• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yılbaşı gecesi herkes evde!..

Görünmez kaza işte. Kafamı meşgul edip acıyı unutmaya çalışıyorum şuan:KK54:
Evde yanık kremin var mı? Varsa yanık kremi sür, zeytinyağı da iyi gelir derler ama doktor görmeden bilinçsizce yönlendirmiş olmayayım seni, suya sok, acısını hafifletir:(

Valla ben anlık yakaladım fotoyu:-) uyanık çaktırmadan koymuş, kim fark ederse artık diye, benden kaçmaz:KK70:

Senden kaçar mı işte .:cool:

Off hiç sevmem böyle foto koymayı falan , hep Chess Chess yüzünden , sabahtan beri içirdi beni :KK70::KK70:

Hesabım hacklendi benim , o da kaynanamdı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben elimi yaktım bi köşede sızlanıyorum:KK61:
Ben çok sakar bi insan olarak sık sık yaparım
Dolaba biraz un koy soğuyunca yanan yerine tut
Yada patatesi rendeleyıp soğutup koyabilirsin
Yarında bi eczaneden silverdin anestol ve furacin krem al karıştırıp kullan canım
Hemen iyileştiriyor izde kalmıyor
Geçmiş olsun

Senden kaçar mı işte .:cool:

Off hiç sevmem böyle foto koymayı falan , hep Chess Chess yüzünden , sabahtan beri içirdi beni :KK70::KK70:

Hesabım hacklendi benim , o da kaynanamdı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Heeee bizde inandık, kızlaaarrrr Aus açık tenli, gözler renkli, güzel hatunmuş, gördüm beğendim:-)
Bir dahaki yılbaşına kadar bekleyeceksiniz artık :KK70:

Evde yanık kremin var mı? Varsa yanık kremi sür, zeytinyağı da iyi gelir derler ama doktor görmeden bilinçsizce yönlendirmiş olmayayım seni, suya sok, acısını hafifletir:KK43:

Krem sürdüm. Neyse ben bu konuyla keyifleri kaçırmayım:KK66:

Kayinvalidem tepsiyle yemek getiriyordu bana. Tepsinin kenarı ocakta ısınmış hatta kızmış. Bende tutunca olanlar oldu:KK14:
Ayyyy:( yanık deyince kötü oluyorum, yıllar önce ayağım kötü yanmıştı, epey derin bir yanıktı kemiğe kadar işlemişti neredeyse ve ayakla bacak arasındaki eklem yerindeydi:( hemen hemen 1 ay perişan oldum, o sıralar kız ufaktı, okula götürüp getiriyordum, ayağımın üstüne basmam gerekiyordu, davul gibi şişmişti, birde kış ayıydı, terlikten başka birşey giyemiyordum:(
Ağrısına mı yanayım, acısına mı:( izi bile kalmadı ama.

Heeee bizde inandık, kızlaaarrrr Aus açık tenli, gözler renkli, güzel hatunmuş, gördüm beğendim:-)
Yok ben yılbaşına kadar bekleyemem
8 mart kadınlar gününü burda kutluycaz yine coşkuyla :rolleyes:

Gözler lens ama , çaktırma :KK48:

Sen de koy bir fotoda biz de seni beğenek :KK69::KK69:

Teşekkür ederim bu arada :KK23:

12 kullanıcı diyo ama aşağıda bi tek benim nickim var :confused:
Tuz ruhu mu içtiniz nettiniz :KK70:

Gözler lens ama , çaktırma :KK48:

Sen de koy bir fotoda biz de seni beğenek :KK69::KK69:

Teşekkür ederim bu arada :KK23:
Lens mi:-) fotodan anlayamadım, gerçek göz isteriz biz:-) ay anacım nasıl takıyorsunuz onu, bana bir kere denetmek için takmaya çalıştı amca kızım kaçacak yer aradım, hayatta takamam.
Benim bir saçlar boyalı, gerisi naturel, bu yorum nispet içerir:-)

Back