• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benm çeyizim:)

off hepsini birden koymalıydım ama bunlar kalmış sanırım:)

Eklentiler

• $727309321_badursun-tgHty5ndgogi1pOdXUIEuT0j6um015IJHI4l9Fvi.webp
    $727309321_badursun-tgHty5ndgogi1pOdXUIEuT0j6um015IJHI4l9Fvi.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $a.webp
    $a.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 48

:60:dur yaa daha alma sen:66:23 tane olmuş sürekli ala ala:))
evet doğru diyorsun ben en iyisi düğüne hazırlık döneminde alayım yemek takımı gibi şeyleri
ya çoğu şeyim var işte nevresim takımı,battaniye,uyku seti,ütü,tencere takımı gibi şeyler
tabi çok eksik var tamamlayacağım artık zamanla:16:

bide sana bi tavsiyem eger nevresim alacaksan daha kesinlikle complete setlerden almalısın aynı fiyata geliyor hemde yaz kış kullanılıyor canım....eksik ancak evlendikten sonra farkettikçe bitecek ben gördümmü aa buda yoktu diyip alıyorum amaaa yok bitmiycek gibii:)

canım çeyizindeki çoğu şeyi görüpte çok beğenmişliğim var hele o meyve sıkacağından bende almak çok istiyorum

bu arada patates ezicini hangi siteden aldın tatlım

güzel günlerde kullanman dileğiyle

cok guzel canım.gule gule kullan.banyo takımlarımız aynı:1:23 nevresım nereye koyulacak onu anlayamadım ama.sımdı almak guzelde ınan evde yer bulunmor sonra.

ne çok nevresim takımın var hepsi harika cnm güzel güzel iyi günlerde kullan koçişinle

hepsi çok güzel canım allah tamamına erdirsin inş.:))

canım çeyizindeki çoğu şeyi görüpte çok beğenmişliğim var hele o meyve sıkacağından bende almak çok istiyorum

bu arada patates ezicini hangi siteden aldın tatlım

güzel günlerde kullanman dileğiyle

saol canım patates eziciyi japon pazarından almıştım 1.5 tl ye:)izmir de oturuyorum burda çok japon pazarı war..hem herşey war hem çok ucuz:)meyve sıkacağı indirimdeydi ben aldığımda 227 ye aldım 2 hafta oluyor:)

hepsi çok güzel. güzel günerde kullanın inşallah.

3.sıradaki yatak örtünüzün markası nedir acaba?

çok teşekkür ederim beğenmene sevindim.days in colours markası pamuk saten nevresim takımı üzerinede günlük yatak örtüsü takım olarak war tek tek te satılıyor.

herşeyin çok güzel cnm..güle güle kullanmak ağız tadıyla eskitmek nasib olsun inşallahhh

cok guzel canım.gule gule kullan.banyo takımlarımız aynı:1:23 nevresım nereye koyulacak onu anlayamadım ama.sımdı almak guzelde ınan evde yer bulunmor sonra.

çok severek aldım banyo takımınıı güle güle kullan sende ama ben beyazını aldım..evimiz belli değil o yüzden her renge uysun diye..heyerkes aynı şeyi söylüyor.nereye koyucaksın diye..bazalı yatak alıcam sadece onlar için yoksa gerçekten sığmayacak gibi zaten.nevresim ve havlu hastalığı war bende ama havlularımı nette bulamadım fotoçekip koymam lazım:)

ne çok nevresim takımın var hepsi harika cnm güzel güzel iyi günlerde kullan koçişinle

saol tatlım benimmm nişanlım askerde şu an:(..ah bi gelseeee zaman geçmiyorr 3 yıldır nişanlıyız askerliği bekledik sonunda gitti gelmek bilmiyor...20 haziranda düğünümüz warrr...gün saymak çok zormuşş gerçekten:(..

hepside cici cici.Mutlu günlerde kullan canım.Nevresim ve yatak örtülerini çok beğenirim.Takıntılıyım biraz galiba.Çok şirin seçmişsin bunları.Ayrıca pembe kare tepsinin modeline bayıldım.Ben İkeadan buna benzer aldım ama tek desen seçeneği vardı.Seninkinin deseni çok güzelmiş.Arzum çaycının zamanla rengi soluyor maalesef.Metal olanlardan tercih etseydin belki daha uzun ömürlü olabilirdi.Şimdiden mutluluklar dilerim

hepside cici cici.Mutlu günlerde kullan canım.Nevresim ve yatak örtülerini çok beğenirim.Takıntılıyım biraz galiba.Çok şirin seçmişsin bunları.Ayrıca pembe kare tepsinin modeline bayıldım.Ben İkeadan buna benzer aldım ama tek desen seçeneği vardı.Seninkinin deseni çok güzelmiş.Arzum çaycının zamanla rengi soluyor maalesef.Metal olanlardan tercih etseydin belki daha uzun ömürlü olabilirdi.Şimdiden mutluluklar dilerim

:)bende çok takıntılıyım sorma çok zor beğeniyorum..tantitoni o kare tepsiler.bornovada oturuyorum ben niray home war burda migrosun karşısında ordan almıştım onları.ikea da kuşlu tepsi wardı eskiden onu almak istiyorum bide ama ne zamandır gidemedim:(çaycıya gelince evet bende çok pişmanım hem diğer bütün küçük ev aletlerim siyah o sırıtıcak aralarında hemde hiç sevmiyorum..evlenince bozarım ben onu kocacım yenisini alır:Pçeyizime ilk aldığım şeylerden oda.ilk alınanlar hep yanlış seçimler ne yazıkki canım.sen neresindesin izmirin?

canım güle güle kullan çeyizlerini:nazar:,bir de nişanlın askerdeymiş benim nişanlımda askerde,inş.tez vakitte sağ salim kavuşuruz askerlerimize:69:

canım renkli olan takımın hangi marka yuvarlak renkli 2 yada 3. sayfadakiler[/QUOT

tatlım o days in colours ama o complete set..129 tl ydi.ama aynı desenin nevresim ve pike takımıda satılıyor.yinede complete almak daha mantıklı çünkü yaz kış kullanılıyor.:71:

Back
X