buda benim mutfagım:)

teşekkür ederim sizce farklı bişiler yapabilirmiyim sanırım biraz sıkıldım birazz yardım edermisiniz?

gri- siyah oda, ev eşyası , vs.vs oldum olası bayılırım.
Gerçekten şık.

çamaşır makinası bir defa set üstünün altında olmamış canım bulaşık makinasıyla onun yerini değiştir şık bir masa örtüsü ama yuvarlak küçük olsun sarkmasın ortada şık durması amacıyla üzerinede şık bir meyvalık olabilir ama içine bboncuk taşlardan koy
bir tüllerini gümüş rengi ipli tüllerden yapabilirsin yada kurdele kalınlığında olanlardan

Son düzenleme:
galiba mutfak ve yemek odası şeklinde iki bölüm var.
yer müsaitse masayı duvara dayamazsanız daha şık durur,tezgahın boş olması çok güzel,bir de modern dolaplardan sarkan o örtülerden vazgeçebilsek milletçe ne iyi olacak.ambiyansı çok kötü bozuyor kanaatimce...

cnm çok modern bir mutfagın var.ancak renkler çok soğuk geldi bana. küçük obje veya mutfak eşyaları ile biraz daha sıcak renkler kullansan sanki daha hoş olur

naçizane fikrim

Ayy bu zamanda örtümü kalmış canımm!!!hoş modern bır mutfak ama sen hala 80 ler dızısını seyredıyon galıbaP

Güle güle oturun.
Mutfak yeni ve çok modern.Ben de aynı şeyi söyleyeceğim :) Bu kadar modern mutfağa,o sarkan örtüler yakışmamış.
Metalik renk çok hakim ve mutfağa soğukluk veriyor.Bunu kırmak için perde modern desenli-renkli olabilir.Masa örtüsünü kaldırıp perdeyle aynı kumaştan runner kullanabilirsin.
İstanbul'daymışsın.İkea da veya herhangi bir mefruşatçıda modern-renkli kumaşlar bolca bulursun.
Tezgah üstünü ben de boş seviyorum ama birkaç desenli teneke kutu veya renkli kapaklı cam kavanozla canlılık katabilirsin.
Zevkine uygun magnetler bulursan buzdolabını süsleyebilirsin.Magnetler takım olursa gözü rahatsız etmez.(Tepe home veya tchibo da zaman zaman bulunuyor.)
Avizeyi de genel dizayna pek yakıştıramadım doğrusu.

en kısa zamanda söylediklerinizi uygulamaya başlıcamm kızlar:)aksesuar secimim renk olarak sizce ne olmalı?

güzel de çamaşır makinesinin mutfakta işi ne yemek yapılan yere deterjan kokusu kirleri getir at falan mutfak modellerinde var evet ama hep garipsemişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…