buda benim evim kızlar hadi gezin bakalım

çok güzel güle güle otur.
çok teşekkür ederim canım :34:
canım her şeyin çok çok güzel mutluluk huzur eksik olmasın evinizden inş :69: :nazar:
amin canım güzel dilerklerin senın içinde olsun :54:
çok sık yerleştirmişsiniz
çok teşekkürler kuzenlerle yerleştirmiştik
ya benim oturma odamda o köşemn kremi var.ya keşke açılan yatak olan bi köşem alsaydım pişman oldum ama:(senin bu konuda bi fikrin varmı?

canım benımde malesef yatak olmuyor bırde pufu var kare ama odaya sığmadığı için yatak odasına koyduk onu benım zaten ranzalarım var misafir geldimi orda kalıyor eğer fazladan bırı geldimide pufu getiriyoruz önüne geniş bir yatak oluyor ozaman ama zaten benım çok misafirim olmuyor çalıştığım için en son kayınvalidemle görümcem çocukları geldi valla kayınvalide köşe takımında yattı hemde torunuyla genişler zaten eğer pufun yoksa bitane alabilirsin farklı bır renkde olabılır konbine yaparsın :34:

çok güzel güle güle otur.
çok teşekkür ederim canım :34:
canım her şeyin çok çok güzel mutluluk huzur eksik olmasın evinizden inş :69: :nazar:
amin canım güzel dilerklerin senın içinde olsun :54:
çok sık yerleştirmişsiniz
çok teşekkürler kuzenlerle yerleştirmiştik
ya benim oturma odamda o köşemn kremi var.ya keşke açılan yatak olan bi köşem alsaydım pişman oldum ama:(senin bu konuda bi fikrin varmı?

canım benımde malesef yatak olmuyor bırde pufu var kare ama odaya sığmadığı için yatak odasına koyduk onu benım zaten ranzalarım var misafir geldimi orda kalıyor eğer fazladan bırı geldimide pufu getiriyoruz önüne geniş bir yatak oluyor ozaman ama zaten benım çok misafirim olmuyor çalıştığım için en son kayınvalidemle görümcem çocukları geldi valla kayınvalide köşe takımında yattı hemde torunuyla genişler zaten eğer pufun yoksa bitane alabilirsin farklı bır renkde olabılır konbine yaparsın :34:

Cnm mrb. öncelikle evin çok güzel güle güle oturun inşallah, ayrıca evlenmişsin tebrik ederim, dilerim bir ömür mutlu olursun.

evin harika ama duvar boyası rengin süper hangi renk acaba bende boyatmayı düşünorumda:46:

canım teşekkür ederim tatlım ben kiracıyım evi ev sahibi boyatmış ben duvarları silip girdim ben genelde duvar kağıdı seviyorum rengi uçuk turuncu ama çok uçuk :34: :54:

Cnm mrb. öncelikle evin çok güzel güle güle oturun inşallah, ayrıca evlenmişsin tebrik ederim, dilerim bir ömür mutlu olursun.

tatlım ben zaten evliyim evlendikten sonra ekledim resimleri çok teşekkür ederim :34: :54:

ben beğendim çok güzel maşallah herşey çok güzel tabi bazı renkleri beğenmedim ama oda senin sevdiğin renklerdir eşinle birlikte mutlu mutlu yaşayın inşallah :)

çok güzel allah huzurlu oturmayı nasip etsin
amin canım teşekkür ederim sende bebişini sağlıkla kucağına al :nazar::34:
ben beğendim çok güzel maşallah herşey çok güzel tabi bazı renkleri beğenmedim ama oda senin sevdiğin renklerdir eşinle birlikte mutlu mutlu yaşayın inşallah :)

teşekkürler canım daha iyileri senın olsun

tv üniten hariç hepsi çok guzel canım. bende nişanlıyım senin gibi siyah beyaz dekore edeceğim evi oyle aldırdım eşyaları hep. ama tv ünitesi için çok gezdik en sonunda buldum biyerden farklı guzel birşey olsun istedim çunku

nişanlıyım bnde mobilya bakıyorum kaç gündür konsol gibi de kullanabileceğim bir tv ünitesi arıyorm bana fikir verir misinzzz

iyi günlerde oturun bence tüm kombinleriniz harika özellikle köşe koltuğunuza bayıldım
çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senın olsun :16:
güle güle oturun çok hoşş olmuş...
sağol canım teşekkürler
çok güzel prenses gibi olmuş evın
son derece uyumlu canım ıyı gunlerde otur

bakış açın için teşekkürler inş. evin olur ve farklı dekorlarla karşınıza gelirim :16::34:

nişanlıyım bnde mobilya bakıyorum kaç gündür konsol gibi de kullanabileceğim bir tv ünitesi arıyorm bana fikir verir misinzzz

canım ben kiracı olduğum için tv ünitesi almadım bu tv ünitesi salonun parçası ama inan bende çok istiyorum tv ünitesi özbay mobilyaya bak istersen internetden :34:

yatak odanın markasını öğrenebilirimyim canım cokbegendim :1:

Çok beğendim allah güle güle oturmayı nasib etsin azınızın tadı hiç bozulmasın inşallah... ha bide banada nasib etsin:52::52:

evinizi genel anlamda beğendim. yalnız salonda duvarların rengi uymamış. ayrıca mobilyalar beyaz, halı krem ton farkı dikkat çekiyor. mutfak halısı da uyumlu değil. iyi günlerde oturun...

Back
X