Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim umarım beğenirsiniz

mesela bir model olan ve gelinliğine bayıldığım coco rochaya bakalım. adı üstünde bu kadın model. hem de top model. yani vücudu mükemmel olduğu için para kazanıyor. şuradan da gördüğümüz üzere mükemmel bir dekoltesi var. ve bunu sergilememek için herhangi bir nedeni yok.

peki bu kadın neden düğününde straples giyinmedi de omuzlarını örten bir model tercih etti?

Dünyaca ünlü tasarımcı Zac Posen neden böyle bir gelinlik tasarladı?

Kadının vücudunda kusur mu var?
Çevre baskısına mı maruz kalmış?
Hiç giyinmediği için straples giyinmeye alışık değil mi?

Hiçbiri değil. Çünkü bu tasarımı güzel bulmuş. Hani siz dediğiz ya, kadının içinde güzelliğini göstermek vardır. Kadın güzel olmak ister, diğer kadınlardan güzelliğiyle üstün olmak da ister, ama bu illa ki kadının kendi teniyle elde edebileceği bir avantaj olmak zorunda değil. Kıyafetler açıldıkça daha güzel olur diye bir şey yok. Kumaş sadece örten değil, aynı zamanda deseniyle, rengiyle, şekliyle güzelliği tamamlayabilen bir araçtır. Güzelliği gölgeleyen ve gizleyen değil, doğru kullanıldığında onu destekleyen...

Hani bunu da geçelim, pronovias gibi bir dünya markası, straples haricindeki modellerini sizce kusurlu vücudu olan veya çevre baskısı gören kadınlar için mi tasarlıyor yani? Sanki sadece Türkiye vb. ülkelere satış yapıyor da, o yüzden bu kadar emek, bu kadar para harcayıp bu tarz modeller üretiyor. Tükiye vb. ülkelerin oluşturduğu küçücük bir pazar için(!) Bunun böyle olmadığını siz de biliyorsunuzdur herhalde. O gelinlikleri üretiyor, çünkü sadece gözüne daha güzel geldiği için onları beğenen kadınlar da var.

benim neyi kabul ettiğimi de anlamamışsınız dünyadaki tüm kadınların tek güzellik ideali olduğunu düşündüğümü de sanmışsınız kendi kendinize ağır dekolte aman açılmak açılmak ne güzel keşki herkes gelinlik yerine beyaz bikini giysemi demişim bi yerde?

mesela şu gelinlik,buna güzel ve şık demek için kafamın bi milyon olması lazım,ama gelinliğe straplez haricindeki hiçbir şeyi yakıştıramadığımı tekrarlıyorum,

bu gelinlikler çok hoş, straplez bastırarak söylüyorum straplez diye sadece üstlerinde tül bolerolar olması straplez olmalarını değiştirmiyor,hala iddia ediyorum straplezin gelinliğe yakışan tek modeldir bana göre.

evet, size göre ne olduğunu anlıyorum. sadece siz de diğer kadınlara göre ne olabileceği ile ilgili daha geniş bir görüşe sahip olursanız iyi olurdu diye yazıyorum. bunu anlatmaya çalıştım. aslında sözlerim size de değil, siz itiraz ettiğiniz için öyle denk geldi. ben sadece, kızlarımızın straples vb. giyinmediğinde zavallıca birşey yapmış ve herhangi bir sebeple istediğinden mahrum kalmış olarak görülmelerini istemiyorum...hepsi tercih ve zevk meselesidir.

benim neyi kabul ettiğimi de anlamamışsınız dünyadaki tüm kadınların tek güzellik ideali olduğunu düşündüğümü de sanmışsınız kendi kendinize ağır dekolte aman açılmak açılmak ne güzel keşki herkes gelinlik yerine beyaz bikini giysemi demişim bi yerde?

mesela şu gelinlik,buna güzel ve şık demek için kafamın bi milyon olması lazım,ama gelinliğe straplez haricindeki hiçbir şeyi yakıştıramadığımı tekrarlıyorum,

bu gelinlikler çok hoş, straplez bastırarak söylüyorum straplez diye sadece üstlerinde tül bolerolar olması straplez olmalarını değiştirmiyor,hala iddia ediyorum straplezin gelinliğe yakışan tek modeldir bana göre.

bu arada kadın o halter top sanırım gelinlikle bana göre tam bir yaratık gibi görünüyo ilk resimdeki güzel halinden eser yok.ayrıca Zac Posen dediğiniz ünnnlü tasarımcının ünlü bir göz doktoruna gitmesi lazım:)

bu arada KK kızları ünnnlü modacı zac posen ın kreasyonundan birşeyler görün de dünyada moda namına neler beğenilmiş görün,birisi şey yazmış this dress isn't even funny:) yani komik bile değil demişler.

ben size ne diyorum, siz neyle cevap vermeye çalışıyorsunuz. yahu siz beğenin veya beğenmeyin. zac posenla dalga geçin veya geçmeyin. zac posenı ya da coconun gelinliğini isterse kimse beğenmesin. isterse dünyanın en iğrenç şeyi olarak tanımlansınlar. bunlar da hiçbir cevap değil dediklerime. ben sizin veya başkalarının zevklerini değiştirmenize veya bunları güzel görmenize mi uğraşıyorum sanki. yani şu başlığı okuyan bizden başka birileri varsa münazara yeteneğimiz konusunda kahkahalara boğuluyordur. ben size konu kapansın diye zeytin dalı önerdikçe uzatıyorsunuz. niye haklı çıkmaya bu kadar çalışıyorsunuz ki? siz neyi beğenirseniz beğenin, başkalarının beğendiklerini neden beğendiği konusunda niyet okumayın...ana fikir bu

yok siz kendi sözlerinize kanıt olarak sundunuz da coco rocha ve zac poseni o yüzden onları örnek gösterdim bende,ama zac posen hakkaten maharetli adammış o kadını bile çirkinleştirebilmiş,allah bilir eline ben geçsem ne şekle sokar:) (aaa zac posen le dalga geçmek ne haddime:) siz bi de princess beatrice in kraliyet düğününde taktığı şapkaya bakın onu da çoooook ünlü bir modacı tasarlamış...şahsi fikrim ismin değil de faaliyetin önem taşıdığı yönündedir,zac posen in giysilerinden de belli olduğu üzre)

herkes istediğini beğenir tabii laf yok ama bana omzu göğsü kolu kapalı hiç dekoltesiz,sadece işlemeleriyle güzel bi gelinlik(bakın elbise değil gelinlik diyorum altı kabarık olacak böyle tarlatanlı vs olacak gelinlik derken) gösterebilirseniz sevinirim. gelinliğe dekolte yakışıyor diğer türlüsü süslenmiş firavun mumyası gibi oluyor.

bu arada ben de beğendiğim tesettür tarzı gelin için abiyevari modellerle ilgili konu açtım burda söylediklerime örnek vereyim dedim... mesela ben tesettürlü olsam yüzde yüz kendimi o cin taifesi görüntüsüne sokmazdım...yüzde bi ton makyaj, daracık satenden ikinci bir ten tülden güllerle incilerle falanlarla filanlarla işlenmiş böyle acaip şekle sokulmuş gelinbaşı modeli...sadece öneri.

Son düzenleme:
okadar guzel ve zarif bir bayansiniz ki gelinliginizi de cok guzel tasimissiniz..
bende gelinlikte dekolteyi cok sevmem..ama guzelliginizden o bile gozume batmadi..herkesi begenmem,siz cidden cok hossunuz..
mutluluklar dilerim....

Son düzenleme:
Ben gelinliğinizi çok beğendim,çok sade ve hoş bence.Gelinliğin sade olması gerektiğini düşünüyorum,ve zarif olmalı.Bu sitede rağbet gören fırfır,taş,işleme,kabarıklık hepsi bir arada modellere çoğu zaman hayretle bakıyorum.Dekolte olayına gelince,size çok yakışmış,fiziğinize çok uymuş ama ben de gelinliğe bu kadar dekolteyi yakıştırmıyorum ki muhafazakarlıkla alakası olmayan bir ailem ve çevrem olmasına rağmen gelinde dekoltenin veya bu sitede çok rastladığım gibi aşırı şatafatlı pullu,işlemelerni,satenli,güllü kumaşın değil gelinin kendisinin ön plana çıkmasını daha hoş buluyorum.Siz çok gzl bir bayansınız,dekoltenin de önüne geçmişsiniz o ayrı

kate middletonın gelinliği çok gzl,çok farklı değildi bence,ama kadın zerafeti yakalamıştır.Eğer bizden biri bu gelinliği giyse herhalde tepede bir topuz,vücuda bol sim,yüzüne de koyu ve badana gibi bir makyaj yapardı.ama kadına bakar msnz saçlar açık,doğal bir makyaj ama kocaman bir gülümseme ile tam bir prenses,bunu da dayanamadım fotolarını görünce söylemek istedim.

ayyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhhh siz hakkaten insanı deli edersiniz. yahu ben tesettür gelinliklerden değil, straples olmayan diğer tüm modellerden bahsettiğimi söylemedim mi? tesettür gelinlikler bütün bu konuşmalarımızın dışında bir mesele, onları şekillendiren birincil mesele estetik değil ki. siz üstü dantel kaplı da olsa bunlar straples sayılır dediniz ama öyle değil. girin yabancı gelinlik sitelerine, tek omuz, askılı, yarım kollu, uzun kollu vs. farklı kategoriler vardır, straples de bunlardan sadece biridir, bunlardan ayrı bir kategoridir. sizden başka kolunda altına astarı olmadan kumaş konulan gelinlikleri straples diye nitelendirenini görmediğim için, bahsettiğim gelinliklerin tesettür gelinlik olarak algılanacağını da düşünmedim. ki size daha önce fotoğraflı örnek vererek neden bahsettiğimi gayet net açıkladım.

öneriniz en azından bende hiçbir karşılık bulmuyor. gelinliğimin veya gelinbaşımın neye benzeyeceği konusunda en ufak bir doğru tahmin yapabilecek durumda değilsiniz çünkü şu aşikar ki örtünen insanlara karşı aşırı önyargılısınız, yüzeysel gözlemlerinizle onları, bizleri aşağılamaktan da zevk alıyorsunuz.

yeter artık...

:) örtünen insanlara karşı aşırı önyargımı? komedi:)
strapless bildiğinizi varsayıyorum ama yine de bilmeyenlere açıklayayım askı demek strapless bantsız askısız demektir,üstü bolero olsada strap-less strapless. tek omuz one shoulder, sizin gösterdiğiniz halter top strapless de askısız:)
komik bi insansınız çünkü tesettüre çok yakışacağını düşündüğüm abiye vs modellerini paylaştığım bi konu açtım aynı forumda.örtünen insanlara asla önyargım yok,tesettür şıklık çok da güzel olur hemde.hakkıyla örtünülmesini savunuyorum ama gelinlikte ya da özel günlerde taviz vermek yerine.herşeyin hakkıyla yerine getirilmesine inanan insanlardanım. sadece tesettür gelinlik giycem diye sirk kaçkını gibi görüntüler oluyo düğünlerde siz de karşılaşmışsınızdır kesin.hoş olmuyor.
tesettürlü insanları aşağıladığımı gösteren tek bir cümle gösteremezsiniz çünkü hissetmediğim bir şeyi yazmam.
gelinliğiniz ve gelinbaşınızın neye benzeyeceği konusunda emin olun tahminlerim var:) "sizler"i aşağılamaktan niye zevk alayım efendim ötekileştirme durumu varsa açık kadınlara kızlara karşı yapılıyo artık.ki ben siz bize de inanmıyorum olayı size bize döken sizsiniz minenes.çok ayıp.

Gelinlikte bu kadar dekolte bence gelinlik anafikrine ters.

Seksi gelin hem gözüme hem kulağıma tırmalayıcı geliyor.

En Çok bu cümleni sevdim
bir insanın giysisine karışmak sadece kendisini ve eğer kendisi izin veriyosa karışması için eşini ve ailesini ilgilendirir.
Ağır dille eleştiren herkese ismi söylenmeyecek bişey yemek düşer.
Yemeye devam etmek isteyen buyursun:)

Hem burada başlık açıp fikir soruyorsun;beğenmeyen çıkınca da küfrediyorsun.

Ne halin varsa gör.

İstersen jartiyerle dolaş .

Hem burada başlık açıp fikir soruyorsun;beğenmeyen çıkınca da küfrediyorsun.

Ne halin varsa gör.

İstersen jartiyerle dolaş .

konuyu baştan okusaydın kapasiten yeterdi...
sen neden üzerine alındın sorması ayıp....
jartiyerle dolaşmaya ihtiyacım yok sen öylemi yapıyorsun?
yemeye devam bu arada afiyet olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…