yaa sorucagım soru ilk başta kız istenir yani kahveler mi yapılır sonra mı yemek verilir ne olur yardım edin...birde annem babam ve ben olucam..bir arkadasımı cagırsam mı bana yardım etmesi için...uygun olurmu yakın bir arkadasımı cagırsam....helppp
canım çağır arkdaşını tabiiki sana yardım etsin sen öyle herşeye koşturamazsın...kahveleri getirirsin o esnada isterler seni canım...ikramlar kız istenip verildikten sonra verilir cicim..
bir tek dayım var oda tatilde amcam almanyada o yüzden dedim bizden kimse olamıyacak o yüden yakın bir arkadas cagırsam nasıl olucak olurmu yoksa ayıp mı olur..
canım akrabaların yanınızda olmıyacaksa... aile dostlarınızdan, yada arkadaşlarından birkaçını çağır.. hepten yalnız kalmayın.. karşı taraf türlü manalar çıkarabilir bu durumdan.. neden kimse yoktu filan gibi. hem sanada yardımcı olur gelecek kişilir.. en azından heycanın yatışır mutfaktayken filan.... çünkü annen her dakika misafilerin yanından kalkıp gelemez sana yardımcı olmaya.. bu arada hayırlı olsun..