How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları buda benim oglumun odasi KK teyzeleri

naman tanrım bu ne güzel ne cici ne temiz bir oda böyle ,çook zevklisin ,allah sağlık sıhhatle kullanmanızı nasip etsin inş..

canım çok sade ve çok hoş olmuşşş..güle güle kullansın oğluşunnnyerimseniben

Cnm çok güzel olmuş, güle güle oynasın uyusun içinde bebişin inş

ama cok guzel olmus bu oda annesı.mutlu saglıklı gunlerde kullansın oglusun her seyını.odadakı her ayrıntı cok guzel.mavı yunusada bayıldım

özlemcim canımmmm narenin yanında beni de evlatlık alllll bende bu odada yatıcammmm tek sorun kızız ya biz ondan :p

canım tam istediğin hayal ettiğin gibi olmuş anlattıklarınla çok örtüşüyo allah ağız tadıyla sağlıkla kulanmayı nasip etsinn

çok zevklisin hem çok şık hemde sade
bayıldım valla bu odadan hep gülücükler duyulsun inşallah

çok güzel olmuş hepside...
ellerine emeğine sağlık....oğlunda sağlıkla gelsin...

çok zevklisin hem çok şık hemde sade
bayıldım valla bu odadan hep gülücükler duyulsun inşallah

maşallah cok güzel olmuş hepsi sağlıcakla yatsın bebişin..

çok güzel canım güle güle yatsın bebeişin

özlemcim canımmmm narenin yanında beni de evlatlık alllll bende bu odada yatıcammmm tek sorun kızız ya biz ondan :p

canım tam istediğin hayal ettiğin gibi olmuş anlattıklarınla çok örtüşüyo allah ağız tadıyla sağlıkla kulanmayı nasip etsinn
semos almazmiyim...
narencigimde sende evladimsiniz artik:roflol:

ama cok guzel olmus bu oda annesı.mutlu saglıklı gunlerde kullansın oglusun her seyını.odadakı her ayrıntı cok guzel.mavı yunusada bayıldım

Cnm çok güzel olmuş, güle güle oynasın uyusun içinde bebişin inş

canım çok sade ve çok hoş olmuşşş..güle güle kullansın oğluşunnnyerimseniben

naman tanrım bu ne güzel ne cici ne temiz bir oda böyle ,çook zevklisin ,allah sağlık sıhhatle kullanmanızı nasip etsin inş..

hepinize ayri ayri tskler...
allah isteyen herkese versin,yasatsin bu heyecani..

canım benim , ne güzelde dizayn etmişsiniz odasını
ALLAH iyi günlerde kullanmasını nasip etsin
şimdi odasını seversin, az kalmış yakında bebişini seversin
(kendimden biliyorum zamanında kıyafetlerini sevip az hayal kurmadım )

gercekten kiyafetlerini odasini seviyorum...
esimle hic girmiyorsak gunde uc defa o odadayiz..
allah isteyen herkese yasatsin ins..

Özlemcim , çook tatlı olmuş, dün hiç açılmadı, bugün birazını görebildim resimlerin ama renk uyumu herşey çok hoş,
Güle güle büyüsün kuzucuk içinde

Herşeyi çok güzel olmuş. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Oğluşun bi gelsin, odasına girsin bak işte o oda asıl o zaman nasıl güzelleşiyor :)

Herşeyi çok güzel olmuş. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Oğluşun bi gelsin, odasına girsin bak işte o oda asıl o zaman nasıl güzelleşiyor :)

canım sen doğum yaptın mı hayırlı olsun inş bizde kavuşuruz yavrularımıza:ecrin_bebek:

Özlemcim , çook tatlı olmuş, dün hiç açılmadı, bugün birazını görebildim resimlerin ama renk uyumu herşey çok hoş,
Güle güle büyüsün kuzucuk içinde

özlemcim çok şık olmuş herşey çok cici Allah sağlıkla huzurla büyümeyi nasip etsin odasında...

hehe bizde aynıyız gülüyoruz bazen kendimize yatmadan önce bile mutlaka açıp kapısını bi bakıyoruzkaydirigubbakcemile3
bizde ayniyiz canm cok komik oluyor ama napalim seviyoruz iste
canım sen doğum yaptın mı hayırlı olsun inş bizde kavuşuruz yavrularımıza:ecrin_bebek:

oy yesinler onun herşeyini çok güzel döşenmiş

tum iyi dilekleriniz icin tskler kizlar...
hersey gonlumuzce olsun..
ins oglusumda gelince daha guzel olcak odamiz

ilk öncelikle sağlıcakla kucağına almayı
ve sağlıcakla odasını kullanmayı yüce rabbim nasip etsin canım sizea.s.

Back