Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizce kapal balkona cikan o kapiya ipli tullerden alayimmi .. kirmizi abartili mi olur ne renk alsam..???
mutfak camına stor da güzel olur. mutfağın da kızının odası da çok güzelmiş. ama benim favorim hala salon :))
mutfağına bayıldım canım.. belki de benim dekoruma benziyor diye :))) mutfak halımız aynı canım.. ama ben pek kullanışlı bulmadım çok leke tutuyo. su damlasa leke oluyo. sen ne düşünüyon. benim mutfak aksesuarlarım hep kırmızı perdem de kırmızı zebra.. bence senin mutfağına da yakışır.. kızının odasına da bayıldım. .bizde bebek bekliyoz bu arada :))) bende oda araştırmasındayım..
tulu takinca fotosunu yuklerm :)bence kırmızı çok güzel olur hem halının içinde az bi kırmızı var hemde mutfakta birkaç kırmızı aksesuar olduğuna göre kırmızı ip perde gayet güzel durur
tesekkurler canim...Eleştiri yapabilecek bir pürüz ya da absürd bir durum yok kiÇok güzel ve düzenli bir eviniz var mutfağınıza ayrıca hayran kaldım, güle güle oturun
![]()
evin çook zevkle döşenmiş.güle güle oturbeyaz eşyanın markası ne acaba?bide kullanışlı oluyormu, iz falan nasıl?