Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim umarım beğenirsiniz

gelinliğiniz gerçekten abiye gibi duruyo...benimde tarzım değil..
ama zevkler ve renkler tartışılmaz.:26:

ay siz de kusura bakmayın ama grace kelly nin adı bile grace zerafet yani.artı olarak tamamen kapalı dediğiniz gelinliğin starplez üstü transparan ve dantel işlemelerdir...ayrıca grace kelly e çuval giydirseniz bile modacılar onu da beğenirdi çünkü hammaddesi güzel yani.prenses yani.nasılki kate middleton un gelinliğine herkes öldüm bittim falan dedi oysaki ben giyseydim " nerden bulmuş ayol bu paçavra gelinliği" denilecekse onda da alelade bir gelinlik çok beğenilecekti.

öyle yani,valla mesela bence şu gelinlik nightwalkerın gelinliğinden daha tahrik edici ve seksi şu duruşa şu bakışa bakarsanız, sözde tesettür yani

Grace meselesine katılmıyorum, verdiğiniz gelinliğe katılıyorum ve zaten bu görüntüyü savunmuyorum, ikidir önüme bu konuyu açmanız söylediğim ve savunduğum şeyi tam anlatamadığımı düşündürüyor çünkü bana bir cevap niteliği taşımıyor. neyse daha fazla sunulacak argüman yok zaten. size iyi akşamlar, konu sahibi arkadaşa mutluluklar...

bu resimler zaten argümanların yanlışlığını kanıtlıyor,iki gelinlik de straplez üstü transparan tül üstü dantel işleme yani örtülü kapalı vs vs değil.kollu örtülü vs değil yani.belki bu size cevap niteliği taşır size de iyi akşamlar:)

konu sahibi arkadaş bizimle güzel bi gününü paylaşmak istemiş yok tesettürlü nasılmış yok bilmem ne ( şu gelinlik nightwalkerın gelinliğinden daha tahrik edici ve seksi şu duruşa şu bakışa bakarsanız, sözde tesettür yani)
bunu giyen kişi zaten orda şov için tanıtım için giymiş siz giyseniz belki daha masum duracak neyi karalamaya çalışıyosunuz benim kına kıyafetim iki parça ve straplezdi eşimin ailesi de hacı hoca oldukları halde karışmadılar gelinlikte aynı şekilde tek parça ve straplez di ken di isteyimle ince askı koydurdum bilrsiniz bizde gelinle öpüşmek sarılmak pek bi moda tedbirliolayım diye yine kimse karışmadı nebu tesettürlü tesettürsüz konuyla ne alakası var herkes istediğini giyer

ha hah . bu gelinliklerin straples üstü dantel olduğunu bilmediğimi de nerden düşündünüz. bunu tabi ki biliyorum. daha örtülü modelleri sevdiğimi söylerken ne kast ettiğimi düşündünüz ki? tesettür gelinlikleri mi? yani siz straples gelinlik beğenmiyorum onun yerine tesettür gelinlik mi beğeniyorum sandınız. o halde beni cidden hiç anlamamışsınız. örtülüden kastım dantel veya tül olup içini gösterebilen, straples olmayan modellerdi. şunun gibi mesela:

en masum duruşu mumya duruşudur o gelinliğin:) bişeyi karalamaya çalışmıyorum sadece gelinlik daha masum daha utangaç vs yok büyüklerinin önünde nasıl el öpeceksin falan denmiş,bende böyle diyenleri eleştiriyorum aynı kendi tarzlarında varmı ötesi.
siz niye straplez giydinizki aaa:)

belki bu yazdığınızdan dolayıdır,omzu kolu kapalı derken transparanı kastetmediğinizi anlamışımdır:)

sen sor diye senin ne beyenip beyenmediğinide anlamış değilim kendi kendine sağa sola atla bakalım

sen sor diye senin ne beyenip beyenmediğinide anlamış değilim kendi kendine sağa sola atla bakalım

sen sor diye mi:)çok kaliteli cevap tebrik ederim.straplez beğeniyorum efenim,anlamayanar için 1001.tekrar. straplez yakışıyor gelinliğe bi tek.iki parça gelinlik de sevmiyorum tek parça seviyorum.merakınızı giderebildimse
ne mutlu bana:)

kaliteli soruya kaliteli cevap( siz niye straplez giydinizki aaa:)
bu sorudaki aaa lar ne kalitenizimi gösteriyo

hacı hoca takımı diye bi söz öbeği kullanmıştınız ondan o aaalar...a kalite bi insan olduğumu gösteriyo o aaalar:)

herkes istediğini yaspmakta özgürdür eşimin ailesinden bahsediyorum kendimden değil sizin evleneceğiniz kişinin ailesi kapalı ise istediklerinimi yapacaksınız onlar kapalı diye sizde kapalı bi şekilde gelin olacaksınız herkes bi kere o güzel anı yaşar oda istediğini giyerek gerçekleşir ben istediğimi giydim onlarda olgunlukla karşıladılar

:) işte herkes istediğini giyer bende onu söylüyorum,ama böyle her içinde örtülü kapalı kelimes geçen mesajı beğenirseniz,bende size aaaa niye siz straplez giydiniz diye sorabilirim sanırım

hacı hoca takımı diye bi söz öbeği kullanmıştınız ondan o aaalar...a kalite bi insan olduğumu gösteriyo o aaalar:)

(ailesi de hacı hoca oldukları halde karışmadılar) ben burda eşimin ailesi hakkında hacı hoca takımı diye bahsetmiyorum takım ne demek oluyo şimdi herkes seviyesini bilsin

(ailesi de hacı hoca oldukları halde karışmadılar) ben burda eşimin ailesi hakkında hacı hoca takımı diye bahsetmiyorum takım ne demek oluyo şimdi herkes seviyesini bilsin

hacı hoca ikilemesinden sonra takım kelimesinin geldiğini herkes bilir.hacı hoca demek değilde hacı hoca takımı demekmi seviyesizlik?aaa:) sizi bile seviyorum,iyi geceler...

burda verdiğiniz cevapta size çok yakışmış

burda verdiğiniz cevapta size çok yakışmış

arkasındayım yazdığım şeyin aynen eşi olacak insan karışmıyosa bu kadar ağır dille eleştiren herkese ismi söylenmeyecek bişey yemek düşer.hala aynı fikirdeyim.istediğiniz kadar eleştirmeye çalışım doğrularım kendi doğrularımdır.asla değişmez. bir insanın giysisine karışmak sadece kendisini ve eğer kendisi izin veriyosa karışması için eşini ve ailesini ilgilendirir.birine nasıl yüzün olacak büyüklerinin elini öpmeye derseniz zülfüyare dokunur.yani üçüncü şahıslara ne düşüyosa onlara da onu yemek düşer. nightwalker hala da çok yakışmış diyorum hayatım.ben giymezdim ama sana yakışmış.takma kimseyi.çoğu kadınlar, kadınları çekemezler bilirsin.

gülücüğünüzü unutmuşum nilüfer hanım:) bu konu burda kapandı benim için tartışmayı uzatmak tarzım değildir. sorulacak sorularınız varsa geçmiş mesajlarımı okuyun muhakkak orda cevap vermişimdir sizin sorup da benim cevap veremeyeceğim hiçbir soru yok çünkü sanırım:)

ya hani şu tartışma programlarına çıkıp karşısındakilerin sorularına cevap vermeden hep kendi istediklerini söyleyen insanlar gibisiniz kuzum. şimdi burada yazdıklarınız neye cevap? kime cevap? söylediklerinize katılıyorum, bunun aksini iddia eden de olmadı. eeee haklısınız da ne yani? siz iki saattir konuştuğumuz şeylerle bu söylediklerinizi nasıl bağdaştırıyorsunuz, burada o ağır yorumu yapan kişiyi savunan mı oldu da? tek konuşmaya çalıştığımız, sizin kabul ettiğiniz gibi dünyada tüm kadınların tek bir güzellik ideali olduğu ve anca şartlar izin verdiğince ona yaklaşmaya çalıştığıdır. sizin düşündüğünüz gibi kadınlar güzelliği sadece mümkün olduğunca ten sergileyerek elde ettiğine inanıyor olsalardı dünyada moda diye birşey olmaz, en azından batı dünyasında yaz aylarında da olsa herkes bikiniyle gezerdi. tasarımcılar da en azından orada straplesten başka şey tasarlamazdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…