buda benim evim kızlar hadi gezin bakalım

suay82

rabbim sen iste yeterki
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
2.955
109
173
Ankara
kızlar her zaman burayı takip ediyorum ve evlerin hepsi çok tatlı çok şirin huzur dolu bende 10 aylık evliyim :nazar::nazar::nazar: bu benım evim kiracıyım umarım benğenirsiniz daha sonra banyo ve antreyide eklicem :16: bu arada resimlerde bir kaçtanede düğünden birgün önce görümcemin çektikleri var anlarsınız zaten damat tarafına gidecek bohçalar :16:
iyi seyirler her türlü yoruma ve fikre açığım :69:
$CIMG5950.webp$CIMG5951.webp$CIMG5952.webp$CIMG5953.webp$CIMG5954.webp$CIMG5955.webp$CIMG5956.webp$Resim0310.webp$Resim0311.webp$Resim0312.webp$Resim0314.webp$Resim0315.webp$Resim0316.webp$Resim0318.webp$Resim0319.webp$Resim0320.webp$Resim0321.webp$Resim0322.webp$Resim0323.webp$Resim0324.webp$Resim0336.webp$Resim0337.webp$Resim0338.webp

Son düzenleme:
yatak odanız salon daki yemek odası halilar herşey çok güzel fakat salon takımını beğenmedim çünkü çok çok koyu...keşke açık renk tercih etseydiniz beyazlar kremler falan çok güzel dururdu bence..bende kendi evimin salonuna koyu renk aldım şimdi çok pişmanım...evi boğuyor..

eviniz cok güzel ferah,iyi günlerde oturun :16: bende 10 aylık evliyim:16:
bende evimin en küçük odasına baba evimden ranzamı getirdim misafir odası gibi yaptım:1:
eşimde bilgisayar masasını falan getirdi:6:

mis gibi yeni gelin evi maşallah ben çok beğendim güle güle huzurla mutlulukla oturun inşallah

yatak odanız salon daki yemek odası halilar herşey çok güzel fakat salon takımını beğenmedim çünkü çok çok koyu...keşke açık renk tercih etseydiniz beyazlar kremler falan çok güzel dururdu bence..bende kendi evimin salonuna koyu renk aldım şimdi çok pişmanım...evi boğuyor..

canım eşim bu takımı çok beğendi eeee bütün evi eşyalarını ben seçtim solunun koltuklarını o beğendim tam tersine solunum çok aydınlık ve farah sabahadan akşama kadar güneşli
teşekkür ederim canım :34:

eviniz cok güzel ferah,iyi günlerde oturun :16: bende 10 aylık evliyim:16:
bende evimin en küçük odasına baba evimden ranzamı getirdim misafir odası gibi yaptım:1:
eşimde bilgisayar masasını falan getirdi:6:

sagol canım benım çok teşekkür ederim bende en küçük odasına ranzalarımı annem verdi kardeşime genç takımı aldılar şimdi bende küçük odayı böyle misafir odası yaptım birde küçük plazma koyduk ama oda malesef solunun içinde :54:

tv üniten hariç hepsi çok guzel canım. bende nişanlıyım senin gibi siyah beyaz dekore edeceğim evi oyle aldırdım eşyaları hep. ama tv ünitesi için çok gezdik en sonunda buldum biyerden farklı guzel birşey olsun istedim çunku

sagol canım benım çok teşekkür ederim bende en küçük odasına ranzalarımı annem verdi kardeşime genç takımı aldılar şimdi bende küçük odayı böyle misafir odası yaptım birde küçük plazma koyduk ama oda malesef solunun içinde :54:

çok güzel olmus:34:
oda salonun içinde dedin galiba canım

Ağız tadıyla güzel günlerde oturun canım.Herşeyin,eşyaların evinin genel görünümü çok güzel olmuş bence.Bu arada yatağın yerini değiştirmen çok iyi olmuş bence ilk görünce dedim "bu yatak burada olmamış"(bana ne oluyorsa )ama sonra değişmesi hoş olmuş.Mutlu mutlu oturun canım sevgiler...

Canım güle güle oturun sağlıkla:16:
Çok zevkli bi ev özellikle de yatak odasıı:46:
Mutluluklarr:16:

çok teşekkür ederim canım evet odaların en genişi yatak odam daha güzelleri senın olsun güzel :54:

tv üniten hariç hepsi çok guzel canım. bende nişanlıyım senin gibi siyah beyaz dekore edeceğim evi oyle aldırdım eşyaları hep. ama tv ünitesi için çok gezdik en sonunda buldum biyerden farklı guzel birşey olsun istedim çunku

canım teşekkür ederim tv ünitem salonumun parçası aslında bende almayı çok istedi tv ünitesi eşim dediki kiracıyız evimiz olduğunda daha güzellerini alırız dedi vazgeçtim bende hem yerde yok ancak bunlar sığdı :9::9:

çok güzel olmus:34:
oda salonun içinde dedin galiba canım

evet kuzum solunun içinde ne yapalım artık gerçi çalıştığım için misafir çok gelmiyor gelende sadece yatmaya geçiyor :34:

olsun canım sen evinde eşinle mutlu huzurlu olda odanın konumu mühim değil:1:

Evin tam sade dicektim ama mutfağındaki danteller bide mobilyalar çok gösterişli geldi bana :17:
benim bir dünya dantel hepsi çekmecede duruyor dantele karşı bi alerjim var sanırım :27:
güle güle huzurla oturun inş. :34:

Ağız tadıyla güzel günlerde oturun canım.Herşeyin,eşyaların evinin genel görünümü çok güzel olmuş bence.Bu arada yatağın yerini değiştirmen çok iyi olmuş bence ilk görünce dedim "bu yatak burada olmamış"(bana ne oluyorsa )ama sonra değişmesi hoş olmuş.Mutlu mutlu oturun canım sevgiler...

sağol canım benım çok teşekkür ederim evet yatağım camın önündeydi kış gelince çevirdik fikrim tabıkı önemli teşekkürler :54:

olsun canım sen evinde eşinle mutlu huzurlu olda odanın konumu mühim değil:1:

kesinlik huzur ve mutluluk çok önemli çünkü dört duvar arasında sadece sen ve eşin oluyor o yüzden eşyadan önce huzur ben burdaki herkesin evini çok huzurlu buluyorum :54:

Evin tam sade dicektim ama mutfağındaki danteller bide mobilyalar çok gösterişli geldi bana :17:
benim bir dünya dantel hepsi çekmecede duruyor dantele karşı bi alerjim var sanırım :27:
güle güle huzurla oturun inş. :34:

canım benım çok teşekkür ederim benım sadece mutfakta dantellerim var bende sevmen ama annemın hatırı var çok emek verdi onlara yeri geldi gözleri yoruldu uykusuz kaldı ta bebeklikten başlamış bana evın tek kızı ve 1 ncisi olunca onu kıramadım mutfağımı ilk yerleştirdiğimzde gelip baktı dantel yok üzüldü bende mecbur örtüm tekrar yoksa evim çok sade çok süs eşyalarım yok zaten :16:

Back
X