Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları buda benim oglumun odasi KK teyzeleri

Doğurasım geldiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden maşallah maşallah çok şeker odası dolapların içine bayıldım minik minik kıyafetler falan çok şeker yaaaaa

çok güzel bir oda sağlıkla büyüsün içinde inşallah
bu arada ismi cok değişik
armin denis
ne anlama geliyor öğrenebilir miyim

çok güzel ve özenle hazırlanmış bir oda güzel günlerde kullansın canım Allah herkese nasip etsin böyle mutlulukları ellerine sağlık

tskler arkadaslar..oglumun esyalarini koydugum cantami kastettiysen, converse o canta..50euroya almistim..converse magazasindan

Odanız super olmus maşşallah benıms orum olucak sıfonyerın ıcıne koydugunuz araç diyim kumastan onları turkıyede nasıl bulabılırızkı ( Yanı adı nedır acaba ??

Odanız super olmus maşşallah benıms orum olucak sıfonyerın ıcıne koydugunuz araç diyim kumastan onları turkıyede nasıl bulabılırızkı ( Yanı adı nedır acaba ??

tskler...
ikeada bulabilirsin onlari..ikeadan aldim..
trde yurt disinda ikea her yerde ayni standart..mutlaka vardir

çok sade ama çok elit olmuş. ben daha yapmadım oğluşumun odasını.aslında 6 aylık oldu ama kışı biraz çıkartmak istiyorum bizim odamızda. ama kış sonu odasını düzenlerken senden kopya çekebilirim. odamız küçük olduğu için çok süslü bir bebek odası istemiyorum zaten perdesiydi lambasıydı, duvar süsüydü, oyuncağıydı derken bir de mobilyalar da süslü olursa çok göz yorucu birşey ortaya çıkarmış gibime geliyor

Herşey çok tatlı canım.. Güle güle büyüt bebeğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…