bugn szleniyorum, yardm ltfen...

sahra82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
68
0
86
Trabzon
yaa sorucagım soru ilk başta kız istenir yani kahveler mi yapılır sonra mı yemek verilir ne olur yardım edin...birde annem babam ve ben olucam..bir arkadasımı cagırsam mı bana yardım etmesi için...uygun olurmu yakın bir arkadasımı cagırsam....helppp

canım çağır arkdaşını tabiiki sana yardım etsin sen öyle herşeye koşturamazsın...kahveleri getirirsin o esnada isterler seni canım...ikramlar kız istenip verildikten sonra verilir cicim..

annen organize eder hayatım ayrıca söze teyze hala bir iki kişi çağırsan fena olmaz herkesi değil bir iki kişi

bir tek dayım var oda tatilde amcam almanyada o yüzden dedim bizden kimse olamıyacak o yüden yakın bir arkadas cagırsam nasıl olucak olurmu yoksa ayıp mı olur..

olur tabiki nedne olmasın.stres yapma her şey güzel olur inşallah...

ben çok yakın arkadaşımın aileler tanışmasına da gittim istemesine de gittim ,olabilir neden olmasın ...

canım akrabaların yanınızda olmıyacaksa... aile dostlarınızdan, yada arkadaşlarından birkaçını çağır.. hepten yalnız kalmayın.. karşı taraf türlü manalar çıkarabilir bu durumdan.. neden kimse yoktu filan gibi. hem sanada yardımcı olur gelecek kişilir.. en azından heycanın yatışır mutfaktayken filan.... çünkü annen her dakika misafilerin yanından kalkıp gelemez sana yardımcı olmaya.. bu arada hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…