Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek odalari cok guzel ama o kadar para verip 1 sene sonra cope atmak istemedim o yuzden cocuk odasi aldim:)
bebek odalari cok guzel ama o kadar para verip 1 sene sonra cope atmak istemedim o yuzden cocuk odasi aldim:)
tesekkurler canim bende baktim dusundum dedim cope gidicek bide mobilyalar cok pahali 2. el araba fiyati nerdeyse cocuk odasi daha mantikli bi oyun yatagi aldim dogunca yatsin die sen sanslisin 2. si geliomus hayirlisi olsun:)
:)) bende 2. cocugu dusunuyorum once oglumu bi kucagima alayim ayni dert bendede var cocuk dogmadan dolabi doldu :)) biz cilekten aldik sadece odasi 5000 lira tuttu heryeri gezdik fiyatlar hemen hemen bu civarda en azindan uzun omurlu olsun die bunu aldik
valla dogru soluosun benim yatak odam 3000 lira :)))
Allah tamamina erdirsin insallah,dogacak yavrunuzada saglik sihhat afiyet versin
hem dünyasini hem ahiretini iyi etsin insallah
odasida pek güzel olmus..![]()
hayirlisi olsun :)) bebis icin degeramin. benimde kızı odası kuçuk. şimdi taşıncaz 3+1 deyz artık 4+1 tuacaz galiba bu gidişle
ooo ne güzel herşeyiniz hazır ne rahatlamışsındır,güle güle büyüt bebeğini cnm...
amin cnm :).................Evet çok geZindim sismanlamadan teyzesi sonradan halim olmaz diye şimdi rahatım gezerken hoşuma giden ufak tefek seyler olursa onları alıyorum mesela senin paylaştığın bebek çerçevesi çok hoşuma gitti arada böle eksiklerimiz oluyo Allah hepmize hayirlisiyla büyütmeyi nasip etsin