Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aboooo en bomba alkol kolonya da![]()
Chess nerdeee öpüjeeeeem
@atlantistengelenkadin hem rakı hem sibel üstüne musa ... yapma etme eyleme . Aç bi flash tv az kendine gel
yercekimli karanfil galiba kızının fotosunu koydun , hep bu fotolu aksiyonları kaçırırım zaten .
Bu gecenin süprizi bende kendi fotomu mu koysam ne![]()
Son damla yok sana, hayat yeni başlıyor, defalarca düşüp defalarca ayağa kalkacaksın, pes etme diye birşey yok, beylik sözler etmeyeceğim ama sen gözlemlediğim kadarıyla donanımlı birisin, hayatı tek başına yenecek güç var sende ama farkında değilsin.Hayat.Pes etmek için nedenler bolca olunca durum bu. Son damlayi bekliyorum.
İkramiye çıkarsa birinize 18 lik olabilirim bi anda tabi.![]()
Topik giderek ilginçleşiyorIspirtoya ekmek banicam ben abla.![]()
Benim hep cikolatasizliktanAnam tam kafa kıyak muhabbetine döndü![]()
Sen atla bende atlayacam
Getirin o muneyi buraya ile son bulacak gece![]()
Bak bu güzel fikir. Koyalım fotonları bu kadar gizem yeter.
Öyle çay, rakı fotosu koymakla olmaz.![]()
Bu saatte uyunur mu biz sıfır sıfırı göreceğiz, öpüşeceğiz, seni de öpeceğizDellenmeyin yatın uyuyun...sabah bi de başım ağrıyo muhabbeti çekemem![]()
Topik giderek ilginçleşiyor![]()
Koy koy koyKoyarım ama baştan söyleyeyim ruhum bir anda 15 lik olur ona göre
Ben zaten hepinizi hayal ediyorum yazarken ( hayal derken masum hayaller)
Ee anlat o zaman ben neye benziyorumKoyarım ama baştan söyleyeyim ruhun bir anda 15 lik olur ona göre
Ben zaten hepinizi hayal ediyorum yazarken ( hayal derken masum hayaller)
Yatmam lazım00:00 dan sonra muhabbet nerelere gidecek acaba![]()
Holt dunkof öpmek yokBu saatte uyunur mu biz sıfır sıfırı göreceğiz, öpüşeceğiz, seni de öpeceğiz![]()
Hayalimizi kuruyorlarmış00:00 dan sonra muhabbet nerelere gidecek acaba![]()
Son damla yok sana, hayat yeni başlıyor, defalarca düşüp defalarca ayağa kalkacaksın, pes etme diye birşey yok, beylik sözler etmeyeceğim ama sen gözlemlediğim kadarıyla donanımlı birisin, hayatı tek başına yenecek güç var sende ama farkında değilsin.
BendeBen öylece oturuyorum ya![]()
Holt dunkof öpmek yok
Nayn daavud
Hatırladın mı mune![]()
Şansla alakası yok Nurten, buradakileri konuştursak ne hikayeler çıkar, pişmanım dediğin için devamını konuşmayalım ama dilersen başka zaman başka bir yerde konuşmak istersen dinlerimHerkes şanslı dogmuyor be mune. O engeller boyundan buyuk olunca asilamiyor bi zaman sonra.
Off nefret ederim zayıf görünmekten de. Sacmaladim. Pismanim simdiden... :)) Çayla da kafa guzellesebiliyor. Kesin bilgi. :))
Evet bize bizi tarif etsin