• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Buda beniim yatak odam

BsrZyd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
14
0
86
İzmir

buda benim yatak odam arkadaşlar..mor olan kısımları beyaz olacak inşallah..taşlar yine aynı şekilde olacak..

saol canım tşkler..normal fiyatı 5,900 dü canım ama biz toplu aldık 4 e falan geldi sanırım fiyatı..İzmirde Gizem Mobilyadan aldık..

Çok güzel güle güle kullan,mor olan kısımlarını neden beyaz yaptırıcaksınki böyle çok şık ve asil duruyo bence. Sırf beyaz çok boğmaz mı?

yorumlarınız için çok teşekkkür ediyorum arkadaşlar..amin hepimiz eşyalarımızı iyi güzel günlerde kullanalım inş..dediğiniz gibi mor çok hoş ama her nevresime vs ye uymaz..beyaz olsa kırmızıyıda mavi de örtüldüğünde bir tezatlık olmaz..o yüzden beyaz seçtim :69:

yorumlarınız için çok teşekkkür ediyorum arkadaşlar..amin hepimiz eşyalarımızı iyi güzel günlerde kullanalım inş..dediğiniz gibi mor çok hoş ama her nevresime vs ye uymaz..beyaz olsa kırmızıyıda mavi de örtüldüğünde bir tezatlık olmaz..o yüzden beyaz seçtim :69:

bu benm begendiğim yatak odası ev gör mobilya sitesnde görmştm ve bayılmıştım yanlız fiyatı çok gelmişti..
hayrlı olsun çok da iyi fiyata almışsınz iyi günlerde mutlulukla kullanın inş :nazar:

sanırım öyle oldu :61: iyi dilekleriniz için çok sağolun teşekkür ederim..darısı bütün isteyenlerin başına inşallah. :nazar::nazar:

Back
X