buda benim evim kızlar hadi gezin bakalım

Çok beğendim allah güle güle oturmayı nasib etsin azınızın tadı hiç bozulmasın inşallah... ha bide banada nasib etsin:52::52:

canım çok teşekkür ederim en güzelleri senın olsun inş. rabbım mutluluk versin :16::54:

evinizi genel anlamda beğendim. yalnız salonda duvarların rengi uymamış. ayrıca mobilyalar beyaz, halı krem ton farkı dikkat çekiyor. mutfak halısı da uyumlu değil. iyi günlerde oturun...

canım bende bılıyorum solan duvarının renginin uyumsuz olduğunu ama ben kiracıyım ve eve girmeden ev sahibi o renge boyatmış inş. evim olursa duvar kağıdı yapacağım salon halım beyaz canım o gördüğüm krem degil gümüş rengi parlak mutfak halısınıda mutfağa göre almadık canım onları nişanlıyken aldım ben zaten dolapları hep siyah kırmızı yada beyaz kırmızı severim teşekkürler yınede

Çok beğendim canım Allah kendi evine de nasip etsin :)

sağol canım benım :16: inş. benımde kendi evim olurda bende kendim dekor ederim

Güle güle otur çok beğendim eşyalarını zevkle döşenmişş:16:

Bir tavsiye olucak sadece tv den aşağıya inen kablolar için kablo saklama çubukları var daha şık bir görüntü olur:42:

güle güle otur güzel olmuş ama en çok yatak başını beğendim çok güzel
teşekkürler canım

Güle güle otur çok beğendim eşyalarını zevkle döşenmişş:16:

Bir tavsiye olucak sadece tv den aşağıya inen kablolar için kablo saklama çubukları var daha şık bir görüntü olur:42:

canım ben kıracıyım ya evimiz olunca tv ünitesi alacağım hanı arkası da mobilya olan :34:
yatak odana bayıldımmm :))

güle güle otur canım salonunun güneş almasıda bence çok güzel ferah aydınlık aydınlık oturursunuz:)

teşekkürler canım daha ıyıleri sızın olsun

Maşallah, evin çok güzel ve çok cici...
Mutlulukla huzurla oturun inşallah, aşkınız hiç eksik olmasın :16:
ve inşallah bende bu günleri görürüm :9:

Maşallah, evin çok güzel ve çok cici...
Mutlulukla huzurla oturun inşallah, aşkınız hiç eksik olmasın :16:
ve inşallah bende bu günleri görürüm :9:

çok teşekkür ederim canım en güzelleri senın olsun huzur saygı ve aşk dolu bir yuva dilerim şimdiden tebrik ederim seni :16:

Mobilyaların çok güzel canımmm yatak örtün çok hoşuma gitti :)

Suaycimmm, 2 sene oncesinin topigi nerdeyse :) cok guzelmis evin ve esyalarin. Gulr gule mutlu huzurlu gunlerde oturmaya devam edin insallah esinle ve meleginle :) haala bu evde misiniz?

Back
X