Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel olmuş hepside...
ellerine emeğine sağlık....oğlunda sağlıkla gelsin...
çok zevklisin hem çok şık hemde sade
bayıldım valla bu odadan hep gülücükler duyulsun inşallah
maşallah cok güzel olmuş hepsi sağlıcakla yatsın bebişin..
çok güzel canım güle güle yatsın bebeişin
semos almazmiyim...özlemcim canımmmm narenin yanında beni de evlatlık alllll bende bu odada yatıcammmm tek sorun kızız ya biz ondan
canım tam istediğin hayal ettiğin gibi olmuş anlattıklarınla çok örtüşüyo allah ağız tadıyla sağlıkla kulanmayı nasip etsinn
ama cok guzel olmus bu oda annesı.mutlu saglıklı gunlerde kullansın oglusun her seyını.odadakı her ayrıntı cok guzel.mavı yunusada bayıldım
Cnm çok güzel olmuş, güle güle oynasın uyusun içinde bebişin inş
canım çok sade ve çok hoş olmuşşş..güle güle kullansın oğluşunnnyerimseniben
naman tanrım bu ne güzel ne cici ne temiz bir oda böyle ,çook zevklisin ,allah sağlık sıhhatle kullanmanızı nasip etsin inş..
gercekten kiyafetlerini odasini seviyorum...
esimle hic girmiyorsak gunde uc defa o odadayiz..
allah isteyen herkese yasatsin ins..
Herşeyi çok güzel olmuş. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Oğluşun bi gelsin, odasına girsin bak işte o oda asıl o zaman nasıl güzelleşiyor :)
Özlemcim , çook tatlı olmuş, dün hiç açılmadı, bugün birazını görebildim resimlerin ama renk uyumu herşey çok hoş,
Güle güle büyüsün kuzucuk içinde
Herşeyi çok güzel olmuş. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Oğluşun bi gelsin, odasına girsin bak işte o oda asıl o zaman nasıl güzelleşiyor :)
özlemcim çok şık olmuş herşey çok cici Allah sağlıkla huzurla büyümeyi nasip etsin odasında...
bizde ayniyiz canm cok komik oluyor ama napalim seviyoruz istehehe bizde aynıyız gülüyoruz bazen kendimize yatmadan önce bile mutlaka açıp kapısını bi bakıyoruzkaydirigubbakcemile3
canım sen doğum yaptın mı hayırlı olsun inş bizde kavuşuruz yavrularımıza:ecrin_bebek:
oy yesinler onun herşeyini çok güzel döşenmiş