- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.626
- 598
Amaaaan o da bir şey mi , hadi bakalım o bir ziyaretçi kim onu bulsun da göreyim

Gecenin sonu getirin o muneyi burayaya bağlanacak demiş miydim , demiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy benide gören oldu:)Evet evet kullanamıyorum bende
Kalkın çıkalım sizin üst kata:)Bizim üst kattaki öğrenci gençler çok güzel eğleniyorlar yaaaavvvvvvv sesleri geliyor cıvıl cıvıl ah ah genç olmak vardı
Elbeziniz benim balkona düşmüş de dal içeriBizim üst kattaki öğrenci gençler çok güzel eğleniyorlar yaaaavvvvvvv sesleri geliyor cıvıl cıvıl ah ah genç olmak vardı
Oy tabiki göreceğim Oy benide gören oldu:)
En sevilen bi çok topikte bahsedilen elif ablamısın sen acaba ?WhatsApp Dünya Genelinde Çöktü diyo bi haber sitesi
Elbeziniz benim balkona düşmüş de dal içeriBizim üst kattaki öğrenci gençler çok güzel eğleniyorlar yaaaavvvvvvv sesleri geliyor cıvıl cıvıl ah ah genç olmak vardı
ziyaretcileri bulmak zor yöntem okadar gelismedi henüzAmaaaan o da bir şey mi , hadi bakalım o bir ziyaretçi kim onu bulsun da göreyim
Gecenin sonu getirin o muneyi burayaya bağlanacak demiş miydim , demiştim![]()
Hehehe el bezi kullanıyorlar mı emin değilim erkek öğrenciler:) kızları da çağırmışlar hınzırlar :) ay cıvıl cıvıllar ya ayağım da gitmiyor değil ama :)Elbeziniz benim balkona düşmüş de dal içeri![]()
Kız marstan mı bağlanıyosun sen bize nerdesinsiz yeni yila girdiniz benim 1 saatim var daha![]()
Almanya vs olabilir:)Kız marstan mı bağlanıyosun sen bize nerdesin![]()