Bu yola girmelimiyim bilmiyorum Sanki hata yapıyorum ateşe atıyorum kendimi..

canım yapma gözünü seveyim bile bile bir hiçe doğru gidiyorsun senin şimdi değerin olmayacak da ne zaman olacak ? bu adamdan sana hayır gelmez canım arkadaşım yapma etme aklını başına topla artık kararını ver daha sözde bunu yapan düğünde sana iğne yapmaz hiçbir değerin de olmaz ben sana söyleyeyim hakkında hayırlısı olsun ne anneciğini üz ne de kendini

Hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim yazılanları tek tek okudum.. bana vaktinizi ayirdiniz
Derdime ortak oldunuz.
Ben hic bir zaman kendimi hatasiz gormedimm asla. Ama bu olanlar cok zoruma gitti. Keske bunları güzel bir dille ifade edebilseydi saygılı efendi birisi olabilseydi
O zaman herseye varim para pul pbatsin diyebiirdm ama artık diyemiyorum..
Diyemiyorum ben böyle biri ile bir ömür gecireblrmym Bütün gece bunları dusundum bugün kendi si ile son bir kez konusacagim..
Onun maddiyat konusu değilde bunlar için değilde böyle karakter de oldu için ve degismedi için istemedigimi soyleyecegm.
Simdiden herseyi içimdebiriktiirdi şimdiden bu hale geldik hala inanamyrm gerçekten bana hep derlerdi saygi cok onemli diye şimdi anlıyorum şimdi görüyorum
Ve anladmm ki artk bu dusuncelerle birisi ile bir ömür hayat geçmez

canım böyle düşünmene sevindim bir karar vermiş olman çok güzel inşallah hakkında hayırlısı olur en doğrusunu yapıyorsun emin ol

Yol yakınken ayrılın annen senin için kabul bile etmiş ama nişanlanacak olduğun insan yok cık olmaz bu iş ayrıl yol yakınken unutamam çok seviyorum deme inan unutuyor insan zamanla hayatını karartma hakkında hayırlısı olsun

Geri cekilin..
Sanirim daha isteme olmamis..
Annen haber yollasin gelmesinler diye..
Yada ayaginiza cagirin size kiz miz yok diyip kovun..

Asiret kadinimisinmisss..

Geri cekilin..
Sanirim daha isteme olmamis..
Annen haber yollasin gelmesinler diye..
Yada ayaginiza cagirin size kiz miz yok diyip kovun..

Asiret kadinimisinmisss..
ahh sormayın varya hele o lafa öyle bir sinirliyimki sinirimden
evdeki camı indirdim aşıret kadını...
bu laf varya öyle bi içime oturdu ki
aslında diyecektimm ben biliyomusn
heye ben aşiret kadınıyım kilo kilo altın takılacak
kiloma göre diye bende onunla dalga gececektim böyle

canım böyle düşünmene sevindim bir karar vermiş olman çok güzel inşallah hakkında hayırlısı olur en doğrusunu yapıyorsun emin ol
Canım benmm her zaman bana yardm ettin destek oldun kötü zamanlarımda hiç esirgemdin çok teşekkür ederim..
hep düşündüm bekledim bekledim sabrettim dayanmaya çalıştım son bir kez konuşacağım
ve o konuşulanlarıda buraya yazacağım
Birkere daha gördüm ki insanlara iyilik yaramıyor..

yaramaz canım kimseye yaranılmaz...
rica ederim ne demek burada bunun için beraberiz yeter ki sen mutlu ol

Ama daha şimdiden bunu yapamayan insanlar benim yarın düğünümü nasıl yapacak eşyalarımı nasıl alacak.

Onlar düğünde yapılırmiş bilmem neymiş Şimdide düğüne yıktı ..

düğünü de annenle sana yıkmaya kalkarlar bunlar.. vaktin varken ki her zaman vakit vardır, ama işler iyice çirkinleşmeden ondan da kepaze ailesinden de uzaklaş bence canım.
sen sevdiğini düşünmüşsün , masrafların altında ezilmesin üzülmesin diye, herifin yaptığına bak... ayyy terbiyesiz yaa "aşiret kadını mısın" mış mış mış.

anneminde benimde zoruma giden bu oldu ya zaten..
ben o masrafa girmesin diye burda neler düşünürken birde bana böyle yaptı ya daha ne diyeyim..
o maddiyatsızlıgı için değilde asıl böyle oldu için bitirdi artık.

Kusura bakma da oyle insana yaranamazsin. Kendini atese atma.bende bi sozluluk gecirdim senin gibi hicbisey de istemedim ama ayrilinca (o kiz cok sey istedi bizden) oldu. Sana tavsiyem haketmeyen insana yaranmaya calisma. Simdi boyle yapiyorsa ohooooooo.sen onca zaman nasil dayanmissin ona hayret ediyprum

ben o masrafa girmesin diye burda neler düşünürken birde bana böyle yaptı ya daha ne diyeyim..
o maddiyatsızlıgı için değilde asıl böyle oldu için bitirdi artık.
ben de benzer olaylar yaşadım. ama ben tüm masrafların eşimin cebinden çıkacağını bildiğim için istemedim. hiç de pişman değilim. çünkü şimdi bu yüzden evime ocağıma karışma hakkı göremiyolar kendilerinde (Allahtan).. annesinden babasından çıkacak olsa ben misli misli isterdim ama malesef sözdeki tatlısından düğün salonuna varıncaya kadar kısacası herşeyimizi ikimiz ve benim ailemin desteğiyle yaptık. bi yüzükle senelerce beklerdim de ben misal.. ama eşim bana bu güveni verdiği için beklerdim.. Allah razı olsun bu konuda pişman etmedi beni.. ama seninki resmen arsızlaşmış yüzsüzleşmiş senin iyi niyetine karşılık olarak..
boşver kuzum. kurtuldun işte erkenden.. belki de anacığının içten içe bu aileye girmeden kurtulman için ettiği duasıyla kurtuldun.. Rabbim karşına herşeyin herkesin hayırlısını çıkarsın..

Hepsini okudum bence size göre biri degil hatta evlenilecek biri degil hakkinizda hayirlisi olsun

Söz Nişan olurken bunları yapamayan büyük ihtimalle evlenirken de çoğu şeyden kaçıcak . Sen yine kendince fedakarlık yapmış olucak sın deger de gorulmu yo bu tarz seyler kıymet bılınmıyor. O yüzden kurtul gitsin derim ben. Annenin tek kızısın ne anneni üzmeye ne de kendi hayatını mahfetmeye değmez. Bir Ömür bu kolay değil. Elbette karşına daha iyileri çıkar. Allah yardımcın olsun...AMİN.

cnm durumuna cok uzuldumm.. yanlis anlasilmissn. kırılma ama seni kullaniyo sevgidin deger verdigin kisi.. aksine sen benmle ol herseyini istedgin gibi yaparim demesi lazim.. sevdgn kisi sanki olursa olur olmazsa biter gider gibi davraniyo sana.. annen gelecegini goruyo ve bu yuzden agliyo. sende otur dusun bnce. simdiden kalbin bole kiriliyosa sonrasi nasil olur.. evt insan sevince gormezden geliyo yapariz ederiz diyo ama ole degl. hakkinda hayrliso neyse o olsun ins. hep mutlu ol..

evet canımm aynen de öyle davranıyor
olursa ol olmassa git mantıgında..
bana tutup ben senin her istediğini bir şekilde yaparım dese ki ben zaten o bana yeterdi ya..
ben hiç birşey istemezdim.. ama birde üstte çıkması yokmu
neymişde her allahın günü bu konular mı konuşulurmuş
ben heves ediyorum ki konuşuyorum..
ömrümde bir kere yaşacağım bunları..
şimdi düşünüyorum ve gördümde kendime çok yazık etmişim
haa benimde hatalarım oldu olmadı değil belki bilezikti yok bohçaydı hiç dememem lazımdı bunları.
ama ben bunları dedim diye bu kadar ağır itam edilmemeliydim..
gerçekten kendime cok yazık etmişim

millet sevdigini alamaz caresiz kalir bu seni bakti aldi neyden koparsam kardr. cok yazk.. insan bi kere evleniyo ceyizi bhcasi yuzugu altni esiyle konsck tabi kmle konscak.. iyi kotu onla konscan tabi.. senin herseye boyun egmeni istedi.. iyi kararlar aldgina sevindm.. ilerde sole bi baktgnda pisman olmazsn bana bunlari yaptida soledide bn vazgectim ondan dersn.

Koskaca 3 yılımız geçti onunla hala çok zoruma gidiyor..
Ben onu deli gibi sevdim en başından büyük bir aşk ile..
O bana hep ilk zamanlarda bile saygısızlıklar etmeye başladı.. geçer dedim bekledim olmadı..
Her saygısızlıgında kahroldumm.. şucu kendimde buldum ben böyle yapmasam o bana saygısızlık etmez dedim.
Hep hatalı kendimi buldum cook çektmm hep değişmesi için bekledim..
Sonra bana söz verdi değişeceğim dedi.. ama yok huylu huyundan vazgeçermi ..
Onun karakterinde sevdiği insana küfürler etmk saygıızlık etmek var değişir mi?
VE en ufak birşey de patlak vurdu şimdi düşünüyorum da ne safmışım..
Birde en azını istiyorum.. olmasın diyorum çalışırım eşşek gibi diyorum
Şunun için mi çalışacağım kıymet bilmeyen için mi
Gözümden yaşı eksik etmeyen için mi.. Keşke değsedi keşke
O zaman benim ailem kimseye ağzını açtırmadan herşeyi kendisi yapardı
Ama asla değmez asla..

Güzel kardeşim,konun çok uzun ama hepsini okudum.İçime nedense birşey aktı.Her konuda olmam böyle.Çok içselleştirdim.

Tatlım bak,ben senin altını şunu bunu mesele etmediğini,asıl derdinin değer görmek olduğunu anladım.Sana bir abla tavsiyesi.Hem deşiddetle tavsiye ediyorum.Lütfen,ba hayatta birtane anacığın onun da bir tane yavrusu varmış..lütfen bırak o insanı.Sana altınlar alsa da,sana en ala eşyalar dizse de bırak.Ve asla geri dönme.

Senin en büyük hatan sineye çekmek.Senin iyiliğini,güzel kalbini suistimal etmiş.Sen annenin gözbebeğimisin,bir el oğlunun stres topu mu.Kendi değerini yücelt.İleride daha çok üzülürsün.Bugün ağla,ömür boyu ağlamaktansa.Bırak gitsin ve buraya bıraktım diye not düş.
V e asla yüzüm hiç gülmedi diye düşünme.Hayatın daha çooook başındasın.Hayat sürprizlerle dolu.Ama bazı şeyler kendini belli eder.Allah sana seçim yapman için bazı şeyleri göstermiş.Yani aklı vermiş,fikri sen ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…