• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları buda benim oglusumun odasi

iloSdemir

annesinin prensi
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
470
0
46
İzmir
bebek odalari cok guzel ama o kadar para verip 1 sene sonra cope atmak istemedim o yuzden cocuk odasi aldim:)

bebek odalari cok guzel ama o kadar para verip 1 sene sonra cope atmak istemedim o yuzden cocuk odasi aldim:)

valla en guzelni yapmışsın. akıllıca tebrik ederim. ben kızıma ilk beşik aldım ondan sonra 2 sene öncede buyuyen yataklı odalardan aldım b actırdım yatağıki 70 cm cıktı genişliği. yani cocuk buyudu sadec 4.5 yaşında ama yağaga sığmıyo. yanındaki korkuluk olmasa düşecek yataktan. neyse zararımız yok cunku ikinci yolda onu yatırcam kızada koçtaştan alacam şimdilik. ilere bakarız

tesekkurler canim bende baktim dusundum dedim cope gidicek bide mobilyalar cok pahali 2. el araba fiyati nerdeyse cocuk odasi daha mantikli bi oyun yatagi aldim dogunca yatsin die sen sanslisin 2. si geliomus hayirlisi olsun:)

tesekkurler canim bende baktim dusundum dedim cope gidicek bide mobilyalar cok pahali 2. el araba fiyati nerdeyse cocuk odasi daha mantikli bi oyun yatagi aldim dogunca yatsin die sen sanslisin 2. si geliomus hayirlisi olsun:)

evt allahtan geliyo bizimde oğlumuz. ama şimdiki aklım olsa alırdım koçtaştan 400 500 lira genç odaları. al 2 3 sene kullan at. bende 1000 lirya almıştım irem bebeden. cok pişman oldum cook. 2 kapılı dolap bu kızın kıyafetleri bile sığmıyo oğlana napcaz bilmem. bak oda şimdi aklıma geldiç nereye sığdırcam onu eşyalarını off off bugidişle bi oda daha olacak galiba

:)) bende 2. cocugu dusunuyorum once oglumu bi kucagima alayim ayni dert bendede var cocuk dogmadan dolabi doldu :)) biz cilekten aldik sadece odasi 5000 lira tuttu heryeri gezdik fiyatlar hemen hemen bu civarda en azindan uzun omurlu olsun die bunu aldik

:)) bende 2. cocugu dusunuyorum once oglumu bi kucagima alayim ayni dert bendede var cocuk dogmadan dolabi doldu :)) biz cilekten aldik sadece odasi 5000 lira tuttu heryeri gezdik fiyatlar hemen hemen bu civarda en azindan uzun omurlu olsun die bunu aldik

bayağı ucmuş fiyatlar.normal yatak odası alırdın valla ilerde evlenince orda yatardı karısıyla o paraya. yok ben şimdide o kadar vermem valla. ama sen ii yaptın o sana bayağı gider. yatak buyuktur en azından buyuyuncede rahat yatar

valla dogru soluosun benim yatak odam 3000 lira :)))

sefası olsun kimin için calışıyoruz. benim bi komşum vardıda cocuk odası duvarının bi tarafını komple gömme duvar yaptırmıştı cok beğenmiştim ben. kafamada yattı ama kendi evim olunca artık

insallah canim allah gonlune gore bi ev nasip eder gomme dolap guzel ama benim oda ufak dolabi koysam yataga yer kalmaz simdi bile esya koycak yer kalmadi

Allah tamamina erdirsin insallah,dogacak yavrunuzada saglik sihhat afiyet versin
hem dünyasini hem ahiretini iyi etsin insallah
odasida pek güzel olmus..:nazar:

amin. benimde kızı odası kuçuk. şimdi taşıncaz 3+1 deyz artık 4+1 tuacaz galiba bu gidişle

ooo ne güzel herşeyiniz hazır ne rahatlamışsındır,güle güle büyüt bebeğini cnm...

Evet çok geZindim sismanlamadan teyzesi sonradan halim olmaz diye şimdi rahatım gezerken hoşuma giden ufak tefek seyler olursa onları alıyorum mesela senin paylaştığın bebek çerçevesi çok hoşuma gitti arada böle eksiklerimiz oluyo Allah hepmize hayirlisiyla büyütmeyi nasip etsin

Evet çok geZindim sismanlamadan teyzesi sonradan halim olmaz diye şimdi rahatım gezerken hoşuma giden ufak tefek seyler olursa onları alıyorum mesela senin paylaştığın bebek çerçevesi çok hoşuma gitti arada böle eksiklerimiz oluyo Allah hepmize hayirlisiyla büyütmeyi nasip etsin
amin cnm :).................

allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah sizde benim gibi tez canlısınız galiba bende 29 haftalıgım herşeyi hazır yıkayıp ütüleme işi kaldı bitek ama ben tecrübelli anne olarak erken davrandım ilk bebegimde 8. aya bırakmıstım alış veriş işini hiç unutmam avm de ogluşum alta dogru bi tekme atmıstı yerimden hoplamıstım herkez bana bakmıstı eşimde geliyomu geliyomu diye heyecan yapmıştı çok zordu ogün benim için şimdi erken davrandım son ayların keyfini yatarak çıkaracagım inşallah tabi 3 buçuk yaşında bi afacanla ne kadar mümkünse tekrar saglıkla bebeginizi kucagınıza almanızı dilerim

Back