• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda mutfagim ve kizimin odasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım mutfagina oip pederden alabilirsin hos durur bole cok sade olmus yerler fayans birde soguk olma durumu fazla biraz daha canlandirabilirsin mutfagini

çok guzelmiş gule gule otur gule gule yemekler pişir canım D::D:16::16:

bayılıyorum ferah mutfaklara :) güle güle otur :)

canım bence o tüllerden alabilirsin mutfağın sade ve şık.sağlıklı,mutlu günlerde kullan canım

mutfak takıntısı olan biri olarak cok ferah bldum mutfagını güle güle kullan cnm cok hoş gercekten:34:

mutfak camına stor da güzel olur. mutfağın da kızının odası da çok güzelmiş. ama benim favorim hala salon :))

mutfak camına stor da güzel olur. mutfağın da kızının odası da çok güzelmiş. ama benim favorim hala salon :))

tesekkurler.... stor pek kullanisli olmaz cunku kapali bi balkon ve ordada bayagi mutfak esyam var masa elektronkler var vs.bide cocuklarda surekli girip cikiyor....ipli alrsam daha rahat cikar girerim diye dusundum.. kirmz pllere baktim guzel ama nasl durur bilmem tabii....

evin çok güzel ben kızının odasını çok beğendim.kızıma oda almayı düşünüyorum nerden aldın acaba birde fiyatı ne kadar dı bilgi verebilirsen sevinirim...şimdiden teşekkürler....

Eleştiri yapabilecek bir pürüz ya da absürd bir durum yok ki :34: Çok güzel ve düzenli bir eviniz var mutfağınıza ayrıca hayran kaldım, güle güle oturun :16::nazar:

bence kırmızı çok güzel olur hem halının içinde az bi kırmızı var hemde mutfakta birkaç kırmızı aksesuar olduğuna göre kırmızı ip perde gayet güzel durur

mutfağına bayıldım canım.. belki de benim dekoruma benziyor diye :))) mutfak halımız aynı canım.. ama ben pek kullanışlı bulmadım çok leke tutuyo. su damlasa leke oluyo. sen ne düşünüyon. benim mutfak aksesuarlarım hep kırmızı perdem de kırmızı zebra.. bence senin mutfağına da yakışır.. kızının odasına da bayıldım. .bizde bebek bekliyoz bu arada :))) bende oda araştırmasındayım..

mutfağına bayıldım canım.. belki de benim dekoruma benziyor diye :))) mutfak halımız aynı canım.. ama ben pek kullanışlı bulmadım çok leke tutuyo. su damlasa leke oluyo. sen ne düşünüyon. benim mutfak aksesuarlarım hep kırmızı perdem de kırmızı zebra.. bence senin mutfağına da yakışır.. kızının odasına da bayıldım. .bizde bebek bekliyoz bu arada :))) bende oda araştırmasındayım..

dusuncelerin icin tesekkurler.. ip perde alicam ben ...cunki dedigim gbi cunku kapali balkona cikisim var ve karanlk olsun stemiyorum.. ... halim fena degil mutfak oldugu icin lekeleniyo bazen .. zaten guzel havalarda acmiyorum . daha rahat hareket edyorum boylece... uc cocuk rahat yesin icsin diye .. cok dokuyolar hele ufaklik kac defa yumurta aldi kirdi buzdolabimdan ve sutleri yere doktu mutfaga grip yyecekleri kendi almayi cok seviyor :(((

evin çook zevkle döşenmiş.güle güle otur:nazar:beyaz eşyanın markası ne acaba?bide kullanışlı oluyormu, iz falan nasıl?

beyaz esyam arcelik.. uc cocugum var bu yuzden iz oluyor. firin ve bulask makinesnde pek olmuyo ama buzdolabi surekli aclp kapandg iicin oluyor.. ufaklk gdp 5 parmakla dokunuyo bazen... eger cok titizsen iz olunca rahatsz olablrsn... cocuklarn yoksa zaten fazla z olmaz gr taraf var aynalli ksmndan tutmana gerek yok acp kaqparken boylece hc z olmaz.. ama benm cocuklarim ve esim hep ayna gibi parlayan ksimdan tutuyolar.. bu yuzdende iz oluyo bazen.. blgsyarmn ii tusu calsmyo bu yuzden yazdiklarm tuhaf oluyor i yazlmyor bazen ..

Back
X