buda benim güzel evim

yok aslında ben oraya girebiliyorum biraz pay var ama napalım işte genede evimi seviyorum inş ilerde daha güzel bi evim olursa oranında fotolarını çekerim sizlere...ayrıca çok teşekkür ederim

ya ölemi aslında biliyomusunuz ben onları çok seviyorum dolap süslerini hep sevmişimdir stickerlarıda ne bileyim biraz içim açılsın diye yapıştırdım kasvetli ve her yer aynı renk olan dekorasyonları pek sevmiyorum...ama genede çok teşekkür ederim dikkate alıcam...

Oturma odan çok şeker olmuş yaaaaaaa.çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin mutluluğunu daim etsin canım

halıları ve perdeleri toplamda kaça mal ettiniz ayrı ayrı yazarmısınız? bu arada ben çok rengarenk evleri sevmem fakat göüme çok şirin göründü güle güle oturun...

Son düzenleme:
bende ilk baştaki turuncu rahat koltuğu istiyoruuum ,,onu bana veeeeeeeerrrrçok tatlı ve şirin bi evin var,,herşey özene bezene döşenmiş,,mutlu huzurlu yaşamak nasip olur inşallah,,bizde allah nasip ederse ev alınca içini kendim döşiycem hemde sıfır eşyayla,,4 yıl bitti şükür ama hala kiradayız,,yakında olucak inşallahozaman bende foto çekip koymak isterim nasip olur inşallahrenkli evleri bende çok severim,,çocukça olabilir ama daha genciz dimi kanımız kaynıyo

güle güle oturun. kendi eviniz olması ne güzel. Allah olmayanlara da versin. bence salon muhteşem, ve gayet büyük, oturma odası banyo çok güzel. sadece koridordaki çiçekler salonun ağırlığını ve halıların güzelliğini gölgede bırakmış. olmamış. bir de mutfak dolaplarının kapaklarını düz bir renk ile değiştirebilseniz ne muhteşem olurdu. sevgiyle oturun.

ewet tabikide daha genciz ondan heralde böle cıvıl cıvıl şeyler seviyorum ama sadeliktende yanayım böle çok ıvır zıvır sevmiyorum mümkün olduğunca kendime göre döşemeye çalıştım...

inşallah canım ya bende bikaç değişiklik istiyorum ama hemen bi anda herşey olamıyo tabi işin maddi durumuda inşallah nasip kısmetse zamanla herşeyi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…