Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim umarım beğenirsiniz

KK üyelerinin son dönemlerdeki saygılı!!! üslubu karşısında inanın ağzım açık kalıyor. Şimdi konuyu tartışma ortamına çevirmeden devam etmek isteyen var ise buyursun lütfen..

çok beğendim ben ya
çok asil ve güzel,tamamen ince zevk işi :46::46::46:
ayrıca harika taşımışsınız
çok ta beğendim ben sizi ya ne kadar avrupai bir havanız var

çok iyi taşımışsınız gelinliği.ışıl ışıl görünüyorsunuz çok beğendim ben cesaret edemezdim şahsen bu model giymeye vücum müsade etmez

:nazar: :nazar: :nazar:

canım ya cookk cokk cokk hossun.her ınsanın tasıyamayacagı bır gelınlık.cogu ınsanın hayalınde kabarık bır model vardır burdada bazı yorum yapan arkadaslar senın resımlerıne bakıp kendı ıstedıklerı modelere gore yorum yapmıslar.çekemeyen cokmus senı ee herkezde olmuyor manken fiziği. :27: :27:

:nazar: :nazar: :nazar:

canım ya cookk cokk cokk hossun.her ınsanın tasıyamayacagı bır gelınlık.cogu ınsanın hayalınde kabarık bır model vardır burdada bazı yorum yapan arkadaslar senın resımlerıne bakıp kendı ıstedıklerı modelere gore yorum yapmıslar.çekemeyen cokmus senı ee herkezde olmuyor manken fiziği. :27: :27:

iyi niyet dolu mesajların için çok teşekkür ederim.Senin yanında mankenlik imkansız:)
sevgilerimle

gelinliginizi cok begendim ustelik bu tarz gelinlikler herkese yakismaz cok duzgun bir fizige sahip oldugunuz icin cok yakismis:16::16::16:

Herkesin cesaret edemeyeciği bir gelinlik benimkinin altı kabarıktı mesela ben sanırım bu tarz giyemezdim ama size çok yakışmış peri kızı gibisiniz

Hoşuma gitmeyen bir model.
Ben beğenmiyorum bu tarz gelinlikleri..
Zira gelinlik gibi gelmiyor çünkü.
Ama sen beğenip giymişsin mutluluklar.

keşke gerçekten siz olsaydınız gelinlikte sizin olsaydı
sizin gerçekten bir hayatınız olsaydı böyle zavallıca şeyler yapıp onun bunun resimleriyle mutlu olmasaydınız
üzüldüm doğrusu size
böyle oyunlara ne gerek var ki
tedavi olun acilen gerçekten size tavsiyem bu

kızlar bu üye nin kendi resmi değil yabancı bi oyuncunun resimlerini alıp kendi resmiymiş gibi siteye koyup duruyo hatta bugün ne giydin diye topik var sürekli oraya resim koyup duruyordu sonunda üyelerden biri bunu farketti ünlü bi oyuncuya ait resimleri koyuyormuş sonuç olarak bu kişi kendi resimlerini koymuyor. haberiniz olsun diye söylüyorum ona göre yorum yaparsınız artık. ama ben üzüldüm insanın güveni baya bi sarsılıyo

Back