- 26 Nisan 2008
- 1.344
- 2
Kızımın ananesi sepetini almışş yollamış bizde evde kurduk daha cibindiriğini takmadık ama böylede çok şık durmuyomuuu:kedi:
Eklentiler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım harikaaa bişi bu ... güle güle kullanman nasip olur inşallah güzel uykulara yatırırsın bebeişini :)
ben olsam cibinliğini takardım yani benim hoşuma gidio zevk senin tapi :)
Çok güzel güle güle kullanın
çok güzelmiş tatlım. güle güle kullanın inşallah
yok cnm cibindiriği takıcazda o annemde bugun gelıcekler annemler ozaman takıcas :)
insanın içiine girip uyuyası geliyo dimi kaydirigubbakcemile3
yaw gelmes miiii ? sen şimdi gidip gelip bakıosundur içinde meleğini hayal ediosundur:)
ben başa çıkamadım gözüm sepette eşim yanından geçtikçe sevgi patlaması yaşıodı bende bi güsel çarşafla kapadım üsünü kaydirigubbakcemile3
ya bide özellikle kız bebişlerine böle beyaz şeyler çok yakışıo gelin gibi oluolar canım ya allah nazardan korusun
yaw gelmes miiii ? sen şimdi gidip gelip bakıosundur içinde meleğini hayal ediosundur:)
ben başa çıkamadım gözüm sepette eşim yanından geçtikçe sevgi patlaması yaşıodı bende bi güsel çarşafla kapadım üsünü kaydirigubbakcemile3
ya bide özellikle kız bebişlerine böle beyaz şeyler çok yakışıo gelin gibi oluolar canım ya allah nazardan korusun
sepet çok güzellll güle güle kullanın
acaba annen nerden almış
nerden bulabilirizCADIARZU
süper süper süper..mutllulukla uyusun bebişin...
canım hangı sehırdesı bılıyorum ama bız İzmirden aldık bunu ben antalyada yasıyorum burda hıc bı yerde yoktu bundan sorduk bıraz pahalı dıye satuyoruz dedıler ınan 1 yerde buldum fıyatına 688 lira dedilerrrkafamçokkarıştı annem bunu taksitli 300e aldılar nakıtte ındırıyolar bıde..kaydirigubbakcemile2 ayrıca ıcındekıler cıbındırık fılan hepsi fıyatın ıcındeee İzmirde Kemeraltında barış bebe var ordan aldık canım :ecrin_bebek:
bencede harika tam istediğim gibi
bn sallanmıyo diye vazgeçmiştim ama bu sallanıyo galiba
hediyenin fiyatı sorulmaz ama ne kadar olduğunu biliyomusun canım :uhm:
bebişin güzel güzel uyusun inşallah
şimdi gördüm canım
çok ucuz senin dediğin gibi 600-700 bunlar
keşke Ankarada bu fiyata bulsam hemen alırdım
demek içindekilerde dahil
vede taksitli:lepi::lepi:
çok güzelmiş güle güle kullanın