- Konu Sahibi nightwalker
çok güzel bir gelin olmuşsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dekoltenin cesurlukla ne alakası waronun adına cesur seksi denmez başka bir şey denir de dilim warmıyor anlamıyorum hangi yüzle büyüklerinin elini öperken eğileceksin
cok ayıp etmissiniz hata haddinizi asmıssınız
konu sahibi arkadasım gelinliginiz muhtesem size de cok yakısmıs ömrünüz boyunca mutlu olmanızı dilerim
Arkadaşlar,
Her Ailenin bir tarzı vardır veya moda anlayışı vardır.
Beğenilmesi kadar beğenilmemeside doğaldır.
Kapalı,açık veya tesettürlüde olunabilir.
Sadece insanları sevmeyi ve hoşgörü göstermeyi öğrenin
Hele namus kavramını kişilerin ailesini ağzına almak hiç bir sümüklünün haddi değildir.
dekoltenin cesurlukla ne alakası waronun adına cesur seksi denmez başka bir şey denir de dilim warmıyor anlamıyorum hangi yüzle büyüklerinin elini öperken eğileceksin
bu kadar kişi görüp yorum yapıyorsa....
sorun sizde sanırım
komik olan nedir?
kızlar cevapları okuyan da sanki fırsatı olsa bu gelinliği giyinmek isteyen bir sürü kişi olduğunu düşünür. bu gelinliği seçmeyecek olmamız vücudumuzun izin vermemesi veya çevrenin bizi engellemesi şeklinde yansımış, buna itirazım var. giyinmiş olmak ise bir şey başarmışlık gibi. arkadaşımız sevmiş, beğenmiş, giyinmiş, Allah mesut etsin ama bence kendi de itiraz etmez ki bu bir şeye cesaret edebilme ve başarma değil. vücudu gayet güzel nice gelinler gördük ki bu tarz bir gelinlik giymiyor, "güzel olan illa ki iddialı olmak ister, iddialı olmayansa güzel olmadığındandır"a giden zihniyetimiz çok yanlış. ya da aynı şekilde, "tüm kadınlar dekolteli şeyleri sever ama sadece çevresi el verenler yapabilir" tarzı düşüncelerimiz de gerçeği yansıtmıyor. bir bayan hem çok güzel olup, hem özgür bir çevresi olup sırf gözüne daha güzel geldiği, estetik olarak daha çok beğendiği için daha az dekolteli, ne bileyim omzu kolu kapalı bir model seçebilir.
ya ben kendimden düşünüyorum, çok şükür günümüzün ideal vücut özelliklerinden rabbim bana da vermiş ama hiçbir zaman straples bir gelinlik giymeyi düşünmedim çünkü ben de onları diğerleri kadar beğenmiyorum. dantel çok sevdiğim için kayık yaka dantelli gelinlikler favorim. şimdi başımı örttüğüm için kapalı gelinlik giyeceğim o ayrı. ama mesela kına gecem sadece kadınlara özel olacak, istediğim açık bir kıyafet giyeceğim ve onu da straples almadım, kolları olan bir model.
toplumda acayip bir yönlendirme var "güzel eşittir gösterir, göstermiyorsa kusuru olduğundandır" diye. sürekli straplese özendirme var. kaç kere forumlarda okudum, kızlar sanki ideal olan straplestir de herhangi bir sebeple giyinememiş ve mahrum kalmış gibi davranıyorlar. niyeeee? yok öyle bir şey.