- 18 Şubat 2016
- 263
- 80
- 13
- 36
- Konu Sahibi acilaricinde
-
Hiç bilmediğim yerler gitsem ya yapamazsam geri geldiğimde bu eve de geri oturamam hemen kiraya verirler bu sefer daha zorne yazacağımı bilemiyorum allah yardımcın olsun canım ya teyzenin yanına gitmeyi düşünmüyo musun
mesleğin var mıHiç bilmediğim yerler gitsem ya yapamazsam geri geldiğimde bu eve de geri oturamam hemen kiraya verirler bu sefer daha zor
Pazarlama mevzunuyummesleğin var mı
bebeğin ne kadarlıkPazarlama mevzunuyum
İş tecrübem çok az
Bosanmayi kabul etmedi en son ben çıkıp gidince tamam resmiyette dokmem dedi yine bosanacaktim ikametgahi bostaymis kagit ulaşmıyormuyMuş ne sonrada kendi derdime düştüm ugrasmadimeşinizle neden hala boşanamadınız ki?
ayrıca onun vereceği parayı sonuna kadar hakediyorsunuz sonuçta çocuğunuz için gerekli bu para sizin için değil.
eğitim durumunuz nedir öyle isteyince hemen iş bulabilecek misiniz?
Allah yardımcınız olsun...
7 aylıkbebeğin ne kadarlık
Bosanmayi kabul etmedi en son ben çıkıp gidince tamam resmiyette dokmem dedi yine bosanacaktim ikametgahi bostaymis kagit ulaşmıyormuyMuş ne sonrada kendi derdime düştüm ugrasmadim
küçükmüş daha ya7 aylık
Aileside soruyor oda soruyor var param diyorum ama sanki bilmiyor ailemin durumunu falan biraz dusunse sıkıntı cektigimi bilir. Yine de biraz bırakıyorÇok ama çok üzüldüm durumunuza..siz çok güçlü bir kadınsiniz ihanete boyun egmemissiniz artık hiçbir zorluk yıkamaz sizi. .
Eminim ki geçecek bu zor günler ama ben yerinizde olsam eşimle konuşur nafaka vermesini saglardim sizin için değil evladınız için. .onunda evladı ve elbette sahip çıkmak zorunda..bir süre sonra evladınizla birlikte gidebileceginiz bir iş bulmayı deneseniz..belki daha kolay olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?