Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni beni bihteriniİşte hayal gücüm kuvvetli de , betimlemem zayıf nurten
Ama elimden geleni yapayım ;
_NurteN_ , beyaz ten , siyah saç , duru bir güzellik , sade biri .
yercekimli karanfil muhtemelen eski avatar etkisi ile kızıl saç, beyaz ten , biraz çil yüzde , azıcık balık etli
Mune minnak , esmer , kısa saçlı , siyah saç buğday ten , kemikli yüz hattı .
He işte böyle hayal ediyorum sizi yazdıklarınızı okurken hep . Tabii bunlar tam bir tip olarak gözümün önünde
Yolda görsem aaa nurten diye çevirecem yani o derece
![]()
Beni tutturdun gibi, esmer,buğday tenli, ufak tefek, kara kaş-göz, saçlar dalgalı omuzlardan biraz aşağıda ve herzaman maşa tokayla toplu, yüzüm yuvarlak yani öyle sanıyorum, uzun yüzlü değilimİşte hayal gücüm kuvvetli de , betimlemem zayıf nurten
yercekimli karanfil muhtemelen eski avatar etkisi ile kızıl saç, beyaz ten , biraz çil yüzde , azıcık balık etli
He işte böyle hayal ediyorum sizi yazdıklarınızı okurken hep . Tabii bunlar tam bir tip olarak gözümün önünde
![]()
Bunun saçları dalgalı yap, kaşları biraz daha kalınlaştır, yüzde biraz daha yuvarlak olsun, ama hatundaki boy bende yok
Gitmedi 4 oldu:)Ziyaretçiler bi gitsin![]()
Aus meraklandım bende geldimZiyaretçiler bi gitsin![]()
Beni beni bihterini![]()
Beyaz ten, siyah sac ve sadelikten yakaladın güzelliğe gelince yani "tipimden şikayetçi değilim" diyebilirim.İşte hayal gücüm kuvvetli de , betimlemem zayıf nurten
![]()
Elini yaktın doğru mu anladım, geçmiş olsun.Ben elimi yaptım bi köşede sızlanıyorum![]()
KıyamammBen elimi yaktım bi köşede sızlanıyorum![]()
Elini yaktın doğru mu anladım, geçmiş olsun.
Sende koyu kumral , buğday ten , zayıf (bana göre tabii) oval yüz hatlı , ela gözlüsün (gözü şimdi salladım öyle hayal etmiyorum
)
Avatardaki sensin değil miii yakaladımmmmSende koyu kumral , buğday ten , zayıf (bana göre tabii) oval yüz hatlı , ela gözlüsün (gözü şimdi salladım öyle hayal etmiyorum
)