Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim umarım beğenirsiniz

çok zarif olmussunuz tasınması zor bir gelinlik bende giyemezdim.bu arada dekoltesine bayıldım ben göğüsleriniz doldurmus ne güzel ben olsam çok komik dururdu heralde khkihkikihkhihkihk

sade bir gelinliğin varmış canım,alışa gelmişin dışında....ama sana yakışmış.....

Son düzenleme:
benim de tarzım değil ama çok zarif olmuşsunuz size çok yakışmış mutluluklaar

zarif bir simanız var,
küpeleriniz de pek cici.
gelinlik ise sade ve seksi.
daimi huzur ve sağlık dileklerimle -papatyaSimleyi-

benımde tarzım degıl ama yuzunuz cok guzel sız ne gıysenız yakısırmıs ama buda sızde cok hos olmus... mutluluklar buarada

makyajınız saçınız gerçekten muhteşem gözüküyorsunuz, film yıldızları gibi olmuşsunuz bayıldım, mutluluklar canım

kendiniz cok guzelsiniz zaten
saciniz makyajiniz cok guzel olmus
fiziginiz musait oldugundan da
boyle bir gelinligi cok guzel tasimissiniz
gelinliginizin sadeligine lafim yok
sade gelinlikleri daha cok begeniyorum zaten
ama ben gelinlikte bu kadar fazla dekolte genel olarak cok begenmiyorum . cok guzel tasimissiniz ayri mesele ayni elbise lacivert fusya bir gece elbisesi olsa hic lafim olmazdi

gelinlik mi hani nerde ben gelinliğe pek benzetemedim tarzım değil beğenmedim de ama mutluluklar dilerim

ben ki kabarık gelinlik sevmem ve burada milletin elbise gibi diyerek eleştirdiği bir çok gelinliği beğenirim, malesef sizin seçiminizi sevemedim. bence de beyaz olması ve duvağınız dışında gelinlik olduğunu düşündürebilecek bir özelliği bulunmuyor. dekolteniz de hayli cesur. buna karşın takılarınızı çok beğendim. seksi bir gelinlikle çok masum ve utangaç diyebileceğim bu takılar bir tezat oluşturmuş...

dekoltenin cesurlukla ne alakası waronun adına cesur seksi denmez başka bir şey denir de dilim warmıyor anlamıyorum hangi yüzle büyüklerinin elini öperken eğileceksin

ne denir söylermisin içinde kalmasın...
Herkezin zevki kendisinedir cesurluk veya değil...
gideceği ortamda önemlidir.

Açık veya Kapalı bırakında buna ben karar vereyim.
Tarzınız veya değil yorumlara açıktır.
Yorumlarınızı saygıyla okuyorum ama eleştirilerinizi lütfen saygı çerçevesinde yapın

Yorumlarinizda elestiri dozunu iyi ayarlaminizi tavsiye ederim,
zevkler ve renkler tartisilmayacagina göre,daha ilimli ve kirici olmayan yorumlar olabilir..

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…