- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
Ama ben göremediimmmAvatardaki sensin değil miii yakaladımmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben göremediimmmAvatardaki sensin değil miii yakaladımmmm![]()
Kıyamamm
Nasıl yaktın
Çok sızlar şimdi o
Buzlu suya koy bari
Ama ben seni yakaladımmmmm, Ausss yalnız güzel kadınsın maşallahPöfff yıllarca benimle özdeşleşmiş avatarımda gitti![]()
Biz görmedik ya :/Ama ben seni yakaladımmmmm, Ausss yalnız güzel kadınsın maşallah![]()
Evde yanık kremin var mı? Varsa yanık kremi sür, zeytinyağı da iyi gelir derler ama doktor görmeden bilinçsizce yönlendirmiş olmayayım seni, suya sok, acısını hafifletirGörünmez kaza işte. Kafamı meşgul edip acıyı unutmaya çalışıyorum şuan![]()
Valla ben anlık yakaladım fotoyuBiz görmedik ya :/
Valla ben anlık yakaladım fotoyuuyanık çaktırmadan koymuş, kim fark ederse artık diye, benden kaçmaz
![]()
Ben çok sakar bi insan olarak sık sık yaparımBen elimi yaktım bi köşede sızlanıyorum![]()
Heeee bizde inandık, kızlaaarrrr Aus açık tenli, gözler renkli, güzel hatunmuş, gördüm beğendimSenden kaçar mı işte .
Off hiç sevmem böyle foto koymayı falan , hepChess yüzünden , sabahtan beri içirdi beni
Hesabım hacklendi benim , o da kaynanamdı![]()
ismimmelek , geçmiş olsun. Ağır mı ? Nasıl yaktın ?
Evde yanık kremin var mı? Varsa yanık kremi sür, zeytinyağı da iyi gelir derler ama doktor görmeden bilinçsizce yönlendirmiş olmayayım seni, suya sok, acısını hafifletir![]()
AyyyyKayinvalidem tepsiyle yemek getiriyordu bana. Tepsinin kenarı ocakta ısınmış hatta kızmış. Bende tutunca olanlar oldu![]()
Yok ben yılbaşına kadar bekleyememHeeee bizde inandık, kızlaaarrrr Aus açık tenli, gözler renkli, güzel hatunmuş, gördüm beğendim
Bir dahaki yılbaşına kadar bekleyeceksiniz artık![]()
Heeee bizde inandık, kızlaaarrrr Aus açık tenli, gözler renkli, güzel hatunmuş, gördüm beğendim
Bir dahaki yılbaşına kadar bekleyeceksiniz artık![]()
Abooo kavilleştik şimdidenYok ben yılbaşına kadar bekleyemem
8 mart kadınlar gününü burda kutluycaz yine coşkuyla![]()
Lens miGözler lens ama , çaktırma
Sen de koy bir fotoda biz de seni beğenek
Teşekkür ederim bu arada![]()
ben yeni geldim12 kullanıcı diyo ama aşağıda bi tek benim nickim var
Tuz ruhu mu içtiniz nettiniz![]()
12 üye 2 tane ziyaretçi var12 kullanıcı diyo ama aşağıda bi tek benim nickim var
Tuz ruhu mu içtiniz nettiniz![]()