buda benim güzel evim

canım evin çok hoş güle güle otur. benim evde gri siyah ama evim küçük olduğu için içimi daraltıyor senin ev daha ferah , huzurla mutlulukla oturr canmmm

Çok tatlı bir evin var canım. Özellikle turuncu takımlı -sanırım oturma odası - na bayıldım :)

oturma odan çok hoş salondaki koltuklarda çok rahat görünüyor yatak odanızı görünce kendiminkine küçük dediğim için utandım sabahları yatğın ayak ucundan kalkıyorsunuz sanırım.banyonuzuda çok beğendim eviniz genel anlamda güzel.yalnız antredeki stickerlar ve buzdolabının üzerindeki süsler çok göz yoruyor .güle güle huzurla oturun.:119:

Son düzenleme:
cnm evinde güle güle otur allah huzur mutluluk versin..yanlız yatak odan cidden çok dar..dolabın sürgülü ama nasıl çamaşır alıyosun ordan yatağın üzerine çıkman gerek..ayak payı bile yok...keşke başka bi odaya taşıma şansın olsa diye baktım ama bulamadımama evin sıcak ve şirin....gerisi çokta önemli değil zaten..sen mutlu olduktan sonra..düğün fotonuzda çok hoş ayrıca..tebrik ederim sizi..

güle güle otur canım çook güzel herşey...ama yatak odan darmıs valla benimkide öyle.salonda banyoda at kostur ama yatak odam offf valla dar.eski yapı işte napıcan.kira degil şükür..Allah agız tadı versinde dar olsun boşver

ewt benimde evim kira değil o yüzden ha deyince başka bi eve taşınamıyorum evimin konumu bulunduğu mevkiyi çok sevdiğim için yatak odamın darlığını pek görmedim açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…