Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim 17-10-2009

DoLL_

benim inandığım ölümsüz masallarım var...
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
1.969
1.973
333
kızlar bende heveslendim gelinliğimi paylaşayım dedim.albüm fotoları yapışık olduğu için tarayamadım.bunlarda resimlerden modeli belli olanlardan seçebildiklerim. gipürlerin üzerinde de işlemeler var.

Eklentiler

• $tarama0002.jpg
    $tarama0002.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 138
  • $IMG_3016.jpg
    $IMG_3016.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 159
  • $tarama0001.jpg
    $tarama0001.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 132
  • $IMG_3124.jpg
    $IMG_3124.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleme:
teşekkür ederim tatlım.evlimisin bilmiyorum ama değilsen daha güzeli senin olsun inşallah.:69:

Yakışmış canım güzel olmuş iyi oturmuş üstüne beğendim. De şu kırmızı kuşak olayı çok can sıkıcı :/ Hem de göz zevkini yerle bir ediyor.

üzerime göre dikildi zaten gelinlik canım oturması için.zayıf olduğum için diktirmek istedim zaten.birde omuzlarımda kemiklerim hafifi çıkıntılı tam omuz başı denen yerdeki.rahatsız ediyordu beni.kolları oyüzden yaptırdım zaten.başta tül olacaktı ama üstüyle uyumlu olsun dedik.ama sarkaç tarzı çağla şıkelinki gibi bir şeyler yaptırmadığıma sonradan pişman oldum.

canım o artık geleneksel olmuş bir durum.yani bizde de gelenek olayı vardır ne yalan söyleyim.abicim bağladı kuşağımı ağlaya ağlaya :43: taktırmasaydım sırf bunun için taktırmazdım.yoksa benim için problem değildi.yani gözümün alışkın olduğu bir durum garipsemedim oyüzden.

Son düzenleme:
Tabi canım önemli olan senin nasıl düşünüp nasıl hissettiğin zaten. Ben kendi açımdan düşününce öyle yazdım. Evet cuk oturduğu için diktirdin mi diyecektim zaten. Bence bu hali güzel. Sarkaç dediğin kol kısmındaki sarkan boncuklar değil mi? Ben o detay olmasa daha iyi, yani hiç pişman olma böyle güzel olmuş. Hem Çağla'nın kolları çok zayıf biraz doldurmak için düşünmüş olabilirler çünkü normal bir kolda gitmeyebilir. E bir de çok esmer ondan gösteriyor olabilir beyaz bir tende daha gereksiz durabilir. Kaldı ki Çağla'da da olmasa olurmuş.

doğru diyorsun belkide yaptırsam hoşuma gitmeyecekti.neyse yinede benim istediğim gibi oldu sonuçta :1: buna da şükür.teşekkür ederim fikirlerin için.ben evleneli epey olduda dayanamadım heveslendim bende koyayım dedim. :26:

İyi yapmışsın olsa da ben de koysam görsel şeyler çok önemli bence insanlar fikir edinebiliyor...

evet ben bu kol fikrini epey araştırmışım hiç örnek görememiştim mesela.birkaç tane çeşit bulabilmiştim.kol tülde olabilir tabi benim kolun üzerine dantel işledik üstle uyumlu olsun diye.
evet buradaki örnekler fikir veriyor insanlara.paylaşımların hepsi çok güzel.

Back