Bu yüzüğe bayıldım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
386
0
46
İzmir
Yakında nişanım var tam tarih belli olmasada bu yüzüklere bayıldım ama taş konusunda kararsınız sizce taşsız mı yaptırsam yüzüğümü :S

$117561920101219231455.jpg

Son düzenleme:
Harika.Çok beğendim yüzükleri.. Hangi marka bu yüzükler ?

Benim yüzükler taşlı..Bence taşlı olsun..Yüzüğü aldığımız yer 6 ayda bir bakıma getirin dedi.Ömür boyu ücretsiz dedi.Bu yüzden taşlı yaptırmaktan mahsur görmedim..Sizde bunu sorabilirsiniz.

ayyyyyyyy bende bayıldım.. taşsız olsn cnm... tas olursa nısanlının kı taşsız olcak.. ıkısıde aynı olsn... mutluluklar:70::70::70::70::70:

farklı ve güzel bir model, beğendim.
bence taşlı al daha gösterişli ve güzel duruyor.
benim alyansımın en ön sırası sırf taş. çok severek aldım, beğenerek kullanıyorum. tavsiye ederim:)

bencede harika yalnız kullanımı zor çabuk yıpranabilir çünkü çok inişli çıkışlı olduğu için aralarını temizletmen lazım sık sık ama model olarak pek hoş.........

Harika.Çok beğendim yüzükleri.. Hangi marka bu yüzükler ?

İzmirde kemeraltında berkkuyumculuk diye bi yer varmış sitesinde gördüm markasını bilmiyorum canım. Bunlar gümüş altınıda var mı bilmiyorum.

Benim yüzükler taşlı..Bence taşlı olsun..Yüzüğü aldığımız yer 6 ayda bir bakıma getirin dedi.Ömür boyu ücretsiz dedi.Bu yüzden taşlı yaptırmaktan mahsur görmedim..Sizde bunu sorabilirsiniz.

Evet öyle olursa sorun hiç düşünmeden taşlı alırım işte sadece taşı çabuk düşer mi diye düşünüyorum yoksa taşlısı çok hoşuma gitti..

ayyyyyyyy bende bayıldım.. taşsız olsn cnm... tas olursa nısanlının kı taşsız olcak.. ıkısıde aynı olsn... mutluluklar:70::70::70::70::70:

bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm :)

farklı ve güzel bir model, beğendim.
bence taşlı al daha gösterişli ve güzel duruyor.
benim alyansımın en ön sırası sırf taş. çok severek aldım, beğenerek kullanıyorum. tavsiye ederim:)

bencede harika yalnız kullanımı zor çabuk yıpranabilir çünkü çok inişli çıkışlı olduğu için aralarını temizletmen lazım sık sık ama model olarak pek hoş.........

işte sadece taşı çabuk düşer mi diye düşünüyorum yoksa taşlısı çok hoşuma gitti..

Back