Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim umarım beğenirsiniz

dekoltenin cesurlukla ne alakası waronun adına cesur seksi denmez başka bir şey denir de dilim warmıyor anlamıyorum hangi yüzle büyüklerinin elini öperken eğileceksin :(

cok ayıp etmissiniz hata haddinizi asmıssınız

konu sahibi arkadasım gelinliginiz muhtesem size de cok yakısmıs ömrünüz boyunca mutlu olmanızı dilerim

cok ayıp etmissiniz hata haddinizi asmıssınız

konu sahibi arkadasım gelinliginiz muhtesem size de cok yakısmıs ömrünüz boyunca mutlu olmanızı dilerim

Arkadaşlar,

Her Ailenin bir tarzı vardır veya moda anlayışı vardır.
Beğenilmesi kadar beğenilmemeside doğaldır.
Kapalı,açık veya tesettürlüde olunabilir.
Sadece insanları sevmeyi ve hoşgörü göstermeyi öğrenin
Hele namus kavramını kişilerin ailesini ağzına almak hiç bir sümüklünün haddi değildir.

Böyle bir model için çok iddialı olmak gerekir, iyi bir fiziğe sahip olmaktan geçer bu da.
Sizde de harika bir vücut var zaten. :nazar::nazar:
Bayıldım, çok çok yakışmış.
Yüzünüz de çok hoşuma gitti.
Her şeyinizle harika görünüyorsunuz.
Dekolte de müthiş olmuş.
Hiç abartı görünmüyor, çünkü çok asil bir duruşunuz var; bu yüzden göze batmamış. :nazar::nazar:

çok hoş ve zarif bi gelin olmuşsunuz..çok beğendim gelinliği de içindekini de :1: herkes beğenmek zorunda değil ama ayıp olmuş o tür yorumlar sonuçta paylaşanın zevki o kime ne :82:

Arkadaşlar,

Her Ailenin bir tarzı vardır veya moda anlayışı vardır.
Beğenilmesi kadar beğenilmemeside doğaldır.
Kapalı,açık veya tesettürlüde olunabilir.
Sadece insanları sevmeyi ve hoşgörü göstermeyi öğrenin
Hele namus kavramını kişilerin ailesini ağzına almak hiç bir sümüklünün haddi değildir.

Evet çok haklısın öncelikle.
Namus kavramını işin içine katıp yorum yapmak gibi birşey için söylenecek söz bile söyleyemeiyorum.
Beğenirsin ya da beğenmezsin. Sonrada (özellikle beğenmedinde) nedenini açıklarsın. Ama bu yorumuna namusu katarsan çok ama çok art niyetlisin demektir.
Ya da sende olmadığı için kıskanıyorsundur.
O yüzden gerkesiz yorumlara değer veripte cevap bile verme derim.
Sonra bu tipler kendini birşey zannediyor...

dekoltenin cesurlukla ne alakası waronun adına cesur seksi denmez başka bir şey denir de dilim warmıyor anlamıyorum hangi yüzle büyüklerinin elini öperken eğileceksin :(

senin yaptığına da yorum denmez başka bişey denir ama ona da benim dilim varmıyor. hangi yüzle büyüklerinin elini öpeceği de kendisini ve eşini ilgilendirir?kocası gelinliğine giysisine karışmıyosa sizede adını diyemeyeceğim başka birşey yemek düşer.çok ayıp. insan eleştirir de bu kadar avam basit bir dille eleştirmez.

nightwalkerdı sanırım,gelinlik size yakışmış, ama ben giyemezdim. birincisi cesaret,ikincisi sözlü faktörü,üçüncüsü 75 beden faktörü.mutluluklar.

kızlar cevapları okuyan da sanki fırsatı olsa bu gelinliği giyinmek isteyen bir sürü kişi olduğunu düşünür. bu gelinliği seçmeyecek olmamız vücudumuzun izin vermemesi veya çevrenin bizi engellemesi şeklinde yansımış, buna itirazım var. giyinmiş olmak ise bir şey başarmışlık gibi. arkadaşımız sevmiş, beğenmiş, giyinmiş, Allah mesut etsin ama bence kendi de itiraz etmez ki bu bir şeye cesaret edebilme ve başarma değil. vücudu gayet güzel nice gelinler gördük ki bu tarz bir gelinlik giymiyor, "güzel olan illa ki iddialı olmak ister, iddialı olmayansa güzel olmadığındandır"a giden zihniyetimiz çok yanlış. ya da aynı şekilde, "tüm kadınlar dekolteli şeyleri sever ama sadece çevresi el verenler yapabilir" tarzı düşüncelerimiz de gerçeği yansıtmıyor. bir bayan hem çok güzel olup, hem özgür bir çevresi olup sırf gözüne daha güzel geldiği, estetik olarak daha çok beğendiği için daha az dekolteli, ne bileyim omzu kolu kapalı bir model seçebilir.

bu kadar kişi görüp yorum yapıyorsa....
sorun sizde sanırım
komik olan nedir?

hiç gelinliğe benzemiyo düz abiye elbise gibi buraya resim koyuyosan her yoruma açıksın demek bende fikrimi söyledim herkes kendi fikrini söyleme hakkına sahip herkes özgür ben beğenmedim gelinlik gibi değil

Ben de öyle kabarık tuvalet gibi gelinlikleri hiç beğenmem. Çok güzel bi gelin olmuşsunuz çok yakışmış, mutluluklar :23:

çok güzelsiniz , fızıgınızde öyle .. ama malesef gelınlık hos deıl .. benım dusuncem gelın dedıgın o masumlugu kaybetmemeli .. bu daha çok iddialı bır gece kıyafetı gb durmuş. duvagınız olmasaydı ben oyle zannederdım.. Mutluluklar

kızlar cevapları okuyan da sanki fırsatı olsa bu gelinliği giyinmek isteyen bir sürü kişi olduğunu düşünür. bu gelinliği seçmeyecek olmamız vücudumuzun izin vermemesi veya çevrenin bizi engellemesi şeklinde yansımış, buna itirazım var. giyinmiş olmak ise bir şey başarmışlık gibi. arkadaşımız sevmiş, beğenmiş, giyinmiş, Allah mesut etsin ama bence kendi de itiraz etmez ki bu bir şeye cesaret edebilme ve başarma değil. vücudu gayet güzel nice gelinler gördük ki bu tarz bir gelinlik giymiyor, "güzel olan illa ki iddialı olmak ister, iddialı olmayansa güzel olmadığındandır"a giden zihniyetimiz çok yanlış. ya da aynı şekilde, "tüm kadınlar dekolteli şeyleri sever ama sadece çevresi el verenler yapabilir" tarzı düşüncelerimiz de gerçeği yansıtmıyor. bir bayan hem çok güzel olup, hem özgür bir çevresi olup sırf gözüne daha güzel geldiği, estetik olarak daha çok beğendiği için daha az dekolteli, ne bileyim omzu kolu kapalı bir model seçebilir.

ben gelinlikte dekolte sevmiyorum çok fazla sweetheart ve straplez modeller güzel bu model cesaret ve iddia ister ya itiraf edin ama. başarmak değil cesaret diyorum.biz burda doğup burda büyüdüğümüz için alışık değiliz böyle gelinliklere ama hoş olmuş gayette güzel taşımış. ben dediğim gibi giyemezdim ama nightwalkera çok yakışmış. o hangi yüzle büyüklerinin elini öpecek diyen aklıevvele sinir oldum biraz da çünkü kesinlikle o yorumu haketmiyor. bu arada omzu kapalı modeller ya da şu kayık yaka tarzı modeller de benim gözüme hiç estetik gelmiyor,mesela benimde tesettür gelinliklerden beğendiğim bir tane bile olmadı şimdiye kadar bin tane görmüşümdür.şahsen tesettürlü olsaydım beyaz elbise giysedim gelinlik yerine yani o derece zevkler tartışılmaz.

ya ben kendimden düşünüyorum, çok şükür günümüzün ideal vücut özelliklerinden rabbim bana da vermiş ama hiçbir zaman straples bir gelinlik giymeyi düşünmedim çünkü ben de onları diğerleri kadar beğenmiyorum. dantel çok sevdiğim için kayık yaka dantelli gelinlikler favorim. şimdi başımı örttüğüm için kapalı gelinlik giyeceğim o ayrı. ama mesela kına gecem sadece kadınlara özel olacak, istediğim açık bir kıyafet giyeceğim ve onu da straples almadım, kolları olan bir model.

toplumda acayip bir yönlendirme var "güzel eşittir gösterir, göstermiyorsa kusuru olduğundandır" diye. sürekli straplese özendirme var. kaç kere forumlarda okudum, kızlar sanki ideal olan straplestir de herhangi bir sebeple giyinememiş ve mahrum kalmış gibi davranıyorlar. niyeeee? yok öyle bir şey.

Gelinlik benim tarzım değil.Bir çok gelinlik başlığında belirttim zaten birincisi çok çok abartı olmamak kaydıyla kabarık gelinlik seviyorum ben.İkincisi gelinliğin daha masum olması taraftarıyım.Ama herkesin beğenisi çok farklıdır.İçinize sinmesi durumu çok daha önemlidir.

Birde belirtmeden geçemeyeceğim albümlerinize de baktım çok çok güzel bir yüzünüz var,maşallah. :nazar:

ya ben kendimden düşünüyorum, çok şükür günümüzün ideal vücut özelliklerinden rabbim bana da vermiş ama hiçbir zaman straples bir gelinlik giymeyi düşünmedim çünkü ben de onları diğerleri kadar beğenmiyorum. dantel çok sevdiğim için kayık yaka dantelli gelinlikler favorim. şimdi başımı örttüğüm için kapalı gelinlik giyeceğim o ayrı. ama mesela kına gecem sadece kadınlara özel olacak, istediğim açık bir kıyafet giyeceğim ve onu da straples almadım, kolları olan bir model.

toplumda acayip bir yönlendirme var "güzel eşittir gösterir, göstermiyorsa kusuru olduğundandır" diye. sürekli straplese özendirme var. kaç kere forumlarda okudum, kızlar sanki ideal olan straplestir de herhangi bir sebeple giyinememiş ve mahrum kalmış gibi davranıyorlar. niyeeee? yok öyle bir şey.

güzel gösterir değil tabii ama kolları olan mumyavari bişeyde bana göre değil mesela.emin olun eğer straplez diye bir model olmasaydı gelinlikte ben icad ederdim evlenirken. bu arada islamdaki esas da göstermemek değil sadece artı olarak vücut hatlarının belli olmamasıdır hatırlatırım. ama tesettür gelinliklerin üstünün açık gelinliklerden tek farkı ikinci bir ten gibi olan saten dokuları o kadar yoksa göğüs boyutu bel oyuğu vs. bizimki kadar belli oluyo yani. her neyse zevkler renkler tartışılmaz, ama ben de bu konudan biraz anlıyosam (ki cinimdir analitik düşünmede) sizde kayınvalide görümce çevre lafı yüzünden kollu kına kıyafeti almışsınızdır.çünkü siz de biliyorsunuzdur kadının tiynetinde ziynetini göstermek vardır.öylesi hiç böyle açık olmayan modeller beğenen sizin geceliklerinizi de görmek isterdim ayrıca:) eğer örtünmek ruhunuzda teninizde falan varsa onları da böyle kapalı almışsınızdır:)neyse.

aslında başlık benim hakkımda olmadığı için konu sahibi arkadaşın başlığını dağıtmamak adına uzatmak istemiyorum. sadece, önerim herkesin duygularını kendi duygularınıza kıyasla değerlendirmeyin, yanılırsınız. sizin straples sevdiğinizi anladım, ona bir itirazım yok ama siz de benim tamamen estetik anlayışlarla daha örtülü modelleri sevdiğimi anlamalısınız. çünkü öyle. kolları saran herşey de mumya gibi midir yahu.

bak size daha somut bir örnek vereyim. batı toplumlarını düşünelim. onlarda herhangi bir kapanma, örtünme zorunluluğu var mı? yok. bu konuda gayet özgür bir toplum. bu batılılar bizden çok daha çeşitli gelinlikler giyiyorlar, bizimki gibi sadece straples modeller yok onlarda. açık bayanlar dantelden uzun kollu gelinlikler de tercih edebiliyor, sırf sevdiği için. malum, oralarda maço nişanlı durumu da yok. hatta bence en somut örnek, batılı moda eleştirmenleri ve takipçileri tarafından gelmiş geçmiş en güzel gelinlik olarak Grace Kelly'nin gelinliğinin gösterilmesidir. nerdeyse gelinin tamamını örten bu gelinlik, onlar için halen bir moda efsanesidir.

GRACE-RINCESS1.jpg
17f6c790c20b1b87_saweran_grace-kelly-style-wedding-dress.jpg

tesettür gelinlik eleştirinize katılıyorum. malesef benim gelinliğim de aynı defoda. beyazımsı türk baba tarafım ve alman annemle ancak bu kadar oldu malesef...ailem ve ortamım, kayınvalidem ve görüncem ise emin olun hiç aklınıza gelmeyecek karakterde insanlar :66:

Back