- 28 Ağustos 2012
- 410
- 36
sebebi neymiş bu kadar sürmesinin?
Deviasyon olmuş canım kıkırdak alıp burun çatısı yapmışlar çok kötü haldeydin anca toparladım dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sebebi neymiş bu kadar sürmesinin?
Hangi fotoğrafı beğendin ben amlamadım :) benimki için değil sanırım bu yorum demi çünlü benimki baya kötü :)
Pardon canım fotograflari karistirmisim ben de sen ekledin sandım ama ben ilkini de ii bulmuştum çok anlamadığimi söyleyerek sis inip bi yıl içinde oturuyor çünkü burunlar genelde canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tahminimde yanılmadım :) diğer arkadaşın çok güzel küçücük bende çok beğenmişim onu
umarım iner hala balon ibi şişlikten bi sabah patlamış olacak diye korkuyorum :)
Canım nasılsın,nasıl hissediyorsun ? Daha iyisindir umarım :)
Gittikçe daha kötü oluyorum çnkü günden güne indikçe yamukluğu daha çok belli oluo doktor arkadaşım emre ilhana git bekleme bile dedi. Kendi doktorum kabul etmio ama benim arkadaşım yapuk çatı yapmış dedi görür görmez. Çok snirlerim bozuk. Ölede takıntılıyım ki bandaj yapıyorum hergün işe öle hidiyorum. Bir sene nasıl böyle geçer bilmiyorum
Canım ya ben bilgisizim bu konularda ama psikolojin bole olursa bir yıl hiç geçmez, doktorun bekle diyor bir bildiği vardır diye düşünüyorum.Sonuçta doktora göre bir yanlışlık olsa düzeltilmesi gerektiğini söylerdi.Bu da onun görevleri arasında ole değil mi
Öylede sanki bi hastaya şöle srun var böyle halledicez diyip hastayla başedemeyecekmiş gbi geldiği için bana susuyor diye düşünüyorum. Beklmekten başka çarem yok zaten ama emre ilhandan randevu talep ettim ne zaman dönerlerse artık en azından adam gibi bi doktor görsün birşeyler söylesin
Evet başka hekimlerin görmesi daha iyi olur,iyi yapmışsın.Belki de olumlu birşeyler soler ileri donemle ilgili,nedense ben senden daha pozitif bakıyorum :)
Evet çok tatlısın çok telekkür ederim senden mesaj görünce keyifleniyorum. Emre beyde 24 kadıma randevu verdi
Tsk ederim :):) benim de kasimda randevum çok da geç bir tarih değil çünkü ben bi iki ay önce o tarihi aldım tam gününü arayıp sorcam belki aynı gündür :)
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben burun ameliyati oldum bugun 11. Gunum haftaya işe başliyorum malum yaz ve cok sicak gunes kremi kullanmam gerekiyomu kac faktorluk kullanmam gerek ben daha once gunes kremi kullanma ihtiyaci duymadim ama simdi ameliyat sonrasi kullanmam gerekiyomuş ve hangisi daha iyi kac faktorluk olacak hic bilmiyorum bilgisi ve onerisi olan varsa cevap yazabilir mi lutfen..
Bn bembeyaz olduğum için 50 faktör kullnıyorum canım
Ben bugday tenliyim ama daha once kullanmadim ondan kaclik kullanacagimi bilmiyorm bide hangi marka daha iyidr burdan marka adi yazabilimuyuz acaba pazartesi kontrolum var doktorada soracam gerci :/
Aynı gündür inş görüşmüş oluruz :) seninde ilk randevun olacak demi daha bide bi kaç ay sonaya ikinci görüşmeye tarih veriomuş sonda ameliyat allhtan bir sene bklmm gerekioda sabırszlık yapamıcam çokta korkuyorum ya 3. Ameliyat olcak
Evet canım benim ilk randevum umarım ole olur görüşmüş oluruz :):)belki ameliyata gerek olmaz ya da son ameliyatin olur :):)
Keşke gerek kalmasa ucu düzelsin kemer olştu hiç takmıcam yemişim kemeri dicem bakcam keyfime her sene bi ameliyat bünye yamuldu ya :)
Evet anliyabiliyorum seni ama yaşayan bilir zorluklarını da