Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri buda benim nişanlığım kızlar :)

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
kızlar nasıl aşağıdaki rengini sipariş verdim üzerindeki güllerden kol yapılıcak bu rente çok güzel ama aynı renk gibi olduk çok soluk durdu bende seçtiğim renkte sonradan çok canlı gibi geldi

kızlar nişan saçım için bu tacı aldım topuz istemiyorum yandan salık olsun nasıl bişey olur yada bu beyeniğim saçlara olur mu ?

Son düzenleme:
çok sevindim beyenmenize kızlar rengi çok çakar dediler korkuttular beni
bende çok beyenerek aldım

Son düzenleme:
çok güzel zaten de ayrıca şunu unutmamak gerek. düğün, nişan gibi davetler gelinin en önemli günüdür. yani en gösterişli, en güzel, en şık ve en dikkat çeken tabi ki sen olmalısın. canlı renkler her zaman güzeldir neşe ve mutluluk verir. sana da çok yakışacaktır rahat ol. sinem kobal'ın bir kıyafeti vardı böyle onu anımsattı bana.

sağol tatlım bende hep bu renklere giderim kırmızı fuşya şerabi tabi böyle deniyoruz ama saçı makyajı hepsi bütün düşünmek lazım saçlarımı sarı istiyorum bakalım böyle şeyler bikere oluyo bizde biraz abartıyoruz

Son düzenleme:
çok güzel çok beğendimmm
bence artık eskisi gibi nişanda sadelik kalmadı, aynen bi düğün gibi yapılıyo nişan törenide..
salonlar fotoğraflar kıyafet..
o yüzden ben abartı bulmadım..
mutluluğunuz daim olsun

üst kismindaki güller bence fazla..
senin sectigin renkte diger renkte cok güzel..
simdiden mutluluklar, güle güle giy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…