Saç Rengi ve Saç Boyama buğday tenliler tıklayın !!!

xchenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
314
1
116
İstanbul
arkadaslar merhaba ben açık buğday tenliyim fakat saç renginde çok kararsızım şuan kullandıgım karamel-kahve-bakır rengi karışımı sonradan pişman oldugum bi renk oldu sizde hangi renk daha uyumlu ve şık durur?? nekadan zor bikarar((

Son düzenleme:
cnm bende senin gibi acık bugday tenliyim bakır tonlarnı tercih ediyorum ben en son loreal casting bal köpüğünü denedim ve cok yakıstı tenimle cok uyustu %9 luk oksidan kullan kesinlikle dene derima.s.

cnm bende senin gibi acık bugday tenliyim bakır tonlarnı tercih ediyorum ben en son loreal casting bal köpüğünü denedim ve cok yakıstı tenimle cok uyustu %9 luk oksidan kullan kesinlikle dene derima.s.

buğday tenlilerde küllü renklerinde hoş durabileceğini düşünüyorum ama maalesef küllü tonlar pek mevcut deil sen hiç kullanmışmıydın yada nasıl olur?

küllü kumral,açık karamel, altın sarısı, çok açık kahve, bal köpüğü benim sevip kullandığım renkler açıkçası bakır,kızıl ve koyu karamel tonlarını hiç yakıstırmıyorum esmerlere ben

tatlım ben esmer deilim açık buğday tenliyimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…