• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim fikirlerinizi merak ediyorum .

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
184
6
68
$943559_10151565343134098_1394634498_n.jpg

kolları astarsız sadece tül olacak başka ne gibi degişiklik yapsam sizce ?

türbanlı mı olacak. bencede astar çok boğuk olur ama türban olacaksa da tül kol sırıtabilir ama altı falan çok hoş

yok canım açık olcam tül derken sadece içindeki astar olmucak yine kendi güpürü olacak bazıları begenmedi çok mu abartı sence ?

gelinliğinin alt tarafı hoş ve şık duruyor ancak o göğüs kısmındaki taşların diziliş şekli çok yanlış gibi görünüyor ve taşlar hoş durmuyor gibi geldi taşlarla biraz oynatabilirsen çok daha güzel olur bence :)

yok canım açık olcam tül derken sadece içindeki astar olmucak yine kendi güpürü olacak bazıları begenmedi çok mu abartı sence ?

yoo bence hiç abartılı değil. yani gerçi ben biraz abartıyı fazla sevdiğim için bana normal geldi sen bi de ben gelinliğime bak her tarafından taş fışkırıyordu bana yine sade gelmişti :D $IMG_8831.jpg

gelinliğinin alt tarafı hoş ve şık duruyor ancak o göğüs kısmındaki taşların diziliş şekli çok yanlış gibi görünüyor ve taşlar hoş durmuyor gibi geldi taşlarla biraz oynatabilirsen çok daha güzel olur bence :)

evet aynı senin gibi düşündüm ama kararsım kaldım moda evine götürcem zaten nasıl yapabiliirmki bilmiyorum :19:

yoo bence hiç abartılı değil. yani gerçi ben biraz abartıyı fazla sevdiğim için bana normal geldi sen bi de ben gelinliğime bak her tarafından taş fışkırıyordu bana yine sade gelmişti :D Eki Görüntüle 711632

normalde ben sevmezdim sade düşünüodum ama bi giydim çıkarmak istemedim bide badi gömelkle giymişim onu :9 buda bütünlemiş zaten taş ama kopmle taş hoş bence

kolları astarsız sadece tül olacak başka ne gibi degişiklik yapsam sizce ?

mutluluklar[/QUOTE]

çok oynama bence orjinalliği bozuluncada bazen tuhaf olabiliyor ama mesela göğüs kısmı sanki biraz pot gibi bi de badiyle falan giymişsen biraz daraltabilirsin bence

çok oynama bence orjinalliği bozuluncada bazen tuhaf olabiliyor ama mesela göğüs kısmı sanki biraz pot gibi bi de badiyle falan giymişsen biraz daraltabilirsin bence[/QUOTE]

badi bide gömlek vardı ondan pot duruyo biraz ya bilmiyorum aslında hiç tarzım olmayan bir gelinlik ama giyince çok hoşuma gitti özellikle de alt kısmı degişik arkasıda öle belki bir tarlatan daha giyerim altına

Taş dizilimi hoş değil, göğüs altından değil de bel kısmında kemer gibi olabilir belki, ortadaki dikey kısım da iptal edilmeli.
Dıştaki tül kısmı beğenmedim onun yerine güpür, dantel kullanılabilir daha şık durur gibi geldi.
mutluluklar :)

canım öncelikle hayırlı olsun :) eğer içine sinmiyorsa biraz daha araştır bıkmadan usanmadan, ama eğer içime sindi bu gelinlik diyorsan taşlar azalabilir diyorum bende. yada sadece belinde kemer gibi olabilir bilemedim şimdi :) Mutluluklar.

teşekkürler aslında çok begenmiştim ama yorumlardan sonra biraz sogudum sanki o yüzden degişiklik yapcam ona bunu ben aldım iptal edemem yani :20:

canım gelınlığın yakası cok kapalı değılmı sence?bence bıraz actırmlaısın oyle daha guzel olur

evet kapalı zaten kapalıyım gögüs kısmım göründügünde rahatsız oluyorum çok hem nişanlımda istemiyor kötümü duruyo böle :43:

Back