:

birde kombin gömlek demişin önü dantelli oda vardı mavi tunik kolu kısamı yoksa kolu katlanmışmı kolu kısaysa alamam uzunsa alcam :16:

birde kombin gömlek demişin önü dantelli oda vardı mavi tunik kolu kısamı yoksa kolu katlanmışmı kolu kısaysa alamam uzunsa alcam :16:

Canm smdi basliyrm uazmaya 2alana bir bdeva cook onceden yapmstm gmlekler icn xok uygn fiyat syledm canm gercktn sifirdan farki yok cok zayfladm gyemedm cnku :( 42ye uyumlu kareli gomlek kirmizi olan cok esnek canm yakndan cekerm o var mavi tunik icli disliyi soruyrsan o da olr canm tommy kisa kollu ve o dar kalipli bayaa canm bende kisa oldgndan gyemedm

Cnmeşarpların tümü nekadar olur ,özel msj kutun dolu
Kullanım dutumları nasıl eşarpların ,markaları ne

Canm verdgn lnkleri goremiyrm esarplardan yazili olan yok canm alttaki duruyr aker sport bu sezon aldm 10 tl canm takas dusunmuyrdum ama senden bazi esyalar begenmstm onn icn tabiki olur :):) sen lnk ekledklernn fotosnu bi gstrr msn canm asgida arkadasa yazdm 42beden uyumlu olanlari canm

Kombn gmlek olablr canm ama emn olamadm baya gens aslnda o ve siyah tunik dar canm 38 o

kareli gömleğin ve n sondaki siyap tuniğin bedeni nedir canım 42-44 arasıyım

Canmmm su an fatkettm ne demek istedgni basligi ben yanls degstrtmsm ayyyy cok utandm:sly::sly::sly::sly: smdi basliga baknca farkettm ya telden grnce karsiyor

Canm ikisi de satilmadi bi arkads sordu ama bilmiyrm dha grmedi sanrm tomm 38 40 beden dar kalip canim icli disli l beden lcwaikikiden :)

Back