Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamabuğday tenliler tıklayın !!!
arkadaslar merhaba ben açık buğday tenliyim fakat saç renginde çok kararsızım şuan kullandıgım karamel-kahve-bakır rengi karışımı sonradan pişman oldugum bi renk oldu sizde hangi renk daha uyumlu ve şık durur?? nekadan zor bikarar((
cnm bende senin gibi acık bugday tenliyim bakır tonlarnı tercih ediyorum ben en son loreal casting bal köpüğünü denedim ve cok yakıstı tenimle cok uyustu %9 luk oksidan kullan kesinlikle dene derima.s.
cnm bende senin gibi acık bugday tenliyim bakır tonlarnı tercih ediyorum ben en son loreal casting bal köpüğünü denedim ve cok yakıstı tenimle cok uyustu %9 luk oksidan kullan kesinlikle dene derima.s.
küllü kumral,açık karamel, altın sarısı, çok açık kahve, bal köpüğü benim sevip kullandığım renkler açıkçası bakır,kızıl ve koyu karamel tonlarını hiç yakıstırmıyorum esmerlere ben
küllü kumral,açık karamel, altın sarısı, çok açık kahve, bal köpüğü benim sevip kullandığım renkler açıkçası bakır,kızıl ve koyu karamel tonlarını hiç yakıstırmıyorum esmerlere ben