Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu yola girmelimiyim bilmiyorum Sanki hata yapıyorum ateşe atıyorum kendimi..
- Konu Sahibi SeSiLya_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2015
- 1.155
- 896
- 83
Canım bak ben de uzun süre biriyle çıktım beni sahiplenmediği için ayrıldım..(arkadaşlarla tatile gitmiştik bir yabancıya karşı sözlüm falan diyemedi sahiplenmedi alalede kız arkadaşıymışım gibi ve o yabancıyla daha sonra karşılaştıklarında aaa kızları yollamadınız mı diye sordu kız arkadaşımla gitmiştim ben onun da erkek arkadaşı vardı benimkinin yanında.Benim ki o nedemek diyemedi diye !!) Ve sana bir şey diyim mi o 3 yılı çöp etmeseymişim hayatımdaki mutluluğu yakalayamayacakmışım. Ondan sonra eşimle tanıştım maddi durumları olmadığından değil ; babası yüzünden hiçbirşey istemedim . Bizim de pek maddi durumumuz olmadığından ve herşey kısa sürede 5 ay içinde olduğundan (eşimin babasından dolayı) kredi çektik ve beraber ödedik.Herşeyimizi iyi kötü hatta çok iyi o şartlara göre ve eksiksiz bir şekilde yaptık.Senin de dediğin gibi sete mete takılmadım ben. Eşim gerekirse kiralayalım senin yeter ki için de kalmasın tak dedi . Eşimin babası aldı sonrasın da parasını biz ödedik ama. bu karşındakinin sana verdiği değerle alakalı. .eşim üzerime titrer Allah bin kere razı olsun her konuda yardım eder bana fazlasıyla .Yeter ki beraber olalım her şey bir şekilde yoluna girer düşüncesinde olduk hep . Ve kazanan biz olduk Allah a şükür.
yani diyeceğim o ki karşılıklı olcak herşey.Seni seviyorsa senden kısmayacak.Fedakarlık karşılıklı olmalı canım.Zaten biri kendini feda ederken diğeri bundan kar ediyorsa demişler bunun adı fedakarlık olmuyor ..Sen yol yakınken dön canım kolay olmaz belki ama yol yakınken dön..Vardır herşeyde bir hayır..Sen bu insandan en yakın zamanda bence yolunu ayır..
yani diyeceğim o ki karşılıklı olcak herşey.Seni seviyorsa senden kısmayacak.Fedakarlık karşılıklı olmalı canım.Zaten biri kendini feda ederken diğeri bundan kar ediyorsa demişler bunun adı fedakarlık olmuyor ..Sen yol yakınken dön canım kolay olmaz belki ama yol yakınken dön..Vardır herşeyde bir hayır..Sen bu insandan en yakın zamanda bence yolunu ayır..
- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
hayatta tek erkek o mu kaldı!!!!!!!! anneniz yalnızmış niye haketmeyen birisi için evlenince çalışırım diyorsun şimdi çalışmıyorsun annecinle rahat yaşam sürseniz ne olur sanki. sonrada elbette karşına hiç birşeyi laf etmeyecek annene sana sahip çıkacak birisi çıkar. annenin senin dik duruşuna ihtiyacı var daha fazla üzmeye gelmez. Senin meselen altın eşya değil bunu anlıyorum merak etmeÇok dertliyim zaten hiç yüzüm gülmediki benim şu hayatta.Sizlere dökmek istedim içimi yardım almak istedim
Benim 3 yıldır devam eden bir ilişkim vrdı iyisile kötüsüle. geldik.
ama onun saygısızlıkları herşey de allah büyük bir şekilde olur demeleri iletişimimizin kötü olması beni çok yıprattı düşük maaşlı bir işinin olmasını ailesinin durumunun alkolik baba yüzünden kötü olmasını.. hiç birşey yapamalarını herşeyi sineye cektim.
Geleceğin yok diyordu herkez bırak yapma kendine edersin..
Annemin tek evladıyım babam vefat etti.
Annem istemezmi benm kızım rahat etsin O istemezmi iyi yaşasın güzel yaşasın .. Sadece maddiyat için ayrılmak istemedim ama diğer nedenlerde birikince asker iken daha fazla dayanamadım bitirdim.
Daha sonra kendisi dönüş yaptı bana Annem bu durumu bildiği için madem öyle gelsin istensin adınız konsun seninde bir namusun var dedi ( bir küçük bir ilçede yaşıyoruz hemen hemen herkez birbirini tanır. korkuyor annemde.)
Çok düşündüm.. Bende çalışırım dedim birlikte el ele verebilrsek hallolur herşey dedim..
2 olacağına 1 olur dedim.. Herşeyim en güzel olacağına olmayı verir ne yapayım dedim.. Sevdiğim için..
Kendisi ailesi ile konuştu izne geldiğinde isteme olacaktı Annem sırf benim hatrıma kızım mutlu olsun diye İşini gücünüde siğneye cekti.
babasının alkolik olmasınıda, Bu zamana kadar birsürü borç yapmasını diğer oğlunu yiyip bitirmesini... Herşeyi yok saydı Annem canım annem benim üzülmeme dayanamadı..
Neyse planladığımız gibi olacaktı bende hemen sonra işe gireyim dedim o gelene kadar para birktiririm.
Biliyorsunuz kız istemede söz tatlı gibi şeylerde adetler vardır. Ben Nişan yapılmasın dedim .. Bizim evde olsun dedim. Sen masrafa girme dedim.. ! AHH demez olaydım..
Adetlerden konuşuluyordu.
Ben isteme olur öncelikle dedim yüzüklermiz takılır tatlımız yenir bir arada olsun sözde nişanda. Annengilde Usülünce birşeyler takarlar dedim.. ahh ah demez olaydım..
Birşeyler takmadan olmuyor mu dedi bana sert bir dille.
Bende ben cok birşey istemem dedim örnek verdim 3 4 bilezik takılacağına 1 tane 2 tane takılır dedim.
Bunlar adettir. Hatta sette takılır kıza ama ben istemem dedim..
Bana ne dese beğenirsiniz .' Şen aşıret kadınımısn ne seti.' Sen kendini iyice aşmışsın
Benim çok zoruma gitti ben onun için neler düşünürken para gitmesin diye herşeyin en uygununa kaçarken
Bana bilezik lafı yaptı bunları dedi Yok ben bohça denilen şeyi cıkarmışşım. yok bilezik çıkarmışsm yok set demişim bilmem ne. Bunlar olmassa haa benimle olmayacakmısın diyor bana.
Bende ne alakası var knuyu saptırma dedim Hadi bizim adetlerimiz farklıysa bilmem ne. neler neler anlatsam şuraya.... olabildiğince kısa anlatmaya çalışıyorum size.
Benim ailem yapamaz edemez maddiyat yok bilmem ne. bende hiç mi yok yani dedim birsürü kavga ettik tartıştık
Yine ağlayan göz yaşı döken ben oldum Onlar düğünde yapılırmiş bilmem neymiş Şimdide düğüne yıktı ..
Bende sen daha buncacık seyde böyle yapıyorsan bunlar olmuorsa yarın eşya alınacak düğün olacak
O zaman nolacak dedim maddiyat olursa alırım, olmassa almam diyor.
Allahaşkına söyleyin Kimin eşyasız evlendiği görülmüş kimin kuru bir yüzükle beklediği görülmüş..
Bir kız isteme söz oldunda insan içine cıkılır. Bir tek yüzükle Belkide yıllarca beklenir mi..
Ben kendimi savunmuyorum.. Benimde hatalarım vardır ama cok zoruma gidiyor
Neymişde benim gözümü bilezik bürümüş yok bilmem ne ya neler neler bileziği batsın ya .!
cook zoruma gitti
Anneme anlattm bunları bana tek dediği karar senin herşeyleri onların olsun ...
Bir kızım var onuda sefalete süreceğim ben anladım diyerek ağladı
O ağladıkca benim içim yandı.. Herşeyi boşverdim Böyle birisi ile sizce yapılabilr mi..
Saygı denen birşey yok nerdeyse bagırıp çağırmalar. Son noktaya geldim
Bana ne dedi biliyormsunuz ben birde annemle konuşayım..!!
Sanki ben yalan söylüyorum..
Bana o kadar göz yaşı döktürdükten sonra annesile konuşmuş
Anneside onaylamış böyle olduğunu...
Ben iki bileziğin yüzüğün takının derdinde değilim inanın..
Ama daha şimdiden bunu yapamayan insanlar benim yarın düğünümü nasıl yapacak eşyalarımı nasıl alacak.
Herşey burnumdan gelmeyecek mi herşey içimde ukte kalmayacak mi ben şimdiden böyle yorulmuşken
Bilmiyorum kafam darma duman sizinde fikirlerinize ihtiyacım var
- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
başınızda size yol gösteren bir anneniz var çok şanslınız onun tacrübelerine güvenin saygının olmadığı yerde sevgide kısa bir süre sonra gider huzursuzluk ,şiddet gelir.size ve fikirlerinize saygısı yok kişinin bu kadar yıpratıcı bir hayastı yaşamak istiyor muusnuz?iyice düşünün burada bir çok konu açılıyor okuyorsanız evlendim,hamileyim eşim bunu dedi,şöyle yaptı ,vurdu ,kırdı,bağırdı bunlar normal şeyler değil mecburiyetiniz yokken neden bunlara katlanıp birde evlenip kendinizi perişan edeceksinizki .hayat çok güzel bence biraz sosyalleşip karşınızdaki kişiden uzaklaşın biraz mola kendinizle kalın.haklısınız inanın sevmesem yemin ederim 1 dakika düşünmezdim yemin ederim..
ah şu kalbim batsın söz geçiremedim ah ah..
Annem diyor kafanı cok taşlara vuracan kızım
sana bugün bir bilezik takamayan insanlar yarn herşeyi burnundan getirir dedi
ama yinede sabretmeye çalıştım..
inanın yanlış anlamayın derdim bilezik su bu değil ama olaylar öyle bir noktaya geldi ki
üstelik ben para göz oldum cıktım
- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
Yarısını okudum, devamını okuma gereği duymadım. Çünkü devam edilecek cinsten bir ilişki değil. Bunca soruna rağmen ne aşkı Allah aşkına? Nasıl bunun adına aşk diyebiliyorsunuz? Hem ben maddiyatın bir evlilikte çok önemli olduğuna inanıyorum. Genciz her şeyi istiyor ve hak ediyoruz. Neden yapılması gereken her şeyden vazgeçiyorsunuz? Bir daha mı yaşayacaksınız bu duyguları? Hep içinizde kalmayacak mı? Başkaları en güzel şekilde bu aşamaları yaşarken sizin içinizde ukte olarak kalacak. Bence her şeyi en baştan düşünüp objektif bakmalı ve ona göre karar verilmeli.
NOT: "O olmazsa ben yaşayamam, ölüyorum, bitiyorum" laflarına da inanmıyorum. O olmadan da bal gibi yaşarsınız. Dünyadaki tek erkek o değil, tek kadında siz değilsiniz. Hatta bir başkasıylada çok daha güzel olabilir. Size değer veren, sırf insan olduğunuz için bile mutlu olmanızı isteyen bir erkekle birleştirin hayatınızı. Nacizane fikrimdir.
NOT: "O olmazsa ben yaşayamam, ölüyorum, bitiyorum" laflarına da inanmıyorum. O olmadan da bal gibi yaşarsınız. Dünyadaki tek erkek o değil, tek kadında siz değilsiniz. Hatta bir başkasıylada çok daha güzel olabilir. Size değer veren, sırf insan olduğunuz için bile mutlu olmanızı isteyen bir erkekle birleştirin hayatınızı. Nacizane fikrimdir.
- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
Canım bunlar daha çok başları. Evlilik çok daha farklı ve evlendiğin zaman dönüş çok daha zor olur. Ne güzel söylemişsin sen parada pulda değilim demissin evet sorun bu değil ki sorun karşındaki insanin tutumu. Elinde olmayıp feda olsun deyip en azından gönlünü yapsa bence sana yeterdi. Çok iyi düşün tartışmadan konuş ve bu tutum işini çöz. Iki gün sonra eklendiğinde de bu böyle devam edecekse ki bence daha beter olur maalesef o zaman sen de annen de daha çok kahrolursunuz. Hayatimiz erkeklerin kahrini çekecek kadar kiymetsiz olmasın. Bu senin için de geçerli benim için de diğer kadınlar için de. Dilerim biran önce feraha kavusursun.
- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
vay vay vayyyy 1 yüzük diye adamı nişana zorla sonrada ahlan vahlan ne güzel bunlar.Ama bende bir can taşıyordum cok yıprandım Kendisiyle son kez konuşmak istedim Bana bir gelecek sun
Ne para ne pul istiyorum senden askerden gel izne gelsin ailen aileler tanışşın hiç değilse bir yüzük takılsın.
bana kesinlikle böyle birşey olmayacğaını cok mantıksız oldunu
Ailesine saygısı olduğunu ne bu acele oldugunu dile getirdi..
Bakin bu sizin mesajlarnzdan biri..
Yani nisanliniz acele olduğunu sizin de bir yüzük olsa diye basladgnz ama sonradan bileziklere dönen hikayeniz de burada...
Herkes ayni şeyi söylüyor ben de ayni şeyi söylüyorum bu çocuktan ayrilmalisiniz. Ama ben bunu farklı yollardan söylüyorum sadece. Size ayna tutarak.
Umarım mutlu olacaginiz birileriyle tanisirsiniz ikiniz de.. İyi geceler..
ayrıca nişanı kız tarafı yapar,niye kendi evinde yapmayı lutuf gibi yazmışsın ki
- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
Ah canım yaa çok üzüldüm okuyunca.. bende zorluklarla evlenmiş biri olarak seni çok iyi anladım, insanın içinde kalan şeyler mutlaka oluyo herşey tam olmaz ama sevgilinin tavrı çok yanlış. benim kayınpederimde maddiyat yüzünden çok sıkıntı çıkardı bize, bilezik konusu yüzünden mal mı alıyoruz dedi, gelinlikçinin verdiği çiçeği beğenmedim ayrı yaptırmak istedim laf etti ona göre herşey gereksizdi masraftı.. ama bana eşim çok destek oldu geççek atlatçaz ben evlenince sana her istediğini alcam dedi hep çok şükür aldı ve alıyo da.. ama senin işin çok zor ve o anneciğini düşün vazgeç bu sevdadan bence zor olur ama unutursun..Çok dertliyim zaten hiç yüzüm gülmediki benim şu hayatta.Sizlere dökmek istedim içimi yardım almak istedim
Benim 3 yıldır devam eden bir ilişkim vrdı iyisile kötüsüle. geldik.
ama onun saygısızlıkları herşey de allah büyük bir şekilde olur demeleri iletişimimizin kötü olması beni çok yıprattı düşük maaşlı bir işinin olmasını ailesinin durumunun alkolik baba yüzünden kötü olmasını.. hiç birşey yapamalarını herşeyi sineye cektim.
Geleceğin yok diyordu herkez bırak yapma kendine edersin..
Annemin tek evladıyım babam vefat etti.
Annem istemezmi benm kızım rahat etsin O istemezmi iyi yaşasın güzel yaşasın .. Sadece maddiyat için ayrılmak istemedim ama diğer nedenlerde birikince asker iken daha fazla dayanamadım bitirdim.
Daha sonra kendisi dönüş yaptı bana Annem bu durumu bildiği için madem öyle gelsin istensin adınız konsun seninde bir namusun var dedi ( bir küçük bir ilçede yaşıyoruz hemen hemen herkez birbirini tanır. korkuyor annemde.)
Çok düşündüm.. Bende çalışırım dedim birlikte el ele verebilrsek hallolur herşey dedim..
2 olacağına 1 olur dedim.. Herşeyim en güzel olacağına olmayı verir ne yapayım dedim.. Sevdiğim için..
Kendisi ailesi ile konuştu izne geldiğinde isteme olacaktı Annem sırf benim hatrıma kızım mutlu olsun diye İşini gücünüde siğneye cekti.
babasının alkolik olmasınıda, Bu zamana kadar birsürü borç yapmasını diğer oğlunu yiyip bitirmesini... Herşeyi yok saydı Annem canım annem benim üzülmeme dayanamadı..
Neyse planladığımız gibi olacaktı bende hemen sonra işe gireyim dedim o gelene kadar para birktiririm.
Biliyorsunuz kız istemede söz tatlı gibi şeylerde adetler vardır. Ben Nişan yapılmasın dedim .. Bizim evde olsun dedim. Sen masrafa girme dedim.. ! AHH demez olaydım..
Adetlerden konuşuluyordu.
Ben isteme olur öncelikle dedim yüzüklermiz takılır tatlımız yenir bir arada olsun sözde nişanda. Annengilde Usülünce birşeyler takarlar dedim.. ahh ah demez olaydım..
Birşeyler takmadan olmuyor mu dedi bana sert bir dille.
Bende ben cok birşey istemem dedim örnek verdim 3 4 bilezik takılacağına 1 tane 2 tane takılır dedim.
Bunlar adettir. Hatta sette takılır kıza ama ben istemem dedim..
Bana ne dese beğenirsiniz .' Şen aşıret kadınımısn ne seti.' Sen kendini iyice aşmışsın
Benim çok zoruma gitti ben onun için neler düşünürken para gitmesin diye herşeyin en uygununa kaçarken
Bana bilezik lafı yaptı bunları dedi Yok ben bohça denilen şeyi cıkarmışşım. yok bilezik çıkarmışsm yok set demişim bilmem ne. Bunlar olmassa haa benimle olmayacakmısın diyor bana.
Bende ne alakası var knuyu saptırma dedim Hadi bizim adetlerimiz farklıysa bilmem ne. neler neler anlatsam şuraya.... olabildiğince kısa anlatmaya çalışıyorum size.
Benim ailem yapamaz edemez maddiyat yok bilmem ne. bende hiç mi yok yani dedim birsürü kavga ettik tartıştık
Yine ağlayan göz yaşı döken ben oldum Onlar düğünde yapılırmiş bilmem neymiş Şimdide düğüne yıktı ..
Bende sen daha buncacık seyde böyle yapıyorsan bunlar olmuorsa yarın eşya alınacak düğün olacak
O zaman nolacak dedim maddiyat olursa alırım, olmassa almam diyor.
Allahaşkına söyleyin Kimin eşyasız evlendiği görülmüş kimin kuru bir yüzükle beklediği görülmüş..
Bir kız isteme söz oldunda insan içine cıkılır. Bir tek yüzükle Belkide yıllarca beklenir mi..
Ben kendimi savunmuyorum.. Benimde hatalarım vardır ama cok zoruma gidiyor
Neymişde benim gözümü bilezik bürümüş yok bilmem ne ya neler neler bileziği batsın ya .!
cook zoruma gitti
Anneme anlattm bunları bana tek dediği karar senin herşeyleri onların olsun ...
Bir kızım var onuda sefalete süreceğim ben anladım diyerek ağladı
O ağladıkca benim içim yandı.. Herşeyi boşverdim Böyle birisi ile sizce yapılabilr mi..
Saygı denen birşey yok nerdeyse bagırıp çağırmalar. Son noktaya geldim
Bana ne dedi biliyormsunuz ben birde annemle konuşayım..!!
Sanki ben yalan söylüyorum..
Bana o kadar göz yaşı döktürdükten sonra annesile konuşmuş
Anneside onaylamış böyle olduğunu...
Ben iki bileziğin yüzüğün takının derdinde değilim inanın..
Ama daha şimdiden bunu yapamayan insanlar benim yarın düğünümü nasıl yapacak eşyalarımı nasıl alacak.
Herşey burnumdan gelmeyecek mi herşey içimde ukte kalmayacak mi ben şimdiden böyle yorulmuşken
Bilmiyorum kafam darma duman sizinde fikirlerinize ihtiyacım var
- 23 Ocak 2015
- 415
- 280
- 48
sana değer verecek, el üstünde tutacak biriyle evlen. yaşın daha çok genç. söz nişan olduğunda böyleyse.......evet o beni anlamyor
sorun blezik değil
ama benim gözümü bunlar bürümüş ben aşire kadınymımişim
yok birde pırtı bohça mı cıkartmışım ya neler neler size anlatamam
üstelik gözünde böyle biri olmamda o kdar zoruma gidiyor ki çaresizce aglıyorum böyle
bende insanım benmde bi canm var oysa
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
ayrıl gitsin yaa efendi saygılı işinde gücünde düzgün bi adam olurda parası da olmayıversin el birliğiyle yapılır denir, suç bastıran saygısız bi tip, siz anneciğinle hayata tutunmaya çalışan 2 kadınsınız, öyle biriyle evlen ki anneni de bağrına basabilsin, diğer abisini gözünün önüne al babaonu kurutmuş sıra sizde
- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 398
- 30
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Ben burda az çok içimde bulunduğumu ailemi ne kadar yokluklarla büyüdüğümü uzun süreli ilişkimi sorunlarımı anlatmıştım..
Çıkmazda gibiydim maddi sıkıntılar bir yana ailemin durumu bir yana ..
Hemen hemen herkez o kişiyle bir sonum olmadıgını bir geleceğim olmadığını olsa bile yıllarca bekleyeceğimi söyledi..
Belkide olmayacak birşey için yıllarca.. cok mutsuzdum onun askerde olması elimi kolumu bağladı
Ama bende bir can taşıyordum cok yıprandım Kendisiyle son kez konuşmak istedim Bana bir gelecek sun
Ne para ne pul istiyorum senden askerden gel izne gelsin ailen aileler tanışşın hiç değilse bir yüzük takılsın.
Birazda onun nabzını ölçmek istedim bana kesinlikle böyle birşey olmayacğaını cok mantıksız oldunu
Ailesine saygısı oldunu gelince bir şekilde olacağını ne bu acele oldugunu dile getirdi..
Ben zaten dediğim gibi onun da tepkisini ölçmek istedim bu meseleler yüzünden cok soğudum. en sonunda ayrıldım bitti. Ben o kadar yıl bekleyemem bilmediğim birşey için Belki bu yüzden kötü olabilirim
Bizim burası küçük bir ilçe burdaki kızlar genelde en geç 23 yaşına kadar evlenirler dahası laf gelir.
Babamımn vefatından sonra hayat benim için çok değişti Kimse sahip cıkmadı Annemle kaldık öylece..
Dedemin emaneti oldum Heleki dedemin son halleri bana söyledikleri ailemin istediği iyi efendi saygılı maddi durumu yerinde olan biriyle evlilik yapmam
Ben o kişiden ayrıldıktan sonra cok acı cektim 20 gün oluyor.. Ama cok acı cekıyorum halada çekiyorum
Fakat hayatımı düşünmek zorundayım. geleceğmi düşünmek zorundayım
Biliyorum ki aşk sevgi bunlar karın doyurmaz bir yere kadar belkide yalnış yaptım
Dün dedemler bizdeydi Bana bir talip varmış aynı köylüymüşüz utana sıkıla konuy açtılar
Çok saygılı efendi Ailelermiş Herkez parmakla gösterirmiş ne kadar iyi olduklarını söylermiş överlermiş
Maddi durumuda cok cok iyiymiş bana söylenenler bunlar Resminide görebildim kendisinin
Annemin bana dediği bir tanış bir gelsinler kızım.. Benim senden başka kimsem yok Bende göcüp gidersem bu dünyada kime emanet edecem seni eğer istemessen zorlamam seni ama nasibini itme böyle dedi.
O kişinin istediği mutlu bir aile kurmakmış bundan sonra.
Çok sevecen güleryüzlü insanlarmış
Ama benm canım yanıyor çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum..
Ayrıldığım kişi acı cekiyor ben burda böyleyim bilmiyorum ne yapmalıyım
Sizlere danışmak sizin fikirlerinizi almaya geldim
Eğer ki olursa hayırlı ise ben geçmişimi bu acılarımı kalbimden söküp atabilrmiyim
mutlu olabilirmiyim bilmiyorum
Siz önce ne istediğinizi bilin ya. Daha bir ay önce konu açmışsınız. Ayrıldık demişsiniz. Yok efendim ailen illa maddi durumu iyi olsun istiyormuş, yok orası küçük yermiş 23 yaşına kadar kız evlenmeliymiş, siz zaten başkasının resmini göstermişler beğenmişiniz zenginmiş bilmem neymiş . Bu insan zaten sana daha henüz evlilipe hazır olmadığını söylemiş ne arada 1 ayda nişana karar verdiniz başkasını değerlendirirken, ayrılmışken bu konuda da maddiyata gelmiş konu.
Nişan zaten kız evinde yapılır siz lütfetmiş olmuyorsunuz. Kaldı ki durumunu biliyorum kabul ettim diyorsunuz sonra da ailesi ne takacak diyorsunuz. Nilan bu düğün değil durumlarını bile bile kabul ediyorsan bilezik isterim, yok takı seti de isterdim istemedim diyemezsiniz. Ne takarlarsa kendi şerefleri ben uygunsuz buluyorum takı muhabbetlerini. Alıntıladığım konuya istinaden ailenizde siz de maddiyatçısınız. Daha 20 gün olmuşken ayrılalı maddi durumu iyi diye başkasını değelendirebiliyorsun.