buda benim evim kızlar hadi gezin bakalım

öncelikle hayırlı olsun tatlım evinde güle güle huzur içinde otur:) yeni gelin evi oldugu nasılda belli danteller serilmiş gelinlik gibi yatak örtüleri serilmiş herşey yepisyeni:) ev şimdi yeni mobilya kokuyodur misler gibi bende evimi açtım:) buduyguyu biliorum huzur içinde oturun tertemiz olmuş:)sen o evi çiçek gibi yaparsın zaten ayrıca bi evi güzelleştiren eşyalar diil içindeki huzur aşk mutluluktur ama senin eşyalarında çok güzel

çok güzel canım mutlulukla otumak nasip olsun,
bu arada köşe takımınla salondaki yemek masana hayran kaldım.:54:

Evinizi çok beğendim, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Bende Ankara'da oturuyorum. O yüzden evinizdeki eşyalarla ilgili birkaç şey soracağım:)

-Mutfaktaki folyoluğu nerden ve kaça aldınız?
-Salondaki orta sehbayı nerden ve kaça aldınız?

Mutluluklar dilerim

teşekkürler canım evet ankarada dikimevinde oturuyorum folyoluğu çelikaydan aldım salondaki orta sehpamı hediye verdiler mobilyamı aldığım yer yani ben 3 tane hediye aldım mobilyacımdan oturma odamdaki ayna zigon sehpalarım ve orta sehpa

öncelikle hayırlı olsun tatlım evinde güle güle huzur içinde otur:) yeni gelin evi oldugu nasılda belli danteller serilmiş gelinlik gibi yatak örtüleri serilmiş herşey yepisyeni:) ev şimdi yeni mobilya kokuyodur misler gibi bende evimi açtım:) buduyguyu biliorum huzur içinde oturun tertemiz olmuş:)sen o evi çiçek gibi yaparsın zaten ayrıca bi evi güzelleştiren eşyalar diil içindeki huzur aşk mutluluktur ama senin eşyalarında çok güzel

canım ya ne güzel yazmışsın okurken çok mutlu oldum :16::16: çok çok teşekkür ederim canım :16: aynı dilekleri bende sana sunuyorum evinde huzur ve mutluluk içinde yaşa sende eklediysen evini bende hemen bakayım :54:

çok güzel canım mutlulukla otumak nasip olsun,
bu arada köşe takımınla salondaki yemek masana hayran kaldım.:54:

çok teşekkürler canım :54: daha iyileri ve güzelleri senın olsun :16:

canım salon koltukların koyu renk sıkılmazsın inşallah ilerde..bide mutfağın halısını çok uyumlu bulmadım ama senin zevkin senin seçimin..onun dışındada evini çok beğendim .güle güle oturun:nazar:

canım salon koltukların koyu renk sıkılmazsın inşallah ilerde..bide mutfağın halısını çok uyumlu bulmadım ama senin zevkin senin seçimin..onun dışındada evini çok beğendim .güle güle oturun:nazar:

canım teşekkür ederim eğer yorumlarımı okursan koltuk ve halıya açıklama yazdım :34::54:

Son düzenleme:
suqaycım evin çok guzel rabbım en yaın zamanda bize meleğinin odasınıda göstermeyı nasp etsın bu arada pazartedıı sabırsızlıkla beklıyorum

evin cok guzel olmus guzel gunlerde oturun insallah hele yatak odana bayildim mobilyalari nerden aldiniz

teşekürler canım rizelli mobilyadan aldım ama aynısı itibar mobilyada var int. bakarsan bulursun canım

kose takımını nereden aldın acaba?

teşekkürler canım ama aldığım yer kapanmış rizelli mobilyaydı milleti dolandırıp tüymüşler çok şükür biz sıyırdık :16:
şimdi heryerde var özbay mobilya yaz bulursun

suqaycım evin çok guzel rabbım en yaın zamanda bize meleğinin odasınıda göstermeyı nasp etsın bu arada pazartedıı sabırsızlıkla beklıyorum

meleğim çok teşekkür ederim :16::54: beklerim gel çay pasta ikram edeyim :39: ya valla kuzum bebek odası almayı düşünmüyorum kiracım çünkü yanımızda yatar zaten bırtek yatak alacağım fazladan dolap ve boş etejerim var yeter oda bebişe

canım benım çok teşekkür ederim benım sadece mutfakta dantellerim var bende sevmen ama annemın hatırı var çok emek verdi onlara yeri geldi gözleri yoruldu uykusuz kaldı ta bebeklikten başlamış bana evın tek kızı ve 1 ncisi olunca onu kıramadım mutfağımı ilk yerleştirdiğimzde gelip baktı dantel yok üzüldü bende mecbur örtüm tekrar yoksa evim çok sade çok süs eşyalarım yok zaten :16:
allah agız tadınla oturmayı nasip etsin.canım tabi kullanacaksın dantelleri.annelerimiz bizim için ne zorluklarla örüyorlar ne hayallerle modeller yapıyorlar.bendede çok dantel var ben o dantellere baktıkça annem aklıma geliyor.bazen hazır bazen dantelleri kullanıyorum kim ne derse desin dantelin modası asla geçmez....bazılarınıda sandıkta saklıyorum çocuklarıma.anaannelerinden hatıra olsun diye.

allah agız tadınla oturmayı nasip etsin.canım tabi kullanacaksın dantelleri.annelerimiz bizim için ne zorluklarla örüyorlar ne hayallerle modeller yapıyorlar.bendede çok dantel var ben o dantellere baktıkça annem aklıma geliyor.bazen hazır bazen dantelleri kullanıyorum kim ne derse desin dantelin modası asla geçmez....bazılarınıda sandıkta saklıyorum çocuklarıma.anaannelerinden hatıra olsun diye.

çok teşekkür ederim canım benım sağol güzel düşüncelerin için :54:

güle güle oturun :nazar:

teşekkürler canım daha iyileri sizlerin olsun :34:

çok teşekkür ederim canım mutfak halımla koridor halım takım kaşmirin ama daha koridor ve banyo resmi eklemedim alım kullanışlı ama ben mutfağa eldokuması kilim örtüyorum kirlenmesin diye

canım her şeyin çok çok güzel mutluluk huzur eksik olmasın evinizden inş :69: :nazar:

ya benim oturma odamda o köşemn kremi var.ya keşke açılan yatak olan bi köşem alsaydım pişman oldum ama:(senin bu konuda bi fikrin varmı?

Back
X