buda benım evimmm :)

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
kızlar ılk öncelıkle sayfama hoşgeldiniz.23 Hazıranda nıkahımız olcak mobılyalarımız geldı halıları daha sermedık ceyızlerım daha gıtmedı nasıp olursa 16 hazıran gıbı dusunuyoruz:) size evimin mobılyalarını göstermek istiyorum :) Baktım ki herkes guzel seyler paylasıyor fıkır edınıyor bende heves oldu bende paylaşıyım dedım yorumlarınızı beklıyorum :) suanlık evın ıcındekı kapılar ve banyo fayansları degısıcek ama onu 1 seene sonra yapcaz :) evet kızlar buda benım evimm..
dıger odaların fotoğraflarını atamadım

Eklentiler

• $136.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 198
  • $137.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 197
  • $142.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 200
  • $144.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 193
  • $145.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 200
  • $103.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 187
  • $107.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 200
Son düzenleme:
canım çok ışık vurduğu için pek belli olmuyor renkler ama güzelmiş evin mutlulukla kullan bişey soracam en son resim tuvalet aynası sanırım çok ışık vurunca belli olmamış.ray kapakmı yoksa açılan kapakmı açıp resmini koyarsan çok sevinirimbende yeni evime buna benzer bişey yaptırcam da fikir olsun

hangi tuvalet aynısı yatak odasında ki mi yoksa koltuk takımın uzerınde kı ayna ise o konsolun aynasıydı ben oraya twyı koycam o konsolun aynasını duvara koydum cnm karanlık tı odalar elektrık yoktu ondan karanlıktı ev ıyıce yerleştıkten sonra guzelce fotoğrafları duzeltıp koyucam tatlım :) eğerki yatak odasındakı ayna ıse ray kapaklı ıcınde bölmeler var bırınde dıgerı ıse kapaklı acılıyor cnm

evet yatak odasındakiray kapak yapmak istemedi usta çok çabuk bozuluyor açılan kapak olsun dedi bakalım artık nasıl bişey çıkarırırz orataya

yanlıs anlamadıysam salon takımında teklılerı bırı onde bırı arkasında :S
bır tanesını almasaydınız
koltuklar cok hantallı vırde orta sehpa sızın esyalar o eve olmamış ki...

yanlıs anlamadıysam salon takımında teklılerı bırı onde bırı arkasında :S
bır tanesını almasaydınız
koltuklar cok hantallı vırde orta sehpa sızın esyalar o eve olmamış ki...

o bilerek koyuldu oraya teklı koltukları falan iktirdik perdeler tkılıyordu cunku daha tamamlanmadı evım bıtsın öle atıcam fotoğrafları

o zaman tamam , ama bence hala oraya orta sehpa cok fazla halının neresı gozukucek odaa gorede koltuklar cok hantal ama olan olmus o teklılerde normal hale gelırse sorun olmaz

eşya alınırken eve göre alınmalı ev küçükse fazla kaba eşyalar yerine narin koltuklar seçilmeli mesela..eşyaların geniş evler için güzel ama temizlik yaaprken zorlanacaksın her sey tıkış tıkış durmuş sanki ..daha fazla bi şey alma sakın bunları da sade birkaç aksesuarla tamamla bu eve cok aksesuar da alma tavsiyem ...koltuk çiçek perde çiçek biraz fazla olmuş oturma odan..yatak odan cok güzel..keşke perdelerini hala geç değilse kruvaze yapsan dışarıyı biraz gösterse ferah olsa...neyse güle güle otur bi ömür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…