• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda bizim aşk yuvamız

Çok güzelmiş eviniz, çok şık döşemişsiniz :)
Güle güle oturun inşallah :)

çok hoş,ferah, pırıl pırıl bir ev...
huzur içinde, güzel günlerde oturun inşaAllah..
Bursalı olduğunuza göre mobilyalar inegöl mobilya değil mi? tv ünitesi ve yemek masanız çok kibar, çok beğendim..

Son düzenleme:
çok hoş,ferah, pırıl pırıl bir ev...
Huzur içinde, güzel günlerde oturun inşaallah..
Bursalı olduğunuza göre mobilyalar inegöl mobilya değil mi? Tv ünitesi ve yemek masanız çok kibarmış..font]

teşekkür ederim...

Inegöl saloniden evet ama ünitelerimi vestiyerimi ve mutfak dolabımı eşim yaptı:69:

Herşey çok güzel Allah güzel günlerde oturmanızı nasip etsin inşallah...tam benim zevkim..Akşam eşime göstercem evimiz olduğunda yerleşik hayata geçince bende böyle ev istiyorum dicem:1:

Bu arada eşin bu işi mi yapıyor?

herşey çok güzel allah güzel günlerde oturmanızı nasip etsin inşallah...tam benim zevkim..akşam eşime göstercem evimiz olduğunda yerleşik hayata geçince bende böyle ev istiyorum dicem:1:

Bu arada eşin bu işi mi yapıyor?

evet canım ama proje işleri yapıyolar perakende değil..

ne guzel ferah bi ev yaa :)
renkler falan cok içacıcı modern bi ev olmus
huzurla yasayın hep...

yalnız bişey merak ettim canım mutfagınız kac m2 biliyomusun?
mustakbel evimin mutfagına benzettim de bende masa koymayı dusunuyorum mutfaga boyle dururmu yoksa cok mu sıkısık olur diye cekincelerim var...
seninki cok kapatmamıs mutfagı

ne guzel ferah bi ev yaa :)
renkler falan cok içacıcı modern bi ev olmus
huzurla yasayın hep...

Yalnız bişey merak ettim canım mutfagınız kac m2 biliyomusun?
Mustakbel evimin mutfagına benzettim de bende masa koymayı dusunuyorum mutfaga boyle dururmu yoksa cok mu sıkısık olur diye cekincelerim var...
Seninki cok kapatmamıs mutfagı

hiç bilmiyorum canım ya :(
bizim masamız 4 kişilik ama sana tavsiyem ince uzun açılan mutfak masaları var ya onlardan al 6 sandalye ile bizim masamız yazın hep balkonda durdu daraltmadı da mutfağı çok tabi gönül daha geniş mutfaklar istiyo ama allaha şükür...

Back
X