buda benim güzel evim

cnm evinde güle güle otur allah huzur mutluluk versin..yanlız yatak odan cidden çok dar..dolabın sürgülü ama nasıl çamaşır alıyosun ordan yatağın üzerine çıkman gerek..ayak payı bile yok...keşke başka bi odaya taşıma şansın olsa diye baktım ama bulamadım:50:ama evin sıcak ve şirin....gerisi çokta önemli değil zaten..sen mutlu olduktan sonra..düğün fotonuzda çok hoş ayrıca..tebrik ederim sizi..:46::46:

yok aslında ben oraya girebiliyorum biraz pay var ama napalım işte genede evimi seviyorum inş ilerde daha güzel bi evim olursa oranında fotolarını çekerim sizlere...ayrıca çok teşekkür ederim

oturma odan çok hoş salondaki koltuklarda çok rahat görünüyor yatak odanızı görünce kendiminkine küçük dediğim için utandım:1: sabahları yatğın ayak ucundan kalkıyorsunuz sanırım.:1:banyonuzuda çok beğendim eviniz genel anlamda güzel.yalnız antredeki stickerlar ve buzdolabının üzerindeki süsler çok göz yoruyor .güle güle huzurla oturun.:119:

ya ölemi aslında biliyomusunuz ben onları çok seviyorum dolap süslerini hep sevmişimdir stickerlarıda ne bileyim biraz içim açılsın diye yapıştırdım kasvetli ve her yer aynı renk olan dekorasyonları pek sevmiyorum...ama genede çok teşekkür ederim dikkate alıcam...

Oturma odan çok şeker olmuş yaaaaaaa.çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin mutluluğunu daim etsin canım:9::9:

halıları ve perdeleri toplamda kaça mal ettiniz ayrı ayrı yazarmısınız? bu arada ben çok rengarenk evleri sevmem fakat göüme çok şirin göründü güle güle oturun...

halıları ve perdeleri toplamda kaça mal ettiniz ayrı ayrı yazarmısınız? bu arada ben çok rengarenk evleri sevmem fakat göüme çok şirin göründü güle güle oturun...[/Q

yalnız ilk önce şunu sölemek istiyorum ben evleneli 1 sene oldu ama halım ve perdelerimi alalı 2.50.3 sene kadar oluyo daha önce almıştım halılarımın toplam fiyatı 1300 tl perdelerimin toplam fiyatı 1250 tl tutmuştu...şimdi ne kadar fark eder bilemiyorum...bu arada çok teşekkür ederim beğendiğiniz için bende rengarenk evlerde daha mutlu hissediyorum kendimi bütün evi tek ton sevmiyorum...

Son düzenleme:
bende ilk baştaki turuncu rahat koltuğu istiyoruuum ,,onu bana veeeeeeeerrrr:52::52:çok tatlı ve şirin bi evin var,,herşey özene bezene döşenmiş,,mutlu huzurlu yaşamak nasip olur inşallah,,bizde allah nasip ederse ev alınca içini kendim döşiycem hemde sıfır eşyayla,,4 yıl bitti şükür ama hala kiradayız,,yakında olucak inşallah:16::16:ozaman bende foto çekip koymak isterim nasip olur inşallah:16::16:renkli evleri bende çok severim,,çocukça olabilir ama daha genciz dimi kanımız kaynıyo:23:

güle güle oturun. kendi eviniz olması ne güzel. Allah olmayanlara da versin. bence salon muhteşem, ve gayet büyük, oturma odası banyo çok güzel. sadece koridordaki çiçekler salonun ağırlığını ve halıların güzelliğini gölgede bırakmış. olmamış. bir de mutfak dolaplarının kapaklarını düz bir renk ile değiştirebilseniz ne muhteşem olurdu. sevgiyle oturun.

bende ilk baştaki turuncu rahat koltuğu istiyoruuum ,,onu bana veeeeeeeerrrr:52::52:çok tatlı ve şirin bi evin var,,herşey özene bezene döşenmiş,,mutlu huzurlu yaşamak nasip olur inşallah,,bizde allah nasip ederse ev alınca içini kendim döşiycem hemde sıfır eşyayla,,4 yıl bitti şükür ama hala kiradayız,,yakında olucak inşallah:16::16:ozaman bende foto çekip koymak isterim nasip olur inşallah:16::16:renkli evleri bende çok severim,,çocukça olabilir ama daha genciz dimi kanımız kaynıyo:23:

ewet tabikide daha genciz ondan heralde böle cıvıl cıvıl şeyler seviyorum ama sadeliktende yanayım böle çok ıvır zıvır sevmiyorum mümkün olduğunca kendime göre döşemeye çalıştım...

güle güle oturun. kendi eviniz olması ne güzel. Allah olmayanlara da versin. bence salon muhteşem, ve gayet büyük, oturma odası banyo çok güzel. sadece koridordaki çiçekler salonun ağırlığını ve halıların güzelliğini gölgede bırakmış. olmamış. bir de mutfak dolaplarının kapaklarını düz bir renk ile değiştirebilseniz ne muhteşem olurdu. sevgiyle oturun.

inşallah canım ya bende bikaç değişiklik istiyorum ama hemen bi anda herşey olamıyo tabi işin maddi durumuda inşallah nasip kısmetse zamanla herşeyi yapıcam

güle güle oturr evinde inş klozet takımın örgümü hazırmı:12:

klozet takımım örgü kayınvalidem ördü onu günlük kullanıyorum çeyizim o değil çeyizim bu foroğraftakiler $SAM_0275.webp$SAM_0274.webp

Back
X