Doğuma Hazırlık Buda Benim Kızımın Sepetii...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Karpuz

Meleğimm Yanımda...
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
1.344
2
Kızımın ananesi sepetini almışş yollamış bizde evde kurduk daha cibindiriğini takmadık ama böylede çok şık durmuyomuuu:kedi:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $DSC06407.jpg
    $DSC06407.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 127
  • $DSC06408.jpg
    $DSC06408.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 109
  • $DSC06409.jpg
    $DSC06409.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 106
  • $DSC06410.jpg
    $DSC06410.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
canım harikaaa bişi bu ... güle güle kullanman nasip olur inşallah güzel uykulara yatırırsın bebeişini :)

ben olsam cibinliğini takardım yani benim hoşuma gidio :KK66: zevk senin tapi :)

canım harikaaa bişi bu ... güle güle kullanman nasip olur inşallah güzel uykulara yatırırsın bebeişini :)

ben olsam cibinliğini takardım yani benim hoşuma gidio :KK66: zevk senin tapi :)

yok cnm cibindiriği takıcazda o annemde bugun gelıcekler annemler ozaman takıcas :)

insanın içiine girip uyuyası geliyo dimi kaydirigubbakcemile3

Çok güzel güle güle kullanın

teşekkur ederimmm:asigim:

çok güzelmiş tatlım. güle güle kullanın inşallah

teşekkurlerr:asigim:

yok cnm cibindiriği takıcazda o annemde bugun gelıcekler annemler ozaman takıcas :)

insanın içiine girip uyuyası geliyo dimi kaydirigubbakcemile3

yaw gelmes miiii ? sen şimdi gidip gelip bakıosundur içinde meleğini hayal ediosundur:)
ben başa çıkamadım gözüm sepette eşim yanından geçtikçe sevgi patlaması yaşıodı bende bi güsel çarşafla kapadım üsünü kaydirigubbakcemile3

ya bide özellikle kız bebişlerine böle beyaz şeyler çok yakışıo gelin gibi oluolar canım ya allah nazardan korusun :nazar::nazar::nazar:

yaw gelmes miiii ? sen şimdi gidip gelip bakıosundur içinde meleğini hayal ediosundur:)
ben başa çıkamadım gözüm sepette eşim yanından geçtikçe sevgi patlaması yaşıodı bende bi güsel çarşafla kapadım üsünü kaydirigubbakcemile3

ya bide özellikle kız bebişlerine böle beyaz şeyler çok yakışıo gelin gibi oluolar canım ya allah nazardan korusun :nazar::nazar::nazar:

evet canı ya eside bende gıdıp gelıp bakıyoruz odasının kapısını kapattımda öle azalttık kaydirigubbakcemile3

ain canım hepimizin cocugunu Allah nazardan saklasınnn:nazar::nazar:

sepet çok güzellll güle güle kullanın
acaba annen nerden almış
nerden bulabilirizCADIARZU

sepet çok güzellll güle güle kullanın
acaba annen nerden almış
nerden bulabilirizCADIARZU

canım hangı sehırdesı bılıyorum ama bız İzmirden aldık bunu ben antalyada yasıyorum burda hıc bı yerde yoktu bundan sorduk bıraz pahalı dıye satuyoruz dedıler ınan 1 yerde buldum fıyatına 688 lira dedilerrrkafamçokkarıştı annem bunu taksitli 300e aldılar nakıtte ındırıyolar bıde..kaydirigubbakcemile2 ayrıca ıcındekıler cıbındırık fılan hepsi fıyatın ıcındeee:eek: İzmirde Kemeraltında barış bebe var ordan aldık canım :ecrin_bebek:

bencede harika tam istediğim gibi
bn sallanmıyo diye vazgeçmiştim ama bu sallanıyo galiba
hediyenin fiyatı sorulmaz ama ne kadar olduğunu biliyomusun canım :uhm:
bebişin güzel güzel uyusun inşallah

canım hangı sehırdesı bılıyorum ama bız İzmirden aldık bunu ben antalyada yasıyorum burda hıc bı yerde yoktu bundan sorduk bıraz pahalı dıye satuyoruz dedıler ınan 1 yerde buldum fıyatına 688 lira dedilerrrkafamçokkarıştı annem bunu taksitli 300e aldılar nakıtte ındırıyolar bıde..kaydirigubbakcemile2 ayrıca ıcındekıler cıbındırık fılan hepsi fıyatın ıcındeee:eek: İzmirde Kemeraltında barış bebe var ordan aldık canım :ecrin_bebek:

şimdi gördüm canım
çok ucuz senin dediğin gibi 600-700 bunlar
keşke Ankarada bu fiyata bulsam hemen alırdım
demek içindekilerde dahil
vede taksitli:lepi::lepi:

bencede harika tam istediğim gibi
bn sallanmıyo diye vazgeçmiştim ama bu sallanıyo galiba
hediyenin fiyatı sorulmaz ama ne kadar olduğunu biliyomusun canım :uhm:
bebişin güzel güzel uyusun inşallah

yok canım sallanıyo ıstersen sabıtlıyosundad kaydirigubbakcemile2
valla fiyatı 300 6taksıtle alındı ve ıcındekı o yatagı koruyuuları yastıgı cibindirigi vs. herseyı dahill:1hug:

şimdi gördüm canım
çok ucuz senin dediğin gibi 600-700 bunlar
keşke Ankarada bu fiyata bulsam hemen alırdım
demek içindekilerde dahil
vede taksitli:lepi::lepi:

şimcik annem bunu perşembe aldı cumartesı kargoyla elimizdeydi 2 parca halınde kendın monte edıyosun 8 vıda sadece kaydirigubbakcemile3 ama kocaan bı koli diceksinki kargosu ne kadar noralde 150 tutardı ama adamların anlasmalı kargosuyla 20 lira oduyosun sadece kaydirigubbakcemile2

Güle güle kullanın, çok güzel, içinde mutlu mutlu uyusun inşallah...

gerçekten çok güzelmiş bebeişin içinde sağlıkla mutlu gazsız problemsiz huzurla uyusun inşallah. allahım nazarlardan saklasın

X